QUOTE(zipkute @ 2011 04 05, 13:54)

o kodėl nesveika špižinėje laikyti maisto? Tai tas pliusas, kad ilgai išlieka karštas maistas tokioje keptuvėje, kaip ir visai ne pliusas, nes paprasčiausiai negalima tokioje laikyti?

kažkaip neužmačiau tokios informacijos. Gal galite duoti nuorodėlę, kur parašyta, kad iškepus ar ištroškinus maistą reikia iš kart jį išimti.

ačiū
P.S. keptuvę tikriausiai nusipirksiu tik kitame amžiuje, nes čia į SM įlindus vis sunkiau apsispręsti darosi
Nežinau kodėl nesveika ir ar išvis nesveika palikt maistą ten. Man tai yra pliusas, nes maistas lieka karštas, o ilgam laikui jūs norit palikt ten maistą? Bet kokioj keptuvėj negalima, nes po dviejų valandų bet kur kambario temperatūroj pradeda gamintis gedimo bakterijos, gi atšąla ir dedam į šaldytuvą, jei kažkas liko nesuvalgyta

ar jūs palikinėjat tą maistą nakčiai ar po pusę dienos
Dėl pačios keptuvės tai kaip tik, pardavimo vietose rašo, kad jos labai tinka geležies stokojantiems žmonės, tai gal jei ilgai stovės maistas, tai įsiskverbs per daug tos geležies į maistą? Nežinau tiesiog, gal kitos daugiau pasakys
O kad tuojau pat reiktų po kepimo būtina išimt maistą iš keptuvės negirdėjau ir taip nesiegiu : kokį blyną, keptą mėsą išimu, jei šildau ką nors ir lieka likučiai tai kai atšąla dedu į šaldytuvą {be keptuvės aišku

}
Man rodos ieškot problemų ten, kur jų nėra
Beje, tų brangiųjų man rodos nereik nei šveist nei prikepint aliejaus, jos jau paruoštos naudojimui ir reik tik paprastai prižiūrėt ir kept į sveikatą