Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

4 buteliukus, naudojau per kiekviena plovima tongue.gif biggrin.gif nezinau gal nepastebiu, nes dazyta spalva identiska mano naturaliai tai tikrai nezinau kaip jie pas mane auga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 01 liepos 2008 - 20:30
QUOTE(princesee @ 2008 07 01, 21:30)
4 buteliukus, naudojau per kiekviena plovima  tongue.gif  biggrin.gif nezinau gal nepastebiu, nes dazyta spalva identiska mano naturaliai tai tikrai nezinau kaip jie pas mane auga  bigsmile.gif

šiaip įdomu, o kam tada dažyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 01, 19:29)
panos pasisake, kad tie lipnus bigudukai plaukiu galiukams yra blogis, gadina juos, sake geriau naudoti tuos plastmasiniu, kuriuos gali persmeigti pagaliuku mirksiukas.gif

Ir kelios nuomones buvo neigiamos? bigsmile.gif Nes mano 3 bendradarbes, mama ir 2 drauges tik su tokiais suka - ir nieko... Pati juos naudoju kokius 4 metus - be ju nesusitvarkyciau su savo storais plaukais doh.gif

O kad itakotu galiuku sakojimasi - tikrai nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 01, 16:48)
Sveikutes  smile.gif ,
prasau, pasidalinkite naminiu kaukiu receptais sausiems plaukams (viena jau maciau - alyvuogiu aliejus, ricinos aliejus ir kiausinio trynys - bet kokiomis proporcijomis naudoti aliejus - kelta lasiuku ricinos ilasinti? ).
lauksiu Jusu patarimu  4u.gif

Alieju dek po valgomaji sauksta 4u.gif

QUOTE(Glamor @ 2008 07 01, 18:29)
panos pasisake, kad tie lipnus bigudukai plaukiu galiukams yra blogis, gadina juos, sake geriau naudoti tuos plastmasiniu, kuriuos gali persmeigti pagaliuku mirksiukas.gif

Visiska nesamone. Prie ko cia suktukai ir plauku galiukai doh.gif Plauku galiukai kencia jei juos suki karstomis znyplemis.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 01, 22:24)
Alieju dek po valgomaji sauksta  4u.gif
Visiska nesamone. Prie ko cia suktukai ir plauku galiukai  doh.gif  Plauku galiukai kencia jei juos suki karstomis znyplemis.

o ant ko suki suktukus? plauku galiukai nedalyvauja? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 01, 23:48)
o ant ko suki suktukus? plauku galiukai nedalyvauja? blink.gif  blink.gif

Juos tereikia atsargiai isvynioti ir viskas - jei rausi, tai ne tik galiukai bus pazeidziami, bet ir puse plauku ant biguduko liks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 01, 23:14)
Juos tereikia atsargiai isvynioti ir viskas - jei rausi, tai ne tik galiukai bus pazeidziami, bet ir puse plauku ant biguduko liks mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif tik tiek, kad kadangi jie limpa, tai yra didesne tikimybe pazesti plauka, negu su kitais bigudukais, kurie nelimpa ax.gif nors tie limpantys patinka vien del to, kad buna pakankamai didelio skersmens, su smegtukais tokiu nemaciau g.gif
Atsakyti
o sakykit, ar esat kuri girdejus apie injekcijas, kurios leidziamos y galva, kad stabdytu slinkima ir skatintu augima?
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 01, 23:24)
Alieju dek po valgomaji sauksta  4u.gif

dekui uz informacija 4u.gif , vakar ricinos aliejaus ilasinau vos kelis lasus doh.gif, plauku sausumo kol kas nesijaucia, bet slenka vistiek katastrofiskai, jau net baisu darosi verysad.gif ..

Gal kas naudojote Furterer ampuoles plauku slinkimui sustabdyti RF 80? vaistineje minejo, kad vienos geriausiu sustabdyti plauku slinkima, tai galvoju ar verta nusipirkti? ax.gif

beja, o kur ta ricinos alieju Jus perkate - as nusipirkau vaistineje, bet kai paskaiciau vaistu anotacija, tai galvojau, kad kazka tai ne to man vaistininke padave? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 02 liepos 2008 - 09:45
Ricina tai ta is vaistines uz 3 Lt thumbup.gif

Nuo slinkimo padeda svoguno sultys, bet reikia zaistis labai :

1 S svoguno sulciu;
1 S citrinos sulciu;
1 trynys;
1 S alyvuogiu aliejaus.

Ja reikia itrinti i saknis pries kiekviena plovima pora menesiu - kvapo nebuna del citrinos sulciu (bent jau taip teigia bandziusios) rolleyes.gif

Mano drauge is JAV grizo su toookiais plaukais, kad galvojau, jog nuo JAV priemoniu, o pasirodo, ja isgelbejo ta kauke - labai slinko nuo amerikietisko maisto ir streso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 07 02, 12:04)
Ricina tai ta is vaistines uz 3 Lt  thumbup.gif

Nuo slinkimo padeda svoguno sultys, bet reikia zaistis labai :

1 S svoguno sulciu;
1 S citrinos sulciu;
1 trynys;
1 S alyvuogiu aliejaus.

Ja reikia itrinti i saknis pries kiekviena plovima pora menesiu - kvapo nebuna del citrinos sulciu (bent jau taip teigia bandziusios) rolleyes.gif

Mano drauge is JAV grizo su toookiais plaukais, kad galvojau, jog nuo JAV priemoniu, o pasirodo, ja isgelbejo ta kauke - labai slinko nuo amerikietisko maisto ir streso unsure.gif

dekui Hottea uz patarima, pabandysiu sia kauke per artimiausia plauku plovima 4u.gif

dar klausimukas - o kiek daznai ja galima gydyti plaukucius? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 02 liepos 2008 - 10:35
QUOTE(Glamor @ 2008 07 01, 23:41)
pritariu drinks_cheers.gif tik tiek, kad kadangi jie limpa, tai yra didesne tikimybe pazesti plauka, negu su kitais bigudukais, kurie nelimpa ax.gif nors tie limpantys patinka vien del to, kad buna pakankamai didelio skersmens, su smegtukais tokiu nemaciau g.gif

Yra Kadus parduotuvėj ir didelio skersmens suktukų su smeigtukais mirksiukas.gif gaila man plaukų,kad su tais limpančiais žaločiau unsure.gif o be to,kai stori,tai tik pirmas sluoksnis prilips,o kiti palaidi lieka doh.gif
Atsakyti