Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp žemės ir dangaus

mano mazoji siuncia bucki Joniukui 4u.gif

kai taip atsitinka, nera kur detis, deja... ir pasiduoti negali...
suprantu Jus... niekur nepasidesi, tenka eiti pirmyn...ir tiketi.

zinau, kaip skaudu matyti savo kudiki su kateteriu rankutej... bet tai ka jus patyrete... nei is tolo neprilygsta musu bedelems...

man atrodo, tokie vaikuciai yra labiau mylimi ir lyg brangesni pasidaro mamytems... jie ir uzaugs mylintys ir geri.
Jonukui pasiseke , kad turi labai ji mylincia mamyte.
sekmes augant!
4u.gif
Atsakyti
Grazi istorija wub.gif Linkiu kad visos sveikatos bedos baigtusi ir maziukas augtu didelis ir sveikas. sveikata yra svarbiausia ir nera baisiau kaip matyti kencianti savo vaika unsure.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Kartais man atrodo, kad mes daugiau kenciame nei vaikai. jie labiau uzkonservuoja ta skausma, neima i placius mirksiukas.gif kai budavome mazesni, tai mamoms labiau skaudedavo sirdi, kai mus isleisdavo i mokslus arba jei kas nutikdavo, nei mums patiems. ax.gif
Atsakyti
stengiaus nesigraudint,bet niekaip neisejo... sudreko akys,gerkle grauzt pradejo..
console.gif lakyyykites ! viskas pageres dar labiau victory.gif
Mes irgi myyylim Jonuka 4u.gif grozis neispasakytas wub.gif
Atsakyti
Stiprybes mamytei ir Jonukui,tikejimas ir viltis jusu rankose,nepaleiskite ju ir nepasiduokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 28 gegužės 2008 - 19:01
starke, stiprybės 4u.gif
žinau, pati esu panašiai išgyvenus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 28 gegužės 2008 - 19:21
Nu žinai verysad.gif
ax.gif SUPERMAMA 4u.gif tikrai Jūs abu šaunuoliai 4u.gif

čia Jonukui 4u.gif

Turiu laivelį mažą,
Plonų plonų lentučių,
Man jį padarė tėtis,
Kad jūrininku būčiau.

Einu krantu smelėtu –
žuvelės tyliai plaukia.
Ei, traukitės į šalį
Ir duokit laivui kelią

Buvau Jonukas mažas –
dabar jau didis Jonas
Ir man širdelėj gera,
kad aš jau kapitonas.
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2008 05 28, 20:30)
čia Jonukui 4u.gif

jetau, kaip smagu buvo skaityt wub.gif
Atsakyti
Perskaičiai ir susigraudinau,labai sunku skaityti,kai mažuliukai serga verysad.gif
Starkė,esi labai stipri thumbup.gif Linkiu tau kantrybės,o Jonukui kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Starke wub.gif wub.gif sveikatytes Joniukui ,jums su vyru Stiprybes,istvermes ir daug meiles wub.gif wub.gif
Atsakyti
Starke 4u.gif

Labai gražiai viską aprašei. smile.gif

Tikiu, kad jums viskas bus gerai. O tikėjimas stiprus ginklas 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi ir graudi istorija apsiverkiau net cry.gif Linkiu tau super mamyte daug stiprybes, o Jonukui sveikatos, kad augtu didelis stiprus ir viskas susitvarkytu bigsmile.gif as tikiu 4u.gif
Atsakyti