Įkraunama...
Įkraunama...

Puoduko reikalai

pradejau savaja sodint ant puodelio, jau daugiau nei savaitele vargstam, sedim ir po 20 min ir nieko nepadaro, atsistoja nuo poduka, nubega i kita kambari, ir jau gryzta slapia. kartais padaro kai pasodinu, bet labai retai. dar kol kas mazai sneka, tai ne moka pasakyt nei sisi nei kaka.tai ir bega viskas pro sali. Jau supratau, kad reikes labai daug kantrybes kol ismoksim. linkiu sekmes ir jums ir sau 4u.gif
Atsakyti
Mano jaunėliui metai 1m 7 mėn, jau pusmetį dieną varinėja be sauskelnių, bet su puodo reikalais l.prastai verysad.gif . Žiemą būdavo dar pasėdi ant puodo, buvo kelis sykius ir padaręs, bet va jau kuris laikas rėkia, kai bandau sodint. Man rods, jis supranta, kada padaro sysių, nes tada stovi visas išsiskėtęs ir sustingęs doh.gif (jei ne iš karto pamatau ir dar balutė didesnė, tai jis ten dar ir pasitaško blink.gif ). Vyresnėlė tai jau tokio amžiaus po miegų padarydavo, nors visą dieną su sauskelnėm būdavo. Aišku, berniukam biškį sudėtingiau, nes gi ta "aparatūra" remiasi ir gal erzina, blaško g.gif .
Atsakyti
na supratau, kad ne pas mane viena tokios bedos...
perskaicius tema, suratau, kad turbut protingiausias budas - laukti... nes prievarta tikrai nieko gero neduos - cia vienareiksmiskai tik pablogins situacija.
na, lauksiu, gal atsivers jai kada akys ir atsises ji ant to puodo...
p.s. as tik nesuprantu, kaip musu mamos mus taip greitai ir anksti prie to puodo pripratino g.gif reiks mamos paklaust biggrin.gif
Atsakyti
Vat apie dienos reikalus galiu pasakyti taip, ateis laikas bus kas priklauso. Sodinau kaliau kad blogai į kelnias daryti, gyriau kai pdarydavo, o rezultato jokio nebuvo, tada spjoviau ir nieko nesakiau bet pamperių nedėjau, ir nuo 2 su virš gal patys pradėjo daryti ant puodo, tik mergaičiukė mano į kelnias didelę iki šiol krauna, o brolis moka paprašyti visko. Bet irgi bandžiau ir piktai su mažają dėl kakaus, buvo dar blogiau, padaro į kelnias ir slepesi, tai palikau ramybėje, ateis laiaks darys į puodą, kam tuos vaikus prievartauti ateis laikas patys subres. Čia mamos nori dažniausiai prisiimti medalį, kokia aš šaunuolė mano vaikas daro jau ant puodo nors mums tik 1, o kad kranas atsuktas kad padarytu nepasako mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi oi prisimenu tauo laikus kaip ant puoduko mokinomes.Gimines jau tarkavo mane, kad vis nemokinu, o maniskis tik puoduka pamates is kambario begdavo, jau sakiau sitas 16 sulaukes, dar su pampersais lakstys.Nieko nedariau, tik knygutes pradejau rodyti kur nuotraukytes yra su kitais vaikuciais kurie ant puoduku sedi.Taip viena karta beziurint knyga apie vaiku auginima radom nuotrauka su mergaitew, kuri ant puoduko sedejo.Ir ka maniskis staiga nubego ir atsitempe savo puoduka,o as tada ji bejokiu nervu ir pasodinau.Nuo tada taip su ta knyga ant puoduko ir sesdavom.Vis atsisedes i ta mergaite ziurejo.taigi , sakau, kiekvienam savo laikas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano mergaite jau senokai sedi ant puoduko, pampersus dedu kai eina miegoti pietu, nakti ir kai einam i lauka. Sestis pradejau mokyti gal1.5, bet nieko nesigavo, todel padariau pertraukele keleto menesiu ir pabandeme vel. Tada sisiuka ir ismoko daryt ant puoduko. Dabar pradesiu pratint kad pamperso nereiketu ir einant i lauka.
Atsakyti
Kiek as savo pratinau,koki visu spaudima turejau.ir viskas veltui doh.gif .paprasciausiai atejo laikas ir pati suprato kam tas puodukas yra,o tai ivyko pries antraji gimtadieni.pirmiausia,lakstydavo nuoga dupce po namus,kai uzsimanydavo atsisesdavo,o kai su triusikeliais budavo pridarydavo biggrin.gif .paskui jau ir su triusikeliais galejo lakstyt,pasakydavo kai nori.taip pat ir rimta reikala darydavo.paskui netiketai ji jau man lauke ar kur nors kitur sakydavo,kad nori.nors budavo su pampersais.o dabar jau ir dvi naktis ismiegojom su triusikeliais.tai vat,ateis tam laikas ir nereik nervuotis,nespaust vaiko,o tuo labiau ant jo rekt (ypac kai prisidaro ). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 06 09, 00:37)
na supratau, kad ne pas mane viena tokios bedos...
perskaicius tema, suratau, kad turbut protingiausias budas - laukti... nes prievarta tikrai nieko gero neduos - cia vienareiksmiskai tik pablogins situacija.
na, lauksiu, gal atsivers jai kada akys ir atsises ji ant to puodo...
p.s. as tik nesuprantu, kaip musu mamos mus taip greitai ir anksti prie to puodo pripratino  g.gif  reiks mamos paklaust  biggrin.gif

kai mes augom dar pampiu nebuvo- anksti ant puoduko sodindavo nes niekas paluciu skalbti nenoredavo taip ilgai. Be to su paprastom palutem greiciau ateina tas suvokimas kad slapia ir nemalonu o ne kad padaro i pampi ir silta doh.gif Mano zuikis tai ant puoduko pradejo jau taip normaliai daryti 1metu7men. Ant puoduko sodindavau nuo 10men bet neforsuojant- kelis kart per diena, po miego , po valgio- kartais pavykdavo kartais nieko nepadarydavo. Beje, naudojom ne tik pampius bet ir paprastas palutes, daugkartines sauskelnes. Nuo 1,5metuku tai jau diena stengdavausi daznai sodinti ir vis dazniau mums pavykdavo. Kaip pagirima plojom bravo ir jis pats nesdavo puoduko turini ispilti i wc, po to puoduka plauti. Reikia laiko ir kantrybes. Ir dabar pasitaiko tokiu dienu kad pamirsta puodeli, padaro i kelnytes, pasitaiko visko blush2.gif
Atsakyti
Pas mus irgi sudetinga buvo su puoduko reikalais. Dar sisiuka karts nuo karto padarydavo, o jei didesnio - isbega i kita kambari ir grizta visa "kvepianti"... Klausiu - "kaku nori?" tai iskart galva purtydama - "nea", ka tik netrukdyciau blink.gif Ir geruoju, ir bloguoju prasiau ant puoduko pabandyt daryt, niekas neveike. Ir pries savaite kazkur paaiskinau jai, kad jei bus gerute ir padarys kaku i puoduka, pripilsiu jai vonia, pridesiu zaisliuku ir gales ilgai maudytis. Akytes sublizgo, matau, kad lyg ir noretu, bet visvien kazko aiskina, kad nenori dar to "kaku". Ir vel po truputi slenka i kita kambari... doh.gif Dar karta paklausiau, ar nori, paaiskinau, kad jei padarys i puoduka, eisim maudytis ir pasiuliau - o gal nori kaku kitam kambary daryt, gal puoduka ten nunest? Kad issisiepe laiminga, sako - "Nu!" Nelabai tikedama savo sekme padejau puoduka koridoriuj salia tualeto, atsisedo mano mergyte visa net krykstaudama (o siaip nenoriai net sysio sesdavo), ir stumia mane salin. Klausiu - man iseiti reikia? Jinai - linkt galva... Isejau, uzdariau duris. Po minutes girdziu rekia - "Kas cia???" Ateinu - ogi YRA! bigsmile.gif thumbup.gif biggrin.gif Pagyriau, paaiskinau, kad saunuole, kaku padarei - o jin iskart - puka puka! lotuliukas.gif Aisku ejom maudytis, kaip pazadejau...
Ir dabar jau kelinta karta pati padaro, jei tik atspeju, kad jau nori. Svarbiausia - palikt ja viena, nes gedinasi kam nors matant! Ir vis dar koki atlygi pasiulau, vis maziau reiksminga, kad neiprastu labai. Tikiuosi, ismoks po to ir siaip tik i puoduka daryt....
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2009 06 23, 13:20)

Kaip smagu tokią linksmą ir sėkmingą istoriją skaityt 4u.gif
Atsakyti
smagus tie grojantys puodukai, bent jau maniskei patiko ir greitai pradejo prasytis pati ant jo biggrin.gif
Atsakyti
oi ir mes turim bedu su puoduku... sysiuku pasipraso viskas gerai,net nakti kartais bega... nu o su rimtu reikalu,oi vargstam... doh.gif pasisako jau kaip padaro... unsure.gif
Atsakyti