QUOTE(zydra30 @ 2008 06 18, 18:35)
ir tu klaidzioji, bet kad tu atsijungus?
zinau, kad visos kazkauo uzsieme. o as po namus, nuo kompiuterio prie televizoriaus ir atgal

.
gerai jau, einu teliko ziuret

. veliau ateisiu, paskaitysiu ka busit prikalbeje
aga klaidžioju, neatsijungus aš - aš nematoma...
QUOTE(bim @ 2008 06 18, 19:09)
stt, tu nepik, bet kiekvienam savo. as geriau nuviasiu pas speca, negu po to grausiu alkunes, to labiau metus kankint vaika su galvos plovimu nenoriu, manau su geru patarimu gali tai vikt greiciau! to labiau ten daugiau su manim bendraus o ne su jia, ir seip neurologas patikrins ar gerai vistosi vaiko raida, kaip tikrina kazkur metu vaika, taip ir dabar, kad po to nebutu kad oi nepastebejau kad mano vaikas kazko nedaro kas priklauso jau senei daryt!
bim, tikrai nepykstu... viskas tvarkoj, aš tik pasakiau, ką daryčiau aš.
pati studijuoju labai arti psichologijos ir žinau, kad LT gerų psichologų tikrai nėra, nes neruošia... nebent medikai psichiatrai... bet, be specialių stažuočių užsienyje irgi naudos nulis, nes viena yra kai ruošia medikus gydyt ligas - akivaizdus dalykas, kita kur yra paruošti žmogų gydyti smegenis, mintis ir tttt. LT ruošia tikrai nekaip....
na bet dėl raidos - pritariu... nors pati to nedaryčiau - mama yra geriausias vaiko daktaras, draugas ir psichologas ir jei vaikas turi problemų - reikia jų ieškot pas tėvus.... žinoma, jei tai ne ligos ar raida... bet jei kas būtų negerai - pati pamatytum anksčiau už bet kokį psichologą. Juk ne daktaras o tu būni su vaiku 24 val per parą.
QUOTE(bim @ 2008 06 18, 19:13)
zinok ir as kazkokia issiakus, irgi viska tingiu, darau per jega, jau laukiu ilgu iseiginiu gal biski pailsesiu, gal ka idomaus nuveiksiu!
normalu, juk slėgis krinta, dauguma apduję šiandien
Vadove... laikas padės, o dabar tiesiog turi išgyvent, išverkt iškentėt išlaukt
Papildyta:
Valery.... 
labai sunku tave čia matyt.....
ateik, kai bus sunku...