Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

QUOTE(Oksyte @ 2009 02 06, 00:30)

QUOTE(Oksyte @ 2009 02 06, 16:33)

labai dailus gėlyčių darželis wub.gif
Atsakyti
As taip pat esupridariusi daug geliu gagiu ,bet man jos kazkaip neprilimpa mirksiukas.gif
Man tokios kitokios labiau patinka blink.gif Grazu paziuret . thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 08 vasario 2009 - 11:04
pabandziau ir as velti stai kas gavosi. http://public.fotki....es/velta01.html . http://public.fotki....eltosgeles.html .
Atsakyti
Auskarai prie jau rodytų karolių wink.gif
user posted image
Atsakyti
Liep@, dar kart apziurejau Tavo darbelius wub.gif
Labai zavus komplektas thumbup.gif
Atsakyti
labutis,as cia naujoke perziurejau visa temuke labai grazus visu darbeliai dailus 4u.gif o va man kaskaip sunkiai gaunasi bandziau velti kaskaip netvirtai gaunasi man gelytes ka jus darot kad jum jos yra ir uzsirietusiais lapeliais gal krakmolinat ar naudojat kaska specelaus blush2.gif as cia bandziau slapiu budu
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 02 11, 20:57)
o va man kaskaip sunkiai gaunasi bandziau velti kaskaip netvirtai gaunasi man gelytes

Gal tiesiog permazai veli 4u.gif
As asmeniskai nieko nenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
Jusu visu grazus dirbiniai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuks: 12 vasario 2009 - 17:37
QUOTE(Oksyte @ 2009 02 11, 18:22)
Liep@, dar kart apziurejau Tavo darbelius  wub.gif
Labai zavus komplektas  thumbup.gif

Ačiūūū rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pas jus cia tiesiog viskas nuostabu,bet noreciau paklaust : ar daret kas nors karolius kokius is tu tokiu perpjautu veltinio rutuliuku , nes va gavau uzsakyma ir nelabai nutuokiu kaip cia daryt-drauge patare tokia desra slapiu budu padaryt,as bandziau kad tasuvelta rutuliuka-ant jo dar viena spalva rr dar ... bet kazkaip nelabai isejo... doh.gif verysad.gif .jeigu kas turi padares labai prasau atsiuskit nuotrauka- ---- fainusia@mail.ru ir parasykit jei galt,kokiu budu daret. Labai labai dekoju!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif didis.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Maniskes naujausios smile.gif
user posted image
user posted image
Man asmeniskai labai patiko tie karoliuku rinkinukai ax.gif
Atsakyti
Kokios spalvotos smile.gif visai gražu thumbup.gif
Atsakyti