QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 09, 02:33)
tai reikia netyleti,o sakyti,prasom man nukirpti tiek ir tiek ir parodyti butinai ir nereikes asaru lieti

nesuprantu tu istoriju,nors ju daug kartojasi,kai merginos sako man nureze puse ilgio,bet tai gi pries veidrodi sedima,tai matoma,kas daroma,tai ir sakyti reikia,negi kirpejos taip savavaliskai ima ir kerpa kiek jos pacios nori,as niekada nekerpu tiek,kiek pati noreciau,nes man patinka kai gera gabala galima kirpti,bet juk tariamasi su klientem ko ir kaip jos nori

buna ir tokiu,kurios tyli ir kalbink nekalbines,kirpk kaip atrodo tau geriau sako,na pakerpi,o tada sako as ne taip norejau,tai reikia sakyti kaip norejai
Papildyta:O kad visos kirpejos butu tokios kaip tu

po paskutinio apsilankymo galutinai įsitikinau kad pas tą kirpėją daugiau neisiu - norėjau plaukus dažyti savo įprasta pieniško šokolado spalva: bedi pirštu konkrečiai kokios spalvos nori, kelis sykius pakartoji "tik nemaišykit spalvų, man tik šita "palisander" dažykit" ir tt. O po dažymo ji pareiškia kad sumaišė dvi spalvas... aišku savo nuožiūra.. Ir, aišku, kad gavosi per tamsi, beveik juoda. Tai KAS jos prašė???

Čia jau anksčiau rašiau kad prieš tai man ji "pakirpo galiukus" savo nuožiūra.