Įkraunama...
Įkraunama...

Kokybės vadovės/vadybininkės

Aš ieškau per cvonline.lt cv.lt cvmarket ir pan. Užsiregistruoji, žiūri skelbimus, o buna ir jie patys skambina ir siūlo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2012 02 14, 07:34)
Aš ieškau per cvonline.lt cv.lt cvmarket ir pan. Užsiregistruoji, žiūri skelbimus, o buna ir jie patys skambina ir siūlo  smile.gif

Hmhmhm... turiu patirties ISO 22000. Ir nemažai. Niekas dar neskambino dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 02 14, 09:53)
Hmhmhm... turiu patirties ISO 22000. Ir nemažai. Niekas dar neskambino dry.gif

Jei ieškote valstybinėje įstaigoje vertėtų peržiūrėti ir Valstybės žinių laikraštuką arba internete, ten skelbiami konkursai.
Atsakyti
supratau, ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Kodėl mūsų tema apmiro? Negi visos KV atostogauja? smile.gif
Aš prieš porą mėn. gavau Vidaus auditorės sertifikatą ir ieškau kito darbo. Jei žinote kad kažkas Kauno apsk. ieško KV duokite žinoti blush2.gif
Atsakyti
sveikos. Studijuodama mokiausi apie ISO 9001, ISO 14001 ir pan standartus dabar norėčiau dirbti konsultante ar įmonėje tik vat nežinau tokio dalyko ar reikia man kokio sertifikato ar ko nors?
Atsakyti
Žiūrint ką tu nori dirbti: jeigu konsultante ISO sertifikavimą atliekančiose įmonėse, tada kreipkis su CV į Uolektį ar Burea Veritas ir pan.; o jei ISO standartą išmanančia auditore, tada pirmiausia kažkurioje iš minėtų firmų ar kur kitur reikia baigti auditoriaus kursus ir ieškotis darbo įmonėse, kurios yra sertifikuotos pagal ISO standartus..
Atsakyti
Aš iš savo karčios patirties galiu pasakyt, kad be patirties darbą rasti be galo sunku....Aš ir auditorių kursus baigiau, bet kadangi dirbu ne gamyboje, o VT, (mano darbo pobūdis kitoks negu įmonėse) tai manes niekas ir nenori verysad.gif Nesvarbu kad yra ir mokslai pabaigti ir pažymėjimas yra.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2012 10 07, 13:33)
Aš iš savo karčios patirties galiu pasakyt, kad be patirties darbą rasti be galo sunku....Aš ir auditorių kursus baigiau, bet kadangi dirbu ne gamyboje, o VT, (mano darbo pobūdis kitoks negu įmonėse) tai manes niekas ir nenori  verysad.gif  Nesvarbu kad yra ir mokslai pabaigti ir pažymėjimas yra.... unsure.gif

Norėjau paklausti, o kur baigėte auditorių kursus?
Atsakyti
sveikos kokybininkes,

gal kurios imone audotuojama BRC standarto lygiu.

reikai pagalbos kaip teisingai atsakyti i audotroiu pateiktas neatitiktis ax.gif
Atsakyti
Sveikos kokybininkės, dalyvavau seminare apie ISO 9001:2015 standartą (http://qualityassociation.lt/renginiai-2/seminaras-iso-90012015-lyderyste-strategija-ir-riziku-valdymas-2015-10-14-kaunas/) ir išėjau su daugybę klausimų. Mūsų įmonė nori persisertifikuoti ir paskyrė mane atsakinga, o aš net nežinau nuo ko pradėti... Gal kuriai jau teko su tuo susidurti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GSera @ 2015 10 26, 17:21)
Sveikos kokybininkės, dalyvavau seminare apie ISO 9001:2015 standartą (http://qualityassociation.lt/renginiai-2/seminaras-iso-90012015-lyderyste-strategija-ir-riziku-valdymas-2015-10-14-kaunas/) ir išėjau su daugybę klausimų. Mūsų įmonė nori persisertifikuoti ir paskyrė mane atsakinga, o aš net nežinau nuo ko pradėti... Gal kuriai jau teko su tuo susidurti?  :hm

Sveikos,

esu atsakinga už įmonės (kurioje pradėjau nesenai dirbti) persisertifikavimą iš ISO 9001:2008 į 9001:2015. Buvai vienuose mokymuose, kuriuose aptarė pagrindinius pakeitimus, tačiau nepasakyčiau kad man jie padėjo..

Tikiuosi rasti čia kokių nors patarimų ką ir kaip daryti
Atsakyti