Man labai padėjo nakvišų aliejaus kapsulės pirkau anglijoj, vadinasi "primrose oil", kažkaip greičiau pradėjo augti plaukai ir nagai bet rezultato sulaukiau tik po 3 mėnesių, dabar lietuvoje nusipirkau aliejuką "zolotoj selk", šeip profilaktikai visada kažką panaudoju plaukų šaknims: dzinters aliejuka, varnalėšų aliejuką, čiumeričių vandenį, kapsules iš eurokos, babuški agafii purškaliuką skatinantį plaukų augimą plaukučiai auga tik dažnai tenka pakirpti nes šviesinu plaukučius

as tai papradau vilti uzsiauginti plaukus, nes jie niekaip neauga pas mane... nors tu ka

QUOTE(princesee @ 2008 06 02, 23:12)
as tai papradau vilti uzsiauginti plaukus, nes jie niekaip neauga pas mane... nors tu ka 

O ar naudoji kokias priemones?

QUOTE(destiniuke @ 2008 06 02, 20:58)
Man labai padėjo nakvišų aliejaus kapsulės pirkau anglijoj, vadinasi "primrose oil", kažkaip greičiau pradėjo augti plaukai ir nagai bet rezultato sulaukiau tik po 3 mėnesių,
pradejau gerti naikvisu alieju ir mane nuo jo isbere, kosmetologe liepe mamytei padovanoti

vitaminus geriu, dzintars naudoju, babushki agafiji seruma irgi oj ko tik nenaudoju

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 06 01, 17:30)
na asmeniškai aš tai esu labai patenkinta vichy ampuolytėm. rekomendavo kirpėja,bet ilgai delsiau pirkt,užtai dabar suprantu,kodėl ji taip įnirtingai mane įkalbinėjo. jau po pirmo potėpio pasimatė rezulattas. plaukai akivaizdžiai pastorėjo ir atsirado naujų mažyčių plaukučių 

O kokios ten ampulytes?ten yra ju keliu rusiu kiek maciau.Ir ju turbut po viena nusipirkt negalima?ir kiek kainuoja?

QUOTE(destiniuke @ 2008 06 02, 21:58)
Man labai padėjo nakvišų aliejaus kapsulės pirkau anglijoj, vadinasi "primrose oil", kažkaip greičiau pradėjo augti plaukai ir nagai bet rezultato sulaukiau tik po 3 mėnesių, dabar lietuvoje nusipirkau aliejuką "zolotoj selk", šeip profilaktikai visada kažką panaudoju plaukų šaknims: dzinters aliejuka, varnalėšų aliejuką, čiumeričių vandenį, kapsules iš eurokos, babuški agafii purškaliuką skatinantį plaukų augimą plaukučiai auga tik dažnai tenka pakirpti nes šviesinu plaukučius 

nakvisu aliejaus kapsules geriu jau pusantru metu pastoviai, bet nepastebejau kad plaukai dygtu kai darzas

mano sesuo nieko nenaudoja,netgi nei balzamu,nei kaukiu,bet plaukai iki liemens ir labai blizga,bet vat mano sausi ir issipute,neblizga,nors naudoju turbut viska ka imanoma

Ant mano galvos kurį laiką buvo tikrų tikriausias košmaras - plaukai nuolat šakojosi, buvo labai ploni... Dabar situacija geresnė, nors nelabai suprantu nuo ko... Jokiais balzamais ir aliejais nesinaudojau. Kažkaip įtariu, kad mano aktyvus sportavimas davė savo - gal medžiagų apykaita pakito?
Aš čia va ko norėjau paklausti. Gal kas žino, ką valgyti reikia, kad plaukai ir nagai sveikesni būtų? Vitaminai vitaminais, bet gal kas natūraliai padeda? Ar čia be plaukų kaukių nė krust?
Aš čia va ko norėjau paklausti. Gal kas žino, ką valgyti reikia, kad plaukai ir nagai sveikesni būtų? Vitaminai vitaminais, bet gal kas natūraliai padeda? Ar čia be plaukų kaukių nė krust?
[Aš čia va ko norėjau paklausti. Gal kas žino, ką valgyti reikia, kad plaukai ir nagai sveikesni būtų? Vitaminai vitaminais, bet gal kas natūraliai padeda? Ar čia be plaukų kaukių nė krust?
[/quote]
Maitintis pilnaverčiu maistu, visko po truputį, nenutukti, bet ir nebadauti, nesilaikyti jokių dietų. O plaukams kiek žinau labai sveika avižinė košė.
[/quote]
Maitintis pilnaverčiu maistu, visko po truputį, nenutukti, bet ir nebadauti, nesilaikyti jokių dietų. O plaukams kiek žinau labai sveika avižinė košė.
Niu neauga mano plaukai irgi, nors tik su Dzintars balzamu, tuo smirdančiu tepliojausi, tai per mėnesį paaugo lygiai 0,5 cm
.Reiks pirkt vitaminus, o tai teplionės turbūt manęs neveikia

o is kur zinai, kad lygiai 0,5 cm?
pasizymejus buvai balta linija?