Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Luandra @ 2008 08 15, 11:28)
Cia plaukai pries Dzintars naudojima. Siaip pauglysteje turejau labai labai gerus plaukus, po to del kai kuriu aplinkibiu jie slinko ir liko palyginus ne daug. Siaip jie neaugo ilgiau nei ilgis nuotraukoje
Iki
Cia jau ilgis po saziningo Dzintars naudojimo  biggrin.gif
Po 1
Po 2

o per kiek laiko atauginai?
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 15, 12:29)
LUANDRA psakiski plaukuciai pas tave 4u.gif  thumbup.gif  ts dzintar ziuriu tikrai padeda labai tavo pazvizdys tiesiog akis bado biggrin.gif  tik kazi ar rasciau jo uzseny pirkt g.gif

Mano manymu 3 faktoriaia turejo itaka mano paluku augimui:
1 Dzintars
2 Atsisakymas zalingu iprociu biggrin.gif . Tuo metu visiskai atsisakiau rukalu ir alkoholio
3 Pakeiciau kirpeja i tikrai profesionale
Atauginau plaukus per 3 metu, bet problema buvo ta, kad anksciau jie bevieik neaugo, o kas ataugdavo, tai galiukai buvo labai prasti, sakavosi, reikejo kirpti. O dabar tikrai net galiukai be kirpimo atrodo padoriai, nes 2 nuotraukoje cia plaukai iskart po juros, saules ir nekirpti galiukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 15 rugpjūčio 2008 - 13:02
QUOTE(Luandra @ 2008 08 15, 12:28)
Cia plaukai pries Dzintars naudojima. Siaip pauglysteje turejau labai labai gerus plaukus, po to del kai kuriu aplinkibiu jie slinko ir liko palyginus ne daug. Siaip jie neaugo ilgiau nei ilgis nuotraukoje
Iki
Cia jau ilgis po saziningo Dzintars naudojimo  biggrin.gif
Po 1
Po 2

ohmy.gif labai labai grazus plaukuciai tongue.gif o paskutineje nuotraukoje spalvyte... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 15 rugpjūčio 2008 - 14:21
o kaip ta dzintars balzama naudot? Kaip iprasta balzama ar kaip ir alieju pries plauku alieju? Bet jau kaip smirda jis, ar gerai issiplauna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 08 15, 16:46)
o kaip ta dzintars balzama naudot? Kaip iprasta balzama ar kaip ir alieju pries plauku alieju? Bet jau kaip smirda jis, ar gerai issiplauna? g.gif

galejai siek tiek pavartyti tema, milijonus tusktanciu kartu rasyta kaip ji naudot tongue.gif
isteplioji aliejuku saknis, itrini, palaikai 20 min siltai (ranksluosti apsiviniojus) ir isplauni sampunu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 15 rugpjūčio 2008 - 14:50
QUOTE(princesee @ 2008 08 15, 16:49)
galejai siek tiek pavartyti tema, milijonus tusktanciu kartu rasyta kaip ji naudot  tongue.gif
isteplioji aliejuku saknis, itrini, palaikai 20 min siltai (ranksluosti apsiviniojus) ir isplauni sampunu  mirksiukas.gif

as zinau kaip alieju naudot, tik norejau suzinot ar balzamas naudojamas taip pat. Nes per klaida nusipirkau balzamo, o ne aliejaus. Pakuote vienoda mane suklaidino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 08 15, 16:57)
as zinau kaip alieju naudot, tik norejau suzinot ar balzamas naudojamas taip pat. Nes per klaida nusipirkau balzamo, o ne aliejaus. Pakuote vienoda mane suklaidino  biggrin.gif

biggrin.gif man tas pats buvo tongue.gif o kazi kuri geriau naudot alieju ar balzama? kuris labiau padeda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 08 15, 16:38)
biggrin.gif man tas pats buvo  tongue.gif o kazi kuri geriau naudot alieju ar balzama? kuris labiau padeda  rolleyes.gif

Manau nuo galvos odos priklauso, jei riebi - tai balzamas, jie sausa-aliejus. Man aliejus visikai netiko, plaukai riebaluoti buvo
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2008 08 15, 17:52)
Manau nuo galvos odos priklauso, jei riebi - tai balzamas, jie sausa-aliejus. Man aliejus visikai netiko, plaukai riebaluoti buvo

bet sudetis ju skirtinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 08 15, 17:11)
bet sudetis ju skirtinga  unsure.gif

nu tai aisku skirtinga vienas aliejus, kitas balzamas. as pvz naudojau tik balzama, nes man jis tiko labiau
Atsakyti
Girdejau, kad plauku sukavimas mediniu sepeciu po 2-3 minutes du kartus per diena skatina plauku augima. Pati jau pora menesiu tai bandau, ir atrodo, kad rezultatas isties yra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolcezza @ 2008 08 16, 18:34)
Girdejau, kad plauku sukavimas mediniu sepeciu po 2-3 minutes du kartus per diena skatina plauku augima. Pati jau pora menesiu tai bandau, ir atrodo, kad rezultatas isties yra... smile.gif

rimtai? laugh.gif turiu medini, reikes pabandyt biggrin.gif
Atsakyti