Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

šiaip pas mus toks racionas gan retas būna tik kartais vyras prie alaus nusiperka. tai ka jau tada padarysi duodi ir vaikui juk nevalgisi akivaizdžiai.
Atsakyti
va cia grieztas ne schmoll.gif
Atsakyti
stengiuos prie vaiko ju nevalgyti,bet jai pamato tai pasivaisinam draugiskai smile.gif
Atsakyti
Kuo vėliau tokius dalykus pradės ragaut,tuom geriau. Maniškei 1,7m, ragavus yra vieną kartą,bet ir tai per mano neapdairumą blush2.gif Pati nusigvelbė. Tačiau sužavėta neliko pakolkas biggrin.gif
Atsakyti
Jei pamato, kad kažkas valgo, tai mažasis reikalauja, kad ir jam duotų, taip išsireikalavo kelis kartus po mažą gabaliuką doh.gif
Atsakyti
neduodu traskuciu.... schmoll.gif uztai mano drauges vaikams duoda,tai skandalas buna,kai visi susitinkam.... doh.gif
Atsakyti
Niekada neduodam schmoll.gif
Atsakyti
Musiskei 1,2 men. Cipsu neduodu, bet pora kartu paragavo - mums nematant pati pasieme doh.gif siaip stengiuosi neduoti nei saldumynu nei cipsu
Atsakyti
Pas mus su čipsais gavosi kaip aš nesitikėjau. Kadangi būna progų kaip juos valgom mes, ar vyresnis brolis, tai man nežinant, dar kai dukra neturėjo metukų buvo brolio pavaišinta čipsais... doh.gif Taigi, suprato, kad ten visai skanus dalykas. Tai dabar jei kažkas valgo čipsus šalia jos, tai jau geriau neslėpti nuo jos, nes bus didžiausias vajus pakeltas... tai duodam į rankas 1 čipsą, tai vaikštinėja, valgo jį kaip sausainį mažais kasniukais, arba išvis sutrupina ir daugiau rėkauti nereikia, nes paragavo kažkiek ir ramu...
Atsakyti
Kartais nukniaukia toki geri. Jai labai patiko. (cia apie mazyle).
Atsakyti
Retkarčiais, kai sesėm nuperku, jos duoda broliui paragaut smile.gif Jam l. patinka doh.gif
Atsakyti
Labai retai bet pasitaiko,tai su tokiu apetitu valgo kad net baisu doh.gif 4u.gif Uz tai kad megsta stengiames ju daznai nepirkti ir nevalgyti nes visgi maistas ne is geriausiu maziukams blush2.gif ax.gif
Atsakyti