Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 15, 00:33)
O mano nušiurę plaukai po gimdymo atsigavo ir pradėjo augti. Priemonė visiškai nemokama - dieną naktį supinta kasa. Mano kirpėja mano, kad tai nuo kokybiškų dažų  tongue.gif , tačiau aš juos naudojau jau kokius paskutinius 4 metus, o plaukai atsigavo tik dabar.

gal tiesiog naturalus procesas, atsistatineja po gimdymo isslinke plaukai, kazin ar cia susije su kasos pynimu ar juolabiau dazais schmoll.gif g.gif
Atsakyti
O mano nušiurę plaukai po gimdymo atsigavo ir pradėjo augti. Priemonė visiškai nemokama - dieną naktį supinta kasa. Mano kirpėja mano, kad tai nuo kokybiškų dažų  , tačiau aš juos naudojau jau kokius paskutinius 4 metus, o plaukai atsigavo tik dabar.

O gal tikrai g.gif ,aš kol vaikščiojau nėščia,tai plaukų nekirpau,tikėdama tuo,kad negalima,tai plaukai visada buvo surišti,ne kiek į kasą bet suskti,ir po gimdymo,rišdavau,nes nepatogu palaidais plaukais buvo lelių matinti krūtimi,tai kažkaip tikrai užaugo tie plaukai,o gal kad nekreipiau dėmesio ir jie užaugo,o gal tas rišimas tikrai padėjo mirksiukas.gif Gal vėl pradėt pinti kasas.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 14, 23:33)
O mano nušiurę plaukai po gimdymo atsigavo ir pradėjo augti. Priemonė visiškai nemokama - dieną naktį supinta kasa. Mano kirpėja mano, kad tai nuo kokybiškų dažų  tongue.gif , tačiau aš juos naudojau jau kokius paskutinius 4 metus, o plaukai atsigavo tik dabar.

Nemanau, kad nuo pynimo, nes siaip pinti plaukus netgi nelabai patartina, silpnesni plaukai gali pradet luzinet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria Beckham @ 2008 12 14, 19:19)
KAI MERGELEJE PLAUKAI ILGESNI AUGA, O PER LIUTA STORI.

rolleyes.gif
apie ka ir kalba, naudinga kirpti ir per mergele, ir per liuta
Atsakyti
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 15, 01:33)

nium didesnes nesamones neesu girdejus lotuliukas.gif tikrai nei nuo kasos pynimo, nei nuo dazu, tikrai negalejo uzaugt lotuliukas.gif
Atsakyti
as pradejau auginimo kursa, geriu silicea balsam, tepu saknis placenta ampulemis, kartaa snuo karto naudoju dzintars alieju ir po kiekvieno plovimo skalauju plaukus kava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 16, 16:26)
as pradejau auginimo kursa, geriu silicea balsam, tepu saknis placenta ampulemis, kartaa snuo karto naudoju dzintars alieju ir po kiekvieno plovimo skalauju plaukus kava 4u.gif

o ka plaukuciams duoda skalavimas kava? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2008 12 16, 16:33)
o ka plaukuciams duoda skalavimas kava? ax.gif

kofeinas esantis kavoje skatina ju augima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 16, 17:26)

gal as tave su kuo nors maisau, bet rodos dejai plauku nuotrauka, tai man atrodo nera ka tau augint, jie ir taip ilgi? blush2.gif ar su kazhkuo maisau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 16, 16:57)
gal as tave su kuo nors maisau, bet rodos dejai plauku nuotrauka, tai man atrodo nera ka tau augint, jie ir taip ilgi?  blush2.gif ar su kazhkuo maisau? blush2.gif

na pries koki menesi ar pora dejau, siuo metu jie pas mane iki liemenuko uzsegimo bet noriu iki liemens, mano svajoniu ilgis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 15, 21:34)
Nemanau, kad nuo pynimo, nes siaip pinti plaukus netgi nelabai patartina, silpnesni plaukai gali pradet luzinet schmoll.gif

drinks_cheers.gif Buvo momentas kai tik susirisus plaukus vaiksciojau,tai toj vietoj kur gumyte buvo,plaukai nuluzinejojo ir aptriuso.Kirpejos patarimu,stengiuosi neristi daznai,o naudoti susegamus sektukus,lankeli.
Atsakyti
Gal galima plačiau apie kavą? ar stiprią? ar šiltą? prieš plovimą? palaikai, ar tik ištrini?
Atsakyti