Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia dainos ar jos žodžių

QUOTE(Label @ 2014 06 02, 17:41)
Birdy - Skinny Love. Gal ši?  g.gif

taip sita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žinote ,kaip vadinasi man labai patikusi daina?
Ją jau senokai per radiją (m-1 plius) girdėjau, tai net neatsimenu ar vyras ar moteris dainuoja. Priedainyje energingai dainuoja ,, no, she said no, and everything ..." ar kažkas panašaus. Vėliau ramesniu balsu yra eilutė ,, ...I will deserve her...".
Manau roko arba rokenrolo stiliaus. Linksma, greita.
4u.gif
Atsakyti
Ieškau liaudies dainos, gal žinote, kaip vadinasi, ar kur rasti?
Žodžius prisimenu tik tokius "aš už tavęs netekėsiu, tu neturi nieko" - gana energinga daina.
Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Ne ten pataikiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 gruodžio 2014 - 14:49
Sveiki,
prieš 15-20 metų buvo išėjusi tokia lietuviška daina, nepamenu atlikėjų, bet pavadinimas berods "Padovanok" ar "Padovanok man" (tikrai ne Dinamika). Bet atsimenu žodžius:

"Užmerk man akis, lengvai jas paliesk savo ranka
Nupiešk man tamsoj lietaus lašus
Slypinčius vėl akyse...

Priedainis:

Tolimam kambary užmirštuose namuos
Man padovanok nors dalelę šviesos,
Kurią tu skleidi, kurią tu turi,
Nes tu ir esi ta šviesa...

Saulė languose, ji taip toli, čia tik jos atšvaitai..
Nusišypsok dar vieną syk, gal ji sugrįš,
Nes juokas tai jos spinduliai..

Priedainis.."

Būčiau labai dėkinga, jei kas padėtumėte atrasti šį kūrinį mp3 ar kokiu kitokiu formatu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 12 sausio 2015 - 20:48
2015-01-10 gal gali kas pasakyti, per Sok su manimi ale egzamina, kas pacia pirma daina dainavo. Lietuviska, bet neprisimenu net priedainio, bet gal kam uzstrigo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2015 01 12, 22:58)
2015-01-10 gal gali kas pasakyti, per Sok su manimi ale egzamina, kas pacia pirma daina dainavo. Lietuviska, bet neprisimenu net priedainio, bet gal kam uzstrigo?  blush2.gif

Kazka panasaus dainavo "Brangusis Džonai"...,
Atsakyti
Atsiprasau gal kasnors zinot kaip vadinaisi sita daina labai patiko.Žodžiai tokie (Ėjom, bėgom per metus kol priėjome vartus, o prie vartu varų angeliai ir balti balti stalai)toliau neatsimenu.
Iš ankto dėkui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bart147: 30 kovo 2015 - 15:23
Gal kas turite Džordanos Butkutės dainą, kur yra priedainyje: "Įsimylėti...", tokia įdomi, keista melodija. Nežinau dainos pavadinimo, nepamenu daugiau žodžių, per lyrics nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Ziuriu temele "mirusi", bet gal kas atsilieps i mano prasyma? 2016-02-21 dienos Lietuvos tukstantmecio vaikai laidos pacioje, pacioje pabaigoje skambejo daina. Gal kas zino kas tai per daina? doh.gif ACIU. http://www.lrt.lt/te...antmecio_vaikai
Atsakyti
Ziuriu futbolo cempionato finala. Pacioje pradzioje grojo tokia muzika- jos priedaini Oooooooooooo lotuliukas.gif istisai skanduodavo sirgaliai.
Kas cia per daina? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas turite pilną tekstą ar žinote pavadinimą/autorių/ką nors??

"Žemė balta tarsi popieriaus lapas tik imk ir rašyki mintis ruduo išėjo nieko nepasakęs nepažiūrėjęs žiemai į akis...."

Atsakyti