QUOTE(ajuka @ 2008 06 10, 10:59)
kaip faina, tioj turesi leliu ...

o kaip sutaret kad skatins? pirma matyt gimdymo takus ruos? pas mane tai buvo jau viskas pasiruose, pakako tik vandenmaisi praplest ir tada viskas labai greit prasidejo

ir zinai man iki siol labai grazus prisiminimai apie gimdyma

net skausmas labai malonus buvo, ypac kai paziuriu i rezultata - savo mergyte
labute. dziugu, kad tavo lelia po biski auga, keiciasi

.faina kasdien i ja ziuret. negaliu to jausmo isivaizduoti...
del skatinimo: nelabai zinau, gausiu zvakute i maksti, kuri suminkstina gimdos kakleli, tada tikriausiai pksitocino, issaukt gimdos susitraukimams. isivaizduoju, kad skaudes

. del nuskausminanciu neapsisprendziau, abejoju, kad be ju istempsiu. gal petidino injekcijas rinsiuos, nenoriu epiduro, bijau, kad galiu nejausti kada ka daryt.
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 06 10, 09:00)
Nu tokia neišmanėlė pasijutau... Man gydytoja dėl preeklapsijos liepė kaip tik mažiau skyčių gerti, kad organizme nesikauptų... O apie aspiriną nėštumo metu išvis pirmąkart girdžiu... Laimė, su tuo nėštumu viskas gerai baigėsi.
Antrąkart preeklapsijos kažkodėl nebuvo. Gal kad nėštumas truko ne karštuoju metų laiku? Kažkaip siejau su tuo.
baik, is kur tu zmogus viska gali zinoti. as savo pirmojo nestumo metu daug labiau pasitikejau gydytojais, kaip sake, vadinasi taip ir yra. dabar is dideles baimes pastoviai skaitau, ziuriu kas galetu buti, bet kartais gal tai irgi blogai, nes labai daug ka gali sau be pagrindo prisitaikyti ir tada dar labiau nerimausi.
o kad kiekvienas nestumas vis kitoks, tai tikrai.
si nestuma mano spaudimas labai normalus, gal del aspirino kazkiek, nezinau. o praeita karta, kartais pakildavo, pamenu jausdavau lyg karscio bangas.
Papildyta:
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 10, 09:29)
Labas rytelis

.
Nu matot kokiu tu gydytoju neismaneliu yra, as irgi taip pagalvoju, kad galejau bylinetis su gydytoju, kuris mane priziurejo, bet kas is to, vaiko nesugrazinsi o ir sveikata prarasti nesinori, tiesiog reikia kita karta paciam buti atidziam ir nepasikliauti vien gydytoju
ir as taip manau. nebent butu 100 garantija, kad kompensacija gautum. tai gal. o kad leliuko nieks nesugrazins tai tikrai.
nenusimink. pasveiksi nuo tos infekcijos, o tada i prieki.