Sveiki. Na štai ir po atostogų gryžusi prisijungiau prie jūsų tik dar visko neperskaičiau. Tikiuosi daug nepraleidau

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 18:36)
Sveiki. Na štai ir po atostogų gryžusi prisijungiau prie jūsų tik dar visko neperskaičiau. Tikiuosi daug nepraleidau 

QUOTE(eMAr @ 2008 06 11, 19:38)

Vajai tik savaitei išvykau atostogų ir tiek pabiro komentarų. Visų labai atsiprašau už nesusipratimus

Sveika sugryzus Kristi13
Matai prie ko gali prieiti desperatiskos moteriskes

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:45)
Vajai tik savaitei išvykau atostogų ir tiek pabiro komentarų. Visų labai atsiprašau už nesusipratimus
. Dabar bandysiu viską perskaityti ir toliau žiūrėti. Mano užsakymas galioja ir jo aš neišsižadu.

Sveikute

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 11, 20:26)
Tosk, na tu kaip visada - aukštumoje
Pasakyk tu man, kuo tu pasendinai lapo kraštelius???? Aš dabar sėdžiu ir būtent tuo užsiimu.
Scrapukės rašalas dar negreit atplauks, tai bandau su akriliniais dažais. Norėčiau "arbatos" efekto, bet nesigauna. Gaunasi pilka... Padėėėėkiteeeee, please 

Pasakyk tu man, kuo tu pasendinai lapo kraštelius???? Aš dabar sėdžiu ir būtent tuo užsiimu.

Su akriliniais dazais sendinti as dar neuzaugau

Naudojau 3 spalvas. Galvoju apsirupinti daugiau spalvikiu, nes patiko dirbti su tuom

Pasivyk sioj temoj visas ir mars i Scrapukes blog'a naujos temos skaityti. Pailsejai, tai kibsi su naujom idejom i nauja konkursa, tikiuosi

Na tikrai visų atsiprašau už tuos nemalonumus negalvojau kad sukelsiu tiek problemų

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:00)
Na tikrai visų atsiprašau už tuos nemalonumus negalvojau kad sukelsiu tiek problemų

Remini jei galėtum atsiusk skrapukes saskaitele už prekytes el. pašte nerandu.

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:18)
reikia tavo el. pašto

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 11, 19:45)
. Dabar bandysiu viską perskaityti ir toliau žiūrėti. Mano užsakymas galioja ir jo aš neišsižadu.

Smagu, kad taip laiku sugrįžai

O aš turėjau užduotį extra extra ir pigiai pigiai padaryti mini atviruką... gal kiek skubotas ir neapgalvotas iki galo, bet vistiek rodausi

tik skaneris niekaip nepagauna aukso spalvų ir popieriaus blizgesio