tau tik atrodo kad padidejes, centre parkelis iskirstas ir centrine gatve praplatinta ir viskas...
Labukas visoms! tik nei vienos nera
visos kazka daro savaitgalis tai visos uzsiemusios. o as ir turiu darbu, bet taip skauda pilva
kad negaliu pakrutet ir net vaika pasiguldziau ant pilvo ir tai skauda, ar tik nebus ta viena gydytoja teisi
Zydra, neliudek jau liko visai laselis...
pagulek pailsek po to nebus kada...o mes jau laukiam
oi kartais gerai
tik ne per daznai
net mano biologijos mokytoja sake kad reik nuimt stresa, nes kitaip zmogus gali paluzt jei neiseina atsipalaiduot. as po laiduotuviu kiekviena vakara trupam miegot ejau
ir rukiau kaip paravozas
, bet kitaip buciau i psihuska isvaziavus nes nei minutes neuzmigdavau nuo visokiu minciu, o po to po truputi atsigavau...

visos kazka daro savaitgalis tai visos uzsiemusios. o as ir turiu darbu, bet taip skauda pilva

oi kartais gerai

QUOTE(zyzi @ 2008 06 15, 14:32)
Labukas visoms! tik nei vienos nera
kad negaliu pakrutet ir net vaika pasiguldziau ant pilvo ir tai skauda, ar tik nebus ta viena gydytoja teisi
pagulek pailsek po to nebus kada...o mes jau laukiam
oi kartais gerai
tik ne per daznai
net mano biologijos mokytoja sake kad reik nuimt stresa, nes kitaip zmogus gali paluzt jei neiseina atsipalaiduot. as po laiduotuviu kiekviena vakara trupam miegot ejau
ir rukiau kaip paravozas
, bet kitaip buciau i psihuska isvaziavus nes nei minutes neuzmigdavau nuo visokiu minciu, o po to po truputi atsigavau...

oi kartais gerai

sveika. e, negerai, vel reiks tikriausiai pas gydytojus eit.
o kaip tau su kraujavimu? nebera? gal tau pirmos menesines prasides tuoj, tai ir pilva skauda.
pas mus sian darbas verda. vyras su pora draugu nama tinkuoja ir dazys. tai man reikejo jiems pusrycius daryt, dabar dar vakariene laukia...tai irgi gana dirbu

kaip visos kitos mamytes laikosi?
tai kad jau buvo menesines atpyliau tai kaip uztevyne niekad taip nebuvo bet nieko neskaudejo o cia kas vel nezinau reiks nubegt pas gydytoja
o man reik geles kelias persodint toki grazu vazona nupirkau tai atsidziaukt negaliu, o kas galit uz mane islygint?
nes as taip tingiu
ir aplamai kazko niekam rankos nekyla
puse metu kai i nama isikelim o jau reik taisyt kai ka, vonioj balda atkele vot nervuoja nieks nieko zmoniskai padaryt negali turi eit viska pirstu rodyt ir tai nepadaro tik pinigu duok

o man reik geles kelias persodint toki grazu vazona nupirkau tai atsidziaukt negaliu, o kas galit uz mane islygint?

puse metu kai i nama isikelim o jau reik taisyt kai ka, vonioj balda atkele vot nervuoja nieks nieko zmoniskai padaryt negali turi eit viska pirstu rodyt ir tai nepadaro tik pinigu duok

Sveikutes,
nejuokauk zyzi, butinai nueik pas gydytoja rytoj
Man tai kaip sekmadienis tai ir liudna, kazkodel matyt taip reaguoju i savaites pradzia is anksto
Tai pas jus smagu zydra, verda gyvenimas
Ir tau neliudna
nejuokauk zyzi, butinai nueik pas gydytoja rytoj

Man tai kaip sekmadienis tai ir liudna, kazkodel matyt taip reaguoju i savaites pradzia is anksto

Tai pas jus smagu zydra, verda gyvenimas

tai bandysiu bet ne taip paprasta reik uzsirasyti, o gali ir vietu nebut

labuks visom
vos kelias savaites neturejau interneto, o atrodo, kad visa amzinybe, kaip zmogus prisirisi prie patogumu, net baisu pagalvoti
Bandziau vakar perskaityti visus jusu pokalbius, tai pabaigoje jau tik perzvelgiau. Labai liudna pasidare kai pamaciau kiek nauju mergaiciu musu gretose
Dziaugiuosi, kad musu nestukes
s neblogai laikosi. Labai jau nekantru isgirsti is Zydros geras naujienas-laikykis mergyt
.
Andryte tas eilerastukas tiesiog uzkerejo mane, taip taikliai atitinka mano savijauta...tikiuosi,kad tau tas laikas neuzsites, kai nuotaikos keiciasi kaip vejas- kai kelias ramias dienas su viltim, kad dabar jau gerai jautiesi keicia visiska neviltis ir baime, kad taip jausies visada. Nors tiesa pasakius man paciai tas stiprus skausmas buvo labiau pakeliamas nei dabartinis vegetavimas kai pasaulis aplink mane ir as man atrodo nesuderinami, tarsi sklandyciau kitoj erdveje
Zyzi, o trau tikrai verta pasitikrinti ir tas pasakymas, kad reiks ilgai laukti, nes eiles dideles, tai manu tik pacios saves apgaudinejimas. gal nieko blogo nera, bet kam ta rizika...
ajuka su praejusiu tortadieniu ir labai dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi po avarijos!
Visos noretusi ka nors parasyti, bet kadangi taip ilgai nebuvau tai net nebezinau kurioj vietoj isiterpti

vos kelias savaites neturejau interneto, o atrodo, kad visa amzinybe, kaip zmogus prisirisi prie patogumu, net baisu pagalvoti

Bandziau vakar perskaityti visus jusu pokalbius, tai pabaigoje jau tik perzvelgiau. Labai liudna pasidare kai pamaciau kiek nauju mergaiciu musu gretose

Andryte tas eilerastukas tiesiog uzkerejo mane, taip taikliai atitinka mano savijauta...tikiuosi,kad tau tas laikas neuzsites, kai nuotaikos keiciasi kaip vejas- kai kelias ramias dienas su viltim, kad dabar jau gerai jautiesi keicia visiska neviltis ir baime, kad taip jausies visada. Nors tiesa pasakius man paciai tas stiprus skausmas buvo labiau pakeliamas nei dabartinis vegetavimas kai pasaulis aplink mane ir as man atrodo nesuderinami, tarsi sklandyciau kitoj erdveje

Zyzi, o trau tikrai verta pasitikrinti ir tas pasakymas, kad reiks ilgai laukti, nes eiles dideles, tai manu tik pacios saves apgaudinejimas. gal nieko blogo nera, bet kam ta rizika...
ajuka su praejusiu tortadieniu ir labai dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi po avarijos!
Visos noretusi ka nors parasyti, bet kadangi taip ilgai nebuvau tai net nebezinau kurioj vietoj isiterpti

QUOTE(zydra30 @ 2008 06 14, 11:07)
man nesiseka. vakar ant lupos isaugo gal 8 spuogai. siaubas, kaip as cia taip, juk atrodo ir nesalta ir nepavargus, pamiegojus. siryt atrodau, lyg buciau darius plastine lupu operacija, visa virsutine lupa dvigubai patinus.
nekenciu sitos puslelines. dabar reik, kad uzgytu, kol lelius atkeliaus. maziukams pusleline gali but gana pavojinga, silpnuciai jie.
nekenciu sitos puslelines. dabar reik, kad uzgytu, kol lelius atkeliaus. maziukams pusleline gali but gana pavojinga, silpnuciai jie.
Tai man irgi kažkokia zaraza įsimetė. Pasikrapčiau kažkokį spuogiuką ant kojos, tai kad iškilo guzas

QUOTE(zyzi @ 2008 06 15, 15:09)
o kas galit uz mane islygint?
nes as taip tingiu
ir aplamai kazko niekam rankos nekyla

Galiu išlygint, primesk prie mano krūvos, tuo pačiu

Mes antri metai butą remontuojam, jau iki gyvo kaulo nusibodo. Bet kai patys viską darom, tai tik po darbu kada pajudinam vieną kampuką

Oi, mergikės, kiek jūs prirašot, perskaityt viską sunku

QUOTE(bicė @ 2008 06 15, 18:40)
labuks visom
s neblogai laikosi. Labai jau nekantru isgirsti is Zydros geras naujienas-laikykis mergyt
.

sveika, sveika. tikrai senokai buvai. uzeik kartais

Papildyta:
QUOTE(Laura6 @ 2008 06 15, 17:18)
siaubas kazkoks o ne smagumas. vyras visas susinervaves. kazkaip negerai su tuo tinkavimu gavos, nesustingo. po to apziurejo, kad gal pasenes, nes pirko pries metus tuos miltelius. zodziu aptinkavo, palauke pora valandu, nesukietejo tinkas, tai teko viska nukrapstyti

Papildyta:
QUOTE(rasve @ 2008 06 15, 19:09)
Tai man irgi kažkokia zaraza įsimetė. Pasikrapčiau kažkokį spuogiuką ant kojos, tai kad iškilo guzas
laukiau laukiau maniau iškils spuogas, išspausiu ir pasibaigs, kur tau. Nebeiškenčiau skausmo, lėkiau į ligoninę ir šast po peiliu. Tai dabar šluba motera esu, ale tiek nebskauda.Tikiuosi pasibaigs tuom, nes sakė kad gali jis dar iškilt
Bet nieko, gal nuo ryt "ant biuletenio" pasėdėsiu, tai prisijungsiu ir aš 

sveika. nu va. tai dabar jau sugis. tiesiog pakrapstei ir apkretei kazkuo. tai giliai reikejo valyti? nieko, pabusi kelias dienas namie, susitvarkys.sveik.
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 06 15, 18:12)
eik zyzi, gal tikrai kazkoks ten uzdegimas. gal vistik ta viena gydytoja buvo teisi.
Sveika bim
, kaip nuotaikos?

sveikos! zyzi o pas tau ne ciklo vidurys? nes man po nestumo kai buna evoliucija, pries folikului sprokstant labai dideli skausmai apie para, ir skaudet pradeda nuo pilvo apacios o po to visa pilva skauda ir taip rimtai skauda, kad jau ta diena nieko nedarau tik surugus nuo skausmo vaikstau, buna nuo skausmo vaistus geriu!
man labai sendien negiara...
as pavargau nuo pastovios kancios....
pavargau nuo sielos sumkumo....
pavargau nuo sirdies verincio skausmo, kai ji plista nuo to skausmo...
pavargau nuo slogiu minciu....
pavargau nuo nuo skaudciu prisiminimu....
kaip as nuorieciau, nors akimirkai sugrist i givenima iki mano mazyles mirties, kad pajust kaip buna lengva ir gera....
man baisu pasidaro kai pagalvoju kad daugiau nekada nebus taip....
ir baisu nuo tos minties kad tas sunkumas ir skausmas bus su manim....
ir baisu tai kad nuo to visko mane isvaduos tik mirtis.....
tiesiog sunku ir tiek....
man labai sendien negiara...
as pavargau nuo pastovios kancios....
pavargau nuo sielos sumkumo....
pavargau nuo sirdies verincio skausmo, kai ji plista nuo to skausmo...
pavargau nuo slogiu minciu....
pavargau nuo nuo skaudciu prisiminimu....
kaip as nuorieciau, nors akimirkai sugrist i givenima iki mano mazyles mirties, kad pajust kaip buna lengva ir gera....
man baisu pasidaro kai pagalvoju kad daugiau nekada nebus taip....
ir baisu nuo tos minties kad tas sunkumas ir skausmas bus su manim....
ir baisu tai kad nuo to visko mane isvaduos tik mirtis.....
tiesiog sunku ir tiek....
Labas,
zinai Bim, man irgi taip norisi grizt i ta laika iki to gimdymo, kai dar buvau
ir laiminga, kai dar viskas buvo taip kaip planuota gyvenime, kai nebuvo taip sunku........ Nes dabar kazkaip atrodo, kad niekada nebegalesiu buti visai laiminga. Taip, dabar jau suvokiu, kad praeis kazkiek laiko, kad palengves, kad gyvenimas kazkiek sugris i savo vezes, bet sis skausmas visada liks su manim.
Aptvarkem kapeli, tai kazkaip biski ramiau man. Nors vienas darbelis sutvarkytas.
Bice, as paziurejau, kad musu dukros pirmosios panasaus amziaus, mano gimusi 2005 metais per Jonines. Oj dar paziurejau, kad ir Bim Nora panasaus amziaus
zinai Bim, man irgi taip norisi grizt i ta laika iki to gimdymo, kai dar buvau

Aptvarkem kapeli, tai kazkaip biski ramiau man. Nors vienas darbelis sutvarkytas.
Bice, as paziurejau, kad musu dukros pirmosios panasaus amziaus, mano gimusi 2005 metais per Jonines. Oj dar paziurejau, kad ir Bim Nora panasaus amziaus