Ir nei vienas garazinis mums uz 4000 Lt neapsieme virtuve padaryti is geru medziagu. Visi, kaip vienas kartojo, tik lenkiskos plokstes ir be jokiu pritraukeju ir t.t.
QUOTE(skarinka @ 2008 06 16, 16:53)
Del tu garaziniu baldu uz 4000 lt galiu pasakyti tik tiek, kad kainos nuo medziagu priklauso. Mes kai rinkomes, tai skaiciavome ir pas garazinius ir firmose . Tai dideliu kainu skirtumu tikrai nebuvo. Gaminome ne pas garazinius, virtuve jau buvo pristatyta po 3 savaiciu. Tikrai 6 men nereikejo laukti. Ir surinko per diena ( na virtuve tik 3 m).
tau pasiseke.
hmmm nerealiai pasiseke

Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2008 06 16, 16:56)
Ir nei vienas garazinis mums uz 4000 Lt neapsieme virtuve padaryti is geru medziagu. Visi, kaip vienas kartojo, tik lenkiskos plokstes ir be jokiu pritraukeju ir t.t.
tai uzkiek galiausiai padare?

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:03)
Uz dvigubai daugiau ir negaraziniai. Tarp kitko garaziniu kaina nezymiai skiresi.
QUOTE(skarinka @ 2008 06 16, 17:07)
Uz dvigubai daugiau ir negaraziniai. Tarp kitko garaziniu kaina nezymiai skiresi.
o ka tu vadini tadum garaziniais?
o kur dareisi?
matai yra garaziniai kurie gamina, surenka ir montuoja ir yra tarpininkai vadinasi "dizaineriai" kurie suranda garaziniams uzsakymus. na jie nemazai sau zsideda. tokiu atveju kaina gali buti ir didesne nei 'rimtose firmose'. nors 'rimtose firmose' daznai buna dar didesnis bardakas.
p.s. variantu milijonas, ant kokio uzkibsi cia priklauso nuo tik nuo paciu...
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:17)
"Alantas".
QUOTE(skarinka @ 2008 06 16, 17:21)
"Alantas".
nu jo garaze tokios apyvartos nepadarytu.
googlej radau
Alantas, UAB: 2007 m. veiklos rezultatai
Jolanta Malinauskienė
2008.01.01 00:00
Skaityti komentarus (0)
Bendrovės veiklos rezultatai, kuriuos ji paskelbė "Verslo žinių" specialiame priede.
Veiklos sektorius: Medienos, baldų pramonė
Pardavimo pajamos 2007 m., tūkst. Lt: 8.288
Ikimokestinis pelnas 2007 m., tūkst. Lt: 136
Darbuotojų sk. 2007 12 31: 109
keistokai skamba.

mazokai pelno.
linuxe, as nesiruosiu cia veltis i gincus, bet perskaiciu visus tavo pasisakymus, tai tu visus ir viska tik kritikuoji, tai noreciau isgirsti tavo nuomone, kur tavo nuomone reikia gamintis baldus, jei zmogus pats nesugebi ju pasigaminti, arba eturi tam laiko?
as asmeniskai susiduriau ir su firmom ir su garaziniais, nei tie nei tie manes iki galo netenkina, nuo firmos teko sprukti palikus pinigelius, nes susiduriau su "kruta dizainere", kuri apie virtuves ir baldu ir ju gaminima ismane netgi maziau nei as (as isanau tikrai beveik nieko). pas garazinius uzsisakem, ir netenkina, kad ilgai reikia laukti, aisku ir apie rezultata dar negaliu paskayti, nes dar neturiu. bet kadangi pati nesugebu baldu pasidaryti, teko kazka rinktis...
o skaitant tavo komentarus girdziu vien kritika, jokiu patarimu, ka zmonems darytis, ka rinktis ir kur rinktis.
siaip jei kritikuoji, tai ir patarimu galetum dalintis, nes kritikuot visi esam pirmi.
as asmeniskai susiduriau ir su firmom ir su garaziniais, nei tie nei tie manes iki galo netenkina, nuo firmos teko sprukti palikus pinigelius, nes susiduriau su "kruta dizainere", kuri apie virtuves ir baldu ir ju gaminima ismane netgi maziau nei as (as isanau tikrai beveik nieko). pas garazinius uzsisakem, ir netenkina, kad ilgai reikia laukti, aisku ir apie rezultata dar negaliu paskayti, nes dar neturiu. bet kadangi pati nesugebu baldu pasidaryti, teko kazka rinktis...
o skaitant tavo komentarus girdziu vien kritika, jokiu patarimu, ka zmonems darytis, ka rinktis ir kur rinktis.
siaip jei kritikuoji, tai ir patarimu galetum dalintis, nes kritikuot visi esam pirmi.
QUOTE(marimacho @ 2008 06 16, 17:43)
linuxe, as nesiruosiu cia veltis i gincus, bet perskaiciu visus tavo pasisakymus, tai tu visus ir viska tik kritikuoji, tai noreciau isgirsti tavo nuomone, kur tavo nuomone reikia gamintis baldus, jei zmogus pats nesugebi ju pasigaminti, arba eturi tam laiko?
medalis tau

nu va nors vienas zmogus bando ir man ikasti.
kas nori baldu tam as butinai pasakau kur geriau juos gaminti. seip as uz smulkuji versla.
pvz kaip auksciau minetas uab'as
hmm na ir zemiau minimas

Baldų fabrikas "ALANTAS" savo veiklą baldų gamyboje pradėjo 1991 metais. 1996 m. įmonė reorganizuota į uždarąją akcinę bendrovę. 2003 metais buvo įdiegta kokybės valdymo sistema ISO 9001:2000. Jau 2004 metais geriausios apskrities įmonės titulą "ALANTUI" suteikė Tauragės verslo informacijos centras ir Tauragės apskrities verslininkų asociacija, o 2005 metais įmonė pripažinta sparčiausiai besivystanti įmonė smulkiųjų gamintojų tarpe. Taipogi 2007 metų Lietuvos Ūkio ministerijos skelbtame konkurse Už nuopelnus verslui "Alantas" pripažintas geriausiu Tauragės apskrityje ir apdovanotas specialiu Ūkio ministerijos medaliu.
Šiuo metu bendrovėjė dirba apie 110 darbuotojų. Gamybinių patalpų plotas viršija 7000 kv.metrų. Bendrovės pagrindinė veikla - virtuvės bei biuro baldų gamyba pagal individualius užsakymus. "ALANTO" baldai pasižymi savo išskirtinumu, modernumu, aukšta kokybe, o svarbiausia - maksimaliai patenkina kiekvieno pirkėjo poreikius. Kiekvienam klientui suteikta galimybė susikurti savo namų stilių.
Bendrovė turi savo parduotuvių tinklą Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, bei atstovybes Mažeikiuose, Rygoje. Smarkiai išplėtusi savo gamybos apimtis, įmonė nemažai produkcijos eksportuoja į Norvegiją, Latviją ir kitas šalis.
Pagamintiems baldams suteikiama 2 metų garantija.
bla bla bla ir jus pirkdami is ju baldus sumokat ir uz tuos 7000 kv.m. patalpas ir algas 110 darbuotoju nu gal ne visam 110 bet... kokiems 50 darbuotoju kurie sedi kontoroj tai tikrai. t.t. ir pan.
gal geriau bekti pas gera garazini.
nu o ka daryti?... reikia pas RADZI klausti
p.s. variantu milijonas, ant kokio uzkibsi cia priklauso tik nuo paciu isprusimo...

na, kaip cia pasakyti nuo isprusimo
jei zmogus pirma karta susiduri su baldu gamyba gyvenime is kur tas isprusimas, zinios ir patirtis... jos gali nebent is aplinkiniu pasisemti, tam ir diskutuojama, manau siame forume.
na po teisibei ne daug bendraminciu cia radau, gal del to, kad mano pinigine leidzia maziau nei kitiems, gal but galimybes leidzia maziau ir panasiai. nes cia daugiausia diskutuojama apie firmas ir visokius pribumbasus, bet galiu pasakyti, kad radau cia ir tai, kas mane domino ir man tiko ir man suteike informacijos.
beje, jei tu uz smulku verla, tai kodel berods kelias dienas pries labai kandziojais cia del tu terminu
nes bent jau man keik teko su garaziniais susidurti, ju terminai tikrai ilgi
tik deja, jei renkiesi firma - tu sutinki moketi atlyginima ir tam 50 firmos darbuotoju, o jei renkiesi garazini - sutinki laukti ilga laika, nes is to ka gauna, paemes tavo uzsakyma ir pasiemes puse sumos uz busimus tavo baldus, uz tavo gauta avansa jis padaro senai gauta uzsakyma, kai gauna uz padaryta uzsakyma likusius pinigelius, tada daro tavo uzsakyma is nauju uzsakymu avanso
o kai sumoki likusia suma, padaro tiems, kas jau sumokejo avansa ir t.t. ir panasiai

na po teisibei ne daug bendraminciu cia radau, gal del to, kad mano pinigine leidzia maziau nei kitiems, gal but galimybes leidzia maziau ir panasiai. nes cia daugiausia diskutuojama apie firmas ir visokius pribumbasus, bet galiu pasakyti, kad radau cia ir tai, kas mane domino ir man tiko ir man suteike informacijos.
beje, jei tu uz smulku verla, tai kodel berods kelias dienas pries labai kandziojais cia del tu terminu

tik deja, jei renkiesi firma - tu sutinki moketi atlyginima ir tam 50 firmos darbuotoju, o jei renkiesi garazini - sutinki laukti ilga laika, nes is to ka gauna, paemes tavo uzsakyma ir pasiemes puse sumos uz busimus tavo baldus, uz tavo gauta avansa jis padaro senai gauta uzsakyma, kai gauna uz padaryta uzsakyma likusius pinigelius, tada daro tavo uzsakyma is nauju uzsakymu avanso

QUOTE(marimacho @ 2008 06 16, 18:10)
na, kaip cia pasakyti nuo isprusimo
jei zmogus pirma karta susiduri su baldu gamyba gyvenime is kur tas isprusimas, zinios ir patirtis... jos gali nebent is aplinkiniu pasisemti, tam ir diskutuojama, manau siame forume.
nes bent jau man keik teko su garaziniais susidurti, ju terminai tikrai ilgi
o kai sumoki likusia suma, padaro tiems, kas jau sumokejo avansa ir t.t. ir panasiai 

o jei pirma karta? na nzn gal ca yra zmoniu kurie periodiskai uzsisakineja virtuves baldus???
liaudies ismintis byloja, kad durniu ir baznycioj musa. na aisku siuo atveju kazkiek groja ir sekmes faktorius. ne vien isprusimas.
na del terminu kandziojaus todel, kad man tai buvo naujiena 'puse metu' nesamone kazkokia. na bet baigiu apsiprast su ta mintim.
ka man reikejo man viska padare per 3-4 sav.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 18:33)
o jei pirma karta? na nzn gal ca yra zmoniu kurie periodiskai uzsisakineja virtuves baldus???
liaudies ismintis byloja, kad durniu ir baznycioj musa. na aisku siuo atveju kazkiek groja ir sekmes faktorius. ne vien isprusimas.
na del terminu kandziojaus todel, kad man tai buvo naujiena 'puse metu' nesamone kazkokia. na bet baigiu apsiprast su ta mintim.
vienžo, pati nieko nežinai, tik kalbi.
Dabar jau nereikia laukti pusės metų, prieš metus reikėjo. Pasikeitė situacija, atėjo krizė kai kam
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:33)
na apie puse metu as tikrai sita tada praleidus busiu

niu bet pvz man zadejo per 6 savaites padaryt, ale veluojas, velniai, skambino siandien, sake kita savaite

o bejeturejau su viena firma reikalu - tai slenkancios sistemos - saunuoliai, daugiau nieko negaliu pasakyt, padare puse laiko greiciau nei zadejo, sudejo net prikibt nebuvo prie ko, taip kruopsciai viska vyrukas man dare, ir netgi namus isvale, ka prisiukslino, netgi siurbli buvo atsivezes, kad jei kartais pridulkins

virtuviu atzvilgiu man nepasiseke su firmomis