Na, aš gal per sudėtingai pasakiau, norėjau mandagiai.. O gal mes skirtingai suprantam, kas yra apdaila? Mintis ta, kad į namo, kuris stovi 50000 vertės sklype (prieškrizinėm kainom, nes dabar išvis niekas nebeaišku), apdailą - be inžinerinės įrangos, t.y. šildymo sistemos, ventiliacijos, vandentiekio, santechnikos prietaisų, baldų, tiesiog į gipsokartonus ir parketus - sukišti būtų neprotinga. Jeigu sklypas už 1,5 mln. ir namas jam gėdos nedarantis - tai 200K net ne saikinga, o juokinga. Pavarai 250 kv. m. grindų po 380 Lt, va ir nėra pusės sumos, o paskui prasideda laiptai už 90K, "krikštoliniai abažūrai" po 30K ir t. t.
sveiki,na as dariausi remonta pilna apdaila dare puikus statybininkai....man su medziagom su darbu su viskuo kitu isejo mazdaug apie 30-40 tukst.ir pas mus yra 68 kv.m.butukas,bet kiekvienam kaina skirtinga,nuo daug ko priklauso....darbininkai man isvis nedaug isejo visa kita medziagom....reiks galiu foto atsiust parodyt ir kontaktus su malonumu duociau darbininku...nes jie man begalo patiko atlikinedami puikiai savo darba...
Mes baigiam tvarkyt dabar tevu nama tai ten apie 100 kv.
visos sienos ir lubos: dazai+medziagos+darbas gavosi apie 11500 litu
grindys parketas trisluoksnis+darbas 8000 litu.
Medziagas emem ne pacias pigiausias, parketa taip pat gera (jis parduotuvese apie simta kainuoja) susiradom tiesioginius importuotojus... taip ir sutaupem...
ziviliukas1983 - o kokiam mieste sie puikieji statybininkai?
Noras - gal galetumet patarti, kur ieskoti pigiu geru parketlenciu? (domina vientisos, ne parketo imitacijos)
Kaip manot, ar protinga kaina uz 58 kv. m. buta - 16000 lt medziagos ir darbai (tik be pacio parketo, be plyteliu ir be vonios irangos, na dar neskaiciuojant elektriko ir santechniko darbo)?
Labuka
Nuejus i ju puslapi randu informacija, kad jei gamina euro ir kitas paletes, o apie parketlentes jokios info. Nors pagooglinus, randu tos imones atstovus Siauliuose, kuri parduoda parketlentes.
ziviliukas1983 - o kokiam mieste sie puikieji statybininkai?
Noras - gal galetumet patarti, kur ieskoti pigiu geru parketlenciu? (domina vientisos, ne parketo imitacijos)
Kaip manot, ar protinga kaina uz 58 kv. m. buta - 16000 lt medziagos ir darbai (tik be pacio parketo, be plyteliu ir be vonios irangos, na dar neskaiciuojant elektriko ir santechniko darbo)?