Sveikos, varčiau savo knygutę ir užmačiau skanias salotas ir nusprendžiau pasidalint su jumis receptu

Jau du kartus pati gaminau. Galiu pasakyti PASAKA
Kas pasigaminsit praneškit kaip gavosi
Nedidelis pekino kopūstas
Cebulaiškiai arba poras
Vynuogės (labai saldžios)
Kepintos saulėgrąžos išlukštentos.
Rukyta kulšelė arba rukyti sparneliai.
Majonezas.
Pipirai ir druska.
Tinka valgyt su duona.
Pekino kopūsta supjaustom pagal save smulkiau, stambiau kaip kas mėgsta. Taipat ir cebulaiškius arba porą, vynuoges perpjauname per pusę išimame kauliukus ir dar pasmulkinam. Išlukštentas saulėgražas pakepinam kol apskrunda kai iškepa suberiam į salotas(beje tinka tik išlukštentos saulėgrąžos), rukyta kulšele pasipjaustom pagal save vėl, didesniais ar mažesniais. Idėdam majonezo bet siūličiau nedaug kelis šaukštus nepilnus. Ir jei mėgstat užsibarstot pipirų ar druskos viską sumaišom ir valgom su duona

) Geriausia darytis tiek kiek suvalgysit pasidariusios nes paskui jei lieka veliau valgant ji nebeskani.
Skanaus
Vienam laimė du litrai, kitam du gramai, o man laimė, matyti kaip šypsosi mano sūnus!