Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

sandra SM maudantis vlna tikrai neišsileis o tik dar labaiu susivels (žinoma jei bus gerai suvelta) o taip pat manau kad vaidos p papuošalai turėtu būti įkvėpimas tavo vyriškajai apyrankei man jie tokie griežto vyriško stiliaus jei manasis konors užsipagteidautu manau daryčiau kažką tįokio... Vaida p tikuoi nepyks....
na o dabr rodau tai k niekaip negaliu atsikratyti (žinoma geraja ta žodžio prasme) nes manes dar neužkniso burbulinė stadija lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
sandra SM, maudantis vilna tikrai neišsileis - tik suvelti būtina tiek, kad tikrai tvirta ir patikima būtų, kaip "akmenukus" mirksiukas.gif
Tad drąsiai daryk tai, ką sumanei. Pasižiūrėk mano darbus, sukrautus į verinys.lt - ten yra neseniai įdėta vyriška apyrankė, kur dominuoja oda.

Gugile - nepykstu gi, negalėčiau.... Kiekvienas turi savo skonį ir daro tai, kas patinka mirksiukas.gif Man pačiai labiausiai prie širdies tokie paprasti, neperkrauti papuošaliukai, tad ir kuriu tokius ...
Atsakyti
Na prisijungiu ir aš prie Jūsų 'veltiniautojų' biggrin.gif biggrin.gif

Pirmasis mano blynas:

user posted image ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Testify: 10 rugpjūčio 2008 - 21:43
koks įdomus darbelis bigsmile.gif aš net nepagalvočiau, kad galima panaudoti tiek skirtingų detalių smile.gif saunu thumbup.gif
Atsakyti
gugile gražus karoliai

mano neseniai daryti karoliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip grazu wub.gif

dabar ir man atejo ikvepimas , ir tavo deka sugalvojau, kaip karolius uzbaikti, dekui bigsmile.gif
Atsakyti
gugile,Marinčik nuostabus karoliai thumbup.gif thumbup.gif

o cia mano vaikiškos sages

user posted image

user posted image

segtukas plaukams

user posted image

karoliai mergytei

user posted image
Atsakyti
blansyte, kokie grazūs darbeliai, ir tokie profesonalūs wub.gif
man ypac patiko karoliai mergaitei su boruzytėmis wub.gif
Atsakyti
[quote=Vaida_P,2008 08 10, 01:46]
sandra SM, maudantis vilna tikrai neišsileis - tik suvelti būtina tiek, kad tikrai tvirta ir patikima būtų, kaip "akmenukus" mirksiukas.gif
Tad drąsiai daryk tai, ką sumanei. Pasižiūrėk mano darbus, sukrautus į verinys.lt - ten yra neseniai įdėta vyriška apyrankė, kur dominuoja oda.

Ačiū labai smile.gif pažiūrėjau į tavo apyrankes, tikrai visos labai gražios 4u.gif bet va, kad esu jau susipirkus metalinius intarpiukus, bet va, nusipirkau per mazus verysad.gif i mano turėtą atlasinę virvutę nei vienas netelpa verysad.gif tai dabar reikia ieškoti naujos, smulkesnės virvutės, arba didesnių metalinių interpų... bet va, kad tame Kaune nėra visai pasirinkimo verysad.gif nevežinau ir ką bedaryti, o draugo gimtadienis žaibo greičiu artėja... unsure.gif
Atsakyti
Sandra_SM, manau, kad lengviausia būtų nusipirkti kita plonesnę atlasinę juostalę, be to dovaną galima įteikti bet kada, svarbu nuosirdžiai ir iš visos širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
marincik, blansyte jūsų darbai tiesiog puikūs... graži karolių splvytė... superinės sagės... thumbup.gif
Atsakyti
Sandra_SM, dėkui už komplimentus mirksiukas.gif

O intarpų, manau, tikrai gali rasti - kad ir Ciklantoje ar Urmo Bazėje pas Valę.

Sėkmės kūryboje!

P.S. Mano naujausieji :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida_P: 13 rugpjūčio 2008 - 21:15