Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 18, 20:10)
aš kažko tai jaučiuos išsisemus, tingiu ka ir rašyt, baisiai tinginė... tik badau siuvinį per jėgą ir viskas

zinok ir as kazkokia issiakus, irgi viska tingiu, darau per jega, jau laukiu ilgu iseiginiu gal biski pailsesiu, gal ka idomaus nuveiksiu! ax.gif
Atsakyti
sveikos,

kaip laikotes? kaip nuotaikeles?

man tai minute geriau, minute blogiau. sedziu namuos, zvilgt i viena kampa, zvilgt i kita kampa ir taip viskas primena ta laika, kai mano Angeliukas dar buvo pilvelyje ir kai viskas mintyse buvo sudeliota kur kas bus, ka cia darysim, ka cia. net butelys gero gerimo stovi, kuri turejo but geriamas gimus Sunyciui. viskas buvo... buvo... buvo...
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 06 18, 20:53)
sveikos,

man tai minute geriau, minute blogiau. sedziu namuos, zvilgt i viena kampa, zvilgt i kita kampa ir taip viskas primena ta laika, kai mano Angeliukas dar buvo pilvelyje ir kai viskas mintyse buvo sudeliota kur kas bus, ka cia darysim, ka cia. net butelys gero gerimo stovi, kuri turejo but geriamas gimus Sunyciui. viskas buvo... buvo... buvo...

dar bus! laikykis!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 06 18, 19:53)
sveikos,

Reikia laiko vadove, puse metu tai isvis sunkus, o po to po truputi bus geriau, bet mum cia sitas skyrelis geras gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 06 18, 20:06)
dar bus! laikykis!!! verysad.gif

stengiuosi..
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 06 18, 21:08)
stengiuosi..

stenkis brangioji, zinau kad labai sunku, bet...
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 06 18, 18:35)
ir tu klaidzioji, bet kad tu atsijungus?
zinau, kad visos kazkauo uzsieme. o as po namus, nuo kompiuterio prie televizoriaus ir atgal smile.gif.
gerai jau, einu teliko ziuret  smile.gif. veliau ateisiu, paskaitysiu ka busit prikalbeje  tongue.gif

aga klaidžioju, neatsijungus aš - aš nematoma... tongue.gif

QUOTE(bim @ 2008 06 18, 19:09)
stt, tu nepik, bet kiekvienam savo. as geriau nuviasiu pas speca, negu po to grausiu alkunes, to labiau metus kankint vaika su galvos plovimu nenoriu, manau su geru patarimu gali tai vikt greiciau! to labiau ten daugiau su manim bendraus o ne su jia, ir seip neurologas patikrins ar gerai vistosi vaiko raida, kaip tikrina kazkur metu vaika, taip ir dabar, kad po to nebutu kad oi nepastebejau kad mano vaikas kazko nedaro kas priklauso jau senei daryt!

bim, tikrai nepykstu... viskas tvarkoj, aš tik pasakiau, ką daryčiau aš.
pati studijuoju labai arti psichologijos ir žinau, kad LT gerų psichologų tikrai nėra, nes neruošia... nebent medikai psichiatrai... bet, be specialių stažuočių užsienyje irgi naudos nulis, nes viena yra kai ruošia medikus gydyt ligas - akivaizdus dalykas, kita kur yra paruošti žmogų gydyti smegenis, mintis ir tttt. LT ruošia tikrai nekaip....
na bet dėl raidos - pritariu... nors pati to nedaryčiau - mama yra geriausias vaiko daktaras, draugas ir psichologas ir jei vaikas turi problemų - reikia jų ieškot pas tėvus.... žinoma, jei tai ne ligos ar raida... bet jei kas būtų negerai - pati pamatytum anksčiau už bet kokį psichologą. Juk ne daktaras o tu būni su vaiku 24 val per parą.
QUOTE(bim @ 2008 06 18, 19:13)
zinok ir as kazkokia issiakus, irgi viska tingiu, darau per jega, jau laukiu ilgu iseiginiu gal biski pailsesiu, gal ka idomaus nuveiksiu! ax.gif

normalu, juk slėgis krinta, dauguma apduję šiandien

Vadove... laikas padės, o dabar tiesiog turi išgyvent, išverkt iškentėt išlaukt
Papildyta:

Valery.... verysad.gif labai sunku tave čia matyt.....
ateik, kai bus sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 18 birželio 2008 - 19:26

Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(STT @ 2008 06 18, 19:22)
Valery....  verysad.gif  labai sunku tave čia matyt.....
ateik, kai bus sunku...

As... nerandu sau vietos... cray.gif

Reik perspeti kad nebusiu darbe... ir kad nereiks zmogaus i mano vieta...
Kaip ta padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 06 18, 20:26)
Sveikos mergaites  4u.gif

Kaip ta padaryti?  g.gif

verysad.gif dieve, kaip sunku man čia tave matyt, laikaus, bet ašaros taip sprangina.
parašyk žinute vadovui, kad dabar neskambintų, ir kad tau blogai su nėštumu ir kad ryt darbe nebūsi.
tau duos biletenį kuriam laikui, gal savaitei, taip kad dėl to būk rami... galų gale paprašysi gyd....

Papildyta:
per tą laiką naujo nesuras vistiek, paskui paskambinsi...
suprantu kad nerandi sau vietos.... visa naktis tavęs tokia laukia, kol mažylis tavyje.... laikykis.... net nežinau ką pasakyt, prisimenu save, norėjau žemėn lyst....
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 06 18, 21:26)

Kaip ta padaryti?  g.gif

sveika! kas atsitiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 06 18, 20:30)
suprantu kad nerandi sau vietos.... visa naktis tavęs tokia laukia, kol mažylis tavyje.... laikykis....

dievulėliau, kaip smaugiančiai liūdna......
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 06 18, 20:26)

Kaip ta padaryti?  g.gif

o viespatie kaip gaila. labai labai liudna. sunkus tau metas dabar, laikykis. gali paprasyt raminanciu, gal kiek palengvins tau sirdgela. as geriau raminancius, nesakau, kad padejo, bet nors miegojau ir nieko negalvojau tada.
laikykis dar karta.
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 06 18, 19:53)
sveikos,

sveika. liudna tau. neturiu tokio patarimo, kuris palengvintu tau skausma. bet tu supratai, kad mes visos kazkaip su laiku gyjam. pirmos savaites, menesiai tiesiog beprotiski, daug asaru, daug galvojimu, po to po truputi viskas aprimsta. turi gyvenima gyventi. kas bus ateity nezinai, bet tikiesi, kad viskas bus gerai. tas tikejimas mus ir palaiko manau. stiprybes tau.
Atsakyti