Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(ramashka22 @ 2008 06 13, 21:04)
labai elegantiska suknele thumbup.gif .idomu kaip atrodo gyvai g.gif

asiu smile.gif gyvai atrodo labai graziai tongue.gif na bent man ir mano busimam vyrui taip atrodo.
po vestuviu ikelsiu nuotr. mirksiukas.gif Liepos pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2008 06 13, 23:09)
asiu  smile.gif gyvai atrodo labai graziai  tongue.gif na bent man ir mano busimam vyrui taip atrodo.
po vestuviu ikelsiu nuotr. mirksiukas.gif Liepos pabaigoje.

rodei vyrui suknele bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
tejp tejp o kip kitaip...rodziau ax.gif mes kartu ja ir issirinkome blush2.gif
Atsakyti
Asir rodziau... galvojau nerodyt, bet kad atvaziavo i ta pati salona kostiumo pasizet, tai parodziau kelias ir kartu issirinkom tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif net neisivaizduoju, kaip ikelti foto is kompo. http://oksana-mukha.ua/index_en.html puslapyje, 2008m. kolekcija, 8psl., Milana 1-436 suknele. Labai jau atsiprasau, kad taip ziopliskai darau, bet norejau prasyt patarimo. Kai ziurejau, lyg ir patiko, palikau jau uzstata. Paskui paaiskejo, kad svente bus.. kaimo sodyboje uz kauno doh.gif kaip manot, ar labai jau ne i tema isokau.. grr.
Atsakyti
QUOTE(inutia @ 2008 06 14, 11:55)
Sveikos  smile.gif  net neisivaizduoju, kaip ikelti foto is kompo. http://oksana-mukha.ua/index_en.html  puslapyje, 2008m. kolekcija, 8psl., Milana 1-436 suknele. Labai jau atsiprasau, kad taip ziopliskai darau, bet norejau prasyt patarimo. Kai ziurejau, lyg ir patiko, palikau jau uzstata. Paskui paaiskejo, kad svente bus.. kaimo sodyboje uz kauno  doh.gif  kaip manot, ar labai jau ne i tema isokau.. grr.

na man suknele tai nereali, fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif ir svarbu kad tau ji grazi o kad svente bus sodyboje manu nesvarbu schmoll.gif svarbu kad tau grazu ir patogu lauke siek tiek pasaugosi ir viskas, as manau kad nesuk galveles mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 06 14, 18:15)
na man suknele tai nereali, fantastiska wub.gif  wub.gif  wub.gif ir svarbu kad tau ji grazi o kad svente bus sodyboje manu nesvarbu schmoll.gif  svarbu kad tau grazu ir patogu lauke siek tiek pasaugosi ir viskas, as manau kad nesuk galveles mirksiukas.gif

aciu blush2.gif siaip, buvau nusistaciusi pries tokias suknutes, norejau visiskai lygios, paprastutes.. issirinkau pavyzduka, ir keliavau per visa kauna smile.gif grazu kai pamatai, o vat kai uzsidedavau - negaliu patiket. netiko ir tiek schmoll.gif nors esu zema, teks aukoti ******, bet ka darysi. bent jau patogu su ja smile.gif tik vis ta sodyba.. nei ten aplinka sutvarkyta, nei ka. dar galvojau, gal reiktu kokia paprastute nelabai brangia suknute nusipirkti, ir tiesiog nuvaziavus ten persirengti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 14, 18:37)

nuostabiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 14, 18:37)

Ziuriu ir jau mane ima griauzti tie visi karoliukai, blizguliukai, brrr doh.gif

nors visai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2008 06 13, 22:31)
nu ka busimos nuotakos  blush2.gif pagaliau ir as issirinkau suknele... ir nepatikesit  tongue.gif
budavo kiek randu sau graziu sukneliu per int.viosos grazios bet kai gyvai pamatydavau labai nusivyldavau  verysad.gif
Bet siandien  biggrin.gif issirinkau jau ir taskas.....tikiuosi  lotuliukas.gif  rytoj eisiu palikti uzstt.

palieku jusu teismui  ax.gif

kokia paprasta
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2008 06 10, 21:07)
Merginos, niekur neužmatėte Lietuvoje nuomotis ar pirkti Elie Saab suknelės "Kira"? Neteku dar, bet ją įsimylėjau ir labai įdomu, kur ją rast reikės biggrin.gif ir kaip įpirkti blink.gif

Sitokia galima nesunkiai pasiut, neisleidus nei puses pinigu, kuriuos uz nuoma nori salonas
Papildyta:
QUOTE(Dryžius. @ 2008 06 04, 17:06)
Vis ieškojau gražesnių, bet vis dėl to apsisprendžiau ir jau užsisakiau  4u.gif

user posted image
user posted image user posted image

Si labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 06 15, 11:30)
kokia paprasta
Papildyta:
Sitokia galima nesunkiai pasiut, neisleidus nei puses pinigu, kuriuos uz nuoma nori salonas
Papildyta:
Si labai grazi

Paprasta ??? paprasta bet ne prasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2008 06 15, 13:40)
Paprasta ??? paprasta bet ne prasta  ax.gif

Man ji labai paprasta. Nuotaka, vilkedama ja vestuviu diena, susilies su fonu. Maciau kaip nuotakos su tokiom paprastom suknelem iseina is santuoku rumu, o zmones aplinkui sako: "Kuri cia jaunoji - net neuprasi"
Atsakyti