QUOTE(boruze157 @ 2009 03 20, 18:29)
Na aš nesiginčiju, bet tikrai žinau tiek, kad biuletenis priklauso iš Sodros mamai, lydinčiai vaiką iki septynių metų į sanatoriją, tik tuomet, jei vaiko liga, pagal kurią jis yra siunčiamas, yra sąraše ligų, patvirtintų sveikatos ministerijos ar ko tai ten, ir jam reikalinga priežiūra, slauga, tos ligos tikrai nėra plaučių uždegimas, bronchitai ir t.t., o rimtos būklės ir rimtos bėdos, kurioms esant vaikui ir namie reikalinga slauga

bet jei jūs teisi, tai šakės

o sanatorija nėra stacionaras

ta prasme ne ligoninė

ech, o jei rimtai galima būtų gauti tą biuletenį, tai nagus nusigraužčiau, nes taip pati norėjau į sanatoriją

o išleidau savo mamą

na bet aš kažkaip irgi tikrai tuo domėjausi, bet tikrai neradau jokio šanso gauti biuletenį
Papildyta:
10lt renovuotas kambarys be TV ir šaldytuvo, o 20lt su TV ir šaldytuvu
Mano dukra serga broncines astmos lengva forma, taip pat alerginiu rinitu ir atopiniu dermatitu. Taigi jai pagal bronchine astma priklauso sveikata grazinantis gydymas. O kas del biuletenio, tai manes neklause Sodroje del ligu, pasake, kad slaugant vaika iki 18m stacionarioje gydymo istaigoje (sakiau kad i sanatorija vaziuojame) priklauso biuletenis.
Del kambario, tai pasake, jei turime kelialapi, tai mums renovuotas kambarys kainuoja 10lt parai.
Beje,mes vaziuojame balandzio 8d. i sanatorija, turejome vaziuoti balandzio 1d., bet dukra susirgo, tad gal kas panasiu laiku bus?
P.S. Ka tik skambinau i sanatorija, tai sake, kad renovuotu kambariu su TV ir saldytuvu pas juos nera.