Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 13:01)
aj uzejo man  smile.gif

ramiai,man 4 dienos iki vestuviu liko,tai per paskutini primatavima as irgi emiau mastyti "o gal grazesniu yra" g.gif ir tt. Vienu zodziu,manau cia normalu dvejones tokios ax.gif
Atsakyti
na nori sugabanot,sukelt,gelyciu prisegt,kad butu kazkas panasaus i sukneles apacia,bet as labiau ua kuklu kuoduka
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 10:42)
cia manoji,man ji nebepatinka taip kaip anksciau,bet....
Papildyta:
dar viena

o as galvojau kad shita butent suknele negali taip grazhiai atrodyti, bet ivyko stebuklas mirksiukas.gif istikruju atrodai labai grazhiai, man tai primena drugeli arba angeleli smile.gif dabar paziurejus netgi negalima isivaizduot taves su ilga suknele...
shaunuole, geras pasirinkimas rolleyes.gif ir vyrui butinai patiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gubernija @ 2008 07 15, 13:21)
o as galvojau kad shita butent suknele negali taip grazhiai atrodyti, bet ivyko stebuklas  mirksiukas.gif  istikruju atrodai labai grazhiai, man tai primena drugeli arba angeleli smile.gif dabar paziurejus netgi negalima isivaizduot taves su ilga suknele...
shaunuole, geras pasirinkimas  rolleyes.gif  ir vyrui butinai patiks  wub.gif

tu ja anksciau kataloge macius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 11:22)
tu ja anksciau kataloge macius? smile.gif

taip maciusi rolleyes.gif negalvojau, kad realiai gali taip atrodyti smile.gif bet gyvai manau dar grazhiau, jeigu jau nuotraukoj tavo ji visai pasikeite smile.gif

beto skaiciau anoju temoj kur komentavo, kad apacia panasi i vishtos, tai ziuredama i pav galvojau aha... o ant taves super wub.gif va matai kaip keiciasi rubas ant zmogaus mirksiukas.gif
busi tikrai nuostabi nuotaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gubernija: 15 liepos 2008 - 11:27
QUOTE(Gubernija @ 2008 07 15, 13:23)
taip maciusi  rolleyes.gif  negalvojau, kad realiai gali taip atrodyti smile.gif bet gyvai manau dar grazhiau, jeigu jau nuotraukoj tavo ji visai pasikeite smile.gif

beto skaiciau anoju temoj kur komentavo, kad apacia panasi i vishtos, tai ziuredama i pav galvojau aha... o ant taves super  wub.gif  va matai kaip keiciasi rubas ant zmogaus  mirksiukas.gif
busi tikrai nuostabi nuotaka  wub.gif

na aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 09:20)
na nori sugabanot,sukelt,gelyciu prisegt,kad butu kazkas panasaus i sukneles apacia,bet as labiau ua kuklu kuoduka

Mano skoniui tavo norai labiau atitinka negu kirpejos thumbup.gif
Man si suknute i balerinos tipa panasi, o jos paziurek su kokiais kuodukais buna ir kaip graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 07 15, 13:29)
Mano skoniui tavo norai labiau atitinka negu kirpejos  thumbup.gif
Man si suknute i balerinos tipa panasi, o jos paziurek su kokiais kuodukais buna ir kaip graziai atrodo.

matai,kuoduka ,kad ir paprasta nesiuoju kartais,tad zinau kaip atrodau su juo,ir kad man tinka,o vat del kazkokios kitokios sukuosenos nzn g.gif vdrug nepatiks smile.gif o bandomosios nesidariau
Papildyta:
sita sukuosena man labai patinka,tik kazkaip atrodo,kad visai netiktu,kazkaip gal per daug tvarkingas ,o man gal net elegantiskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 11:35)
matai,kuoduka ,kad ir paprasta nesiuoju kartais,tad zinau kaip atrodau su juo,ir kad man tinka,o vat del kazkokios kitokios sukuosenos nzn g.gif vdrug nepatiks smile.gif o bandomosios nesidariau
Papildyta:
sita sukuosena man labai patinka,tik kazkaip atrodo,kad visai netiktu,kazkaip gal per daug tvarkingas ,o man gal net elegantiskas g.gif

o man tai grazhu ir palaidi prie tos sukneles, tik kad gal kiek idomiau nei paprastai palaidi....
o del bandomos tai blogai, juk nesidarai... as jau antra karta eisiu... nes netiko
Atsakyti
palaidi man nepatogu 4u.gif nesidariau,tai ir manau darysiuos kuoduka.o kiek moket uz bandomaja?tiek pat kiek ir vestuviu diena?na ne 120 nemesiu veltui,kad po to issirisciau ja namie
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 11:53)
palaidi man nepatogu 4u.gif nesidariau,tai ir manau darysiuos kuoduka.o kiek moket uz bandomaja?tiek pat kiek ir vestuviu diena?na ne 120 nemesiu veltui,kad po to issirisciau ja namie

nea uz bandoma arba puse kainos arba dar maziau... priklauso nuo kirpejos 4u.gif o as kaip tik busiu su palaidais jie pas mane ilgi smile.gif bet man grazhu
Atsakyti
Smilga222 graziai atrodai - isskirtine nuotaka thumbup.gif
Atsakyti