QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 19:25)
QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 18:15)
Butu neblogai
QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 19:25)
Na mano irgi ne grazuole, bet...
QUOTE(Frosted @ 2010 02 22, 23:34)
Butu neblogai
Bent jau zinociau gal, kas per zveris pas mane 
Na mano irgi ne grazuole, bet...
Na mano irgi ne grazuole, bet...
turėtu viskas būti gerai. Labai svarbu gerai įkaitinti keptuvę prieš kepant. Karštai įkaitint be aliejaus ant tiek, kad nuvarvinus lašą vandens jis ne garuotų, o spirgėtu
QUOTE(Frosted @ 2010 02 22, 22:34)
Butu neblogai
Bent jau zinociau gal, kas per zveris pas mane 
Pažiūrėjau šiandien - buvo 2: viena griliniu dugnu, kita lygi. Iš pažiūros man atrodo, kas čia tos pačios lenkiškos kaip Kalvarijų turgaus parduotuvėj
QUOTE(Iras @ 2010 02 23, 13:57)
turėtu viskas būti gerai. Labai svarbu gerai įkaitinti keptuvę prieš kepant.
Šito nežinojau - kaitinu jau su aliejum
QUOTE(Sophi @ 2010 02 23, 21:06)
Pažiūrėjau šiandien - buvo 2: viena griliniu dugnu, kita lygi. Iš pažiūros man atrodo, kas čia tos pačios lenkiškos kaip Kalvarijų turgaus parduotuvėj
Jos kitokios nei mano, bet logiškai mąstant, jei jos jau paruoštos, tai maistas neturėtų būti kartus
Šito nežinojau - kaitinu jau su aliejum
Šito nežinojau - kaitinu jau su aliejum
Gal ir ne čia problema. Bet pabandyti verta
Sveiki,
As irgi turiu ketaus keptuve, tai labai dziaugiuosi.
Na kas del pavadinimu, apie skeppshult zinojau is seniai, mociutes senoji ir skeppshult pasirodo... (Dabar namie karas, kam ji atiteks, aisku as ta kara laimesiu
, kitaip namie nebuna). Nera ji niekuo padengta, tiesiog ji jau yra pirmaji karta pakaitinta su riebalu...
Kas del plovimu as kai labai apsivelia, kaip ir patare, nuplaunu su fairy, na gal kokius 2 kartus ploviau, paskui sutepu aliejum ir siek tiek pakaitinu, kad isigertu... Pradzioj panasu, kad traukia, bet paskui viskas super
Is nelaimiu skyrelio: vakar buvo tokie diena kad viskas krito is ranku, nu gi "iskrito" ir mano keptuve 4,5 kg, kadangi ketaus keptuves skyla, tai jau galvojau sakes, nes and plyteliu krito. Taip ir buvo - sakes plytelei, dabar turiu suskilusia virtuves plytele, o keptuvei nieko
Kas del plovimu as kai labai apsivelia, kaip ir patare, nuplaunu su fairy, na gal kokius 2 kartus ploviau, paskui sutepu aliejum ir siek tiek pakaitinu, kad isigertu... Pradzioj panasu, kad traukia, bet paskui viskas super
Is nelaimiu skyrelio: vakar buvo tokie diena kad viskas krito is ranku, nu gi "iskrito" ir mano keptuve 4,5 kg, kadangi ketaus keptuves skyla, tai jau galvojau sakes, nes and plyteliu krito. Taip ir buvo - sakes plytelei, dabar turiu suskilusia virtuves plytele, o keptuvei nieko
QUOTE(Iras @ 2010 02 22, 18:30)
Nesižavėkite firmom. Skambūs pavadinimai, o kokybė 'š'... Ankščiau ketaus keptuvės gamindavo ir nebuvo problemų. Tikros ketaus keptuvės nepadengtos jokiu teflonu ar titanu ar kitu nepridegančiu sluoksniu. Nusipirkite rusiškas ar baltarusiškas, arba ukrainietiškas. Kainos mažos, o tarnaus visą gyvenimą. Nebūtinai graži keptuvė turi būti ir gera. Mano baisiomis galima pavadinti
bet kepa tai fantastiškai. Kas Kaune gyvena, tai urmo bazėje 5 sandėlyje žmonės prekiauja rusiškais gaminiais. Ten rasite ir kaliošų ir veltinių ir keptuvių. Ten pirkau pats.
Papildyta:
Jei neprisvilo tai ir gerai. O šiaip plonai reikia tepti, kad nelašėtu apvertus
Ir neplaukite su jokiais šampūnais. Paskaitykite ankstesnes žinutes forume. Išsamiai ten parašyta 
Papildyta:
Jei neprisvilo tai ir gerai. O šiaip plonai reikia tepti, kad nelašėtu apvertus
Tai va, galu prisiruosiau ir as pasidalinti pries trejeta savaiciu isigytos Skeppshult keptuves privalumais. Na negaliu atsidziaugti.
Kepa puikiai. Kepsniai, kotletukai, tarsi kita skoni igave, toki "teisinga" (tiesa, gal "sausu" lietiniu idealiai joje ir neiskepsi, bet juk kas tinka viskam, isties netinka niekam
)
Panasu, jog tampu ketaus indu fane. Svajoju apie spizini katiliuka. Nusiziurejau ir to paties Skeppshult'o dideli troskintuva.
QUOTE(Sophi @ 2010 02 23, 21:06)
Pažiūrėjau šiandien - buvo 2: viena griliniu dugnu, kita lygi. Iš pažiūros man atrodo, kas čia tos pačios lenkiškos kaip Kalvarijų turgaus parduotuvėj
Jos kitokios nei mano, bet logiškai mąstant, jei jos jau paruoštos, tai maistas neturėtų būti kartus
Na ka as zinau, dabar galvoju sulauksiu geriau vasaros, isvesiu i soda ir nuslifuosiu visa, nes dugnas liko neslfuotas. Tada prakaitinsiu su aliejumi orkaiteje ir jei tada vel nesiseks matyt skris ji lauk
Be to ir garuojant kvapa skleidzia slykstu
Kas turi lenkiska keptuve?
QUOTE(Frosted @ 2010 03 02, 21:00)
Na ka as zinau, dabar galvoju sulauksiu geriau vasaros, isvesiu i soda ir nuslifuosiu visa, nes dugnas liko neslfuotas. Tada prakaitinsiu su aliejumi orkaiteje ir jei tada vel nesiseks matyt skris ji lauk
nes na nera kartus tas skonis, nezinau, kaip ji aprasyti, jis toks sintetinis, toks jausmas, kad nafta ar kokia alyva valgytum, tfui
Jei vešit į sodą, tai geriau ne šlifuoti, o sukurti laužą ir įdėt į jį keptuvę. Po šitos pirties ji tikrai niekuo neturėtų smirdėt
Čia rimtai, jeigu ką
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 03, 19:31)
čia dar kartą pasitvirtina mano teorija, geriau keliais litais brangiau, bet užtikrintai nusipirkt 
Kad kaina skiriasi keliais kartais, o ne keliais litais
Labai graži ta švediška ketaus čirvinių blynų keptuvė, bet už tokią kainą niekada nepirkčiau





