Įkraunama...
Įkraunama...

Perlinės kruopos

perlines kruopos tinka virti su rugsciais kopustais. o prie svieziu kopustu tinka ryziai.
Atsakyti
gal kuri žinote, kaip išvirti maišytą perlinių kruopų ir ryžių košę? Ten lyg ir aliejaus pilasi? Rodė per teliką, kaip Dzūkijos močiutės tokiam špyžiniam puode košę su morkom išvirusios į kažkokią šventę atvežė. Taaaaip skaniai atrodė liezuvis.gif essen.gif
Atsakyti
Siūlau perlines kruopų košę su žuvimi
reikės perlinių kruopų,vandens,
rūkytos žuvies kiekis priklauso nuo to kiek asmenų valgys tą patiekalą{250gr}
1-2 tryniai,
2 svogunai,
pora šaukšrtu sviesto,2-3šaukštai pomidorų tyrės,
druskos ,pipirų,,maitrūnų,
50-100g fermentinio sūrio,
džiuvėsėlių,aliejaus arba sviesto indu ištepti.
Išverdame perlinių kruopų košę.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ,pakepinkite ir sumaišykite su malta rūkyta žuvimi{galima ir supjaustyti,tryniais,pomidorų tyrir prieskoniais
Į paruoštą sviestu išteptą indą sudėti košęsluoksniuojant ją su paruošta mase
Išlyginkite košės paviršių užbarsrstykite tarkuotu sūriu ir apkepkite orkaitėje
Skanaus 4u.gif
Patiekiama su mėgstamu padažu.
Atsakyti
Manau, kad labai skani. Reiks pabandyti. O tie tryniai virti turi būti? Tų kruopų turbūt daugiau turi būti, negu žuvies košės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2009 11 25, 14:02)
Manau, kad labai skani. Reiks pabandyti. O tie tryniai virti turi būti? Tų kruopų turbūt daugiau turi būti, negu žuvies košės? g.gif

Žolele 4u.gif kruopų turi būti daugiau,už žuvies masę.
Kiaušiniai turi būti žali. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2008 05 31, 22:45)
O as i isvirtas perlines kruopas sumetu pakepintas kubeliais pjaustytas morkas, svoguna, pakepintu spirguciu, bulviu tarkiu, sumaisau su prieskoniais, sviestuku, trupuciu majonezo ar grietines, sudedu i atsparu karsciui inda ir kepu tokia apkepa, dar siek tiek vandenuko ipilu.


Labas smile.gif pabandziau sita recepta, kaip tik kose sau valgau, be galo skanu smile.gif tik morku neturejau,tai nedejau, ir prie spirgu dar smulkiai vistienos krutineles pakapojau. Be galo skanu thumbup.gif
Atsakyti
neskaiciau visos temos, gal jau buvo toks patiekalas 4u.gif jei taip, tai smarkiai nebauskite smile.gif
labai paprastas ir pakankamai pigus, bet baisiai skanus, kai uzsimanai ko nors "kaimietisko", neisciustyto smile.gif
reikes: perliniu kruopu, morku, svieziu mazu bulvyciu, vistienos ar kalakutienos file, sviesto, megstamu prieskoniu. isverdame kruopas su sultiniu, arba druska, morka supjaustome kubeliais, pakepame svieste. bulvytes svariai nuplauname, pjauname per puse, isverdame su lupena. mesa taip pat smulkiai supjaustome ir pakepame, uzbarstome prieskoniu pagal skoni. visus situos reikalus sumaisome ir dar pakepinam ant sviesto arba jei labai alkani, valgome tiesiog iskart smile.gif bent jau man, ragavusiai visokiu saliu virtuviu "pribombasu", sitas patiekalas visada skanus ir niekad nenusibosta blush2.gif
Atsakyti
galima ir pieniska sriuba virti, o kose su spirguciu padazu mes daznai valgom bei agurkine su raugintais agurkais.Dabar priviriau per daug, tai apkepa kepsiu uzpylus kiausinio, grietines, miltu misinio, surio smile.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai jas naudoju kaip garnyrą prie šnicelių ar kotletų. Vaikystėje močiutė virdavo žiauriai skanią pienišką perlinių kruopų sriubą, deja, man atkartoti nepavyksta...
Atsakyti
Mes atradome "šilkinę" košę, kai kaas kitaip vadina, bet internete yra receptų jos visokių
Atsakyti
Sveikos,

labai skanu yra perlinių kruopų sriuba su pupelėmis{su mėsa}
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 03 08, 00:09)
Sveikos,

  labai skanu yra perlinių kruopų sriuba su pupelėmis{su mėsa}


GAL GALITE APRASYTI PLAUCIAU?
Atsakyti