Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Arfėja @ 2009 02 10, 21:49)
Laba diena  4u.gif
http://www.ramove.lt...exts,apie-mus-k mes sventeme cia, zinokit mums labai patiko jeigu niekas ten nepasikeite, nes ir maistas skanus ir jaunuju kambarys buvo graziai papuostas ir gamat grazi ir kainos padorios  thumbup.gif

O kada sventet? kiek zmoniu? ir kokia kaina asmeniui? viena ar dvi dienas sventet? jei galima, biskiuka detaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ski @ 2009 02 12, 22:23)
O kada sventet? kiek zmoniu? ir kokia kaina asmeniui? viena ar dvi dienas sventet? jei galima, biskiuka detaliu  mirksiukas.gif

Mes sventem 2 dienas, mums isejo su maistu. su nakvyne ir patalynes nuoma beveik visi buvo like, su aptarnavimu, zmoniu buvo 50 tai is zmogaus po 120 lt, na dabar tai gal ir brangiau butu, mes sventem birzelio 14 4u.gif ir tikrai likome patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Simu,2009 02 08, 19:29]
Sveikos,
Gal turit nuomonių apie Šekspyro viešbutį? kaip ten kainos, maistas, aptarnavimas...

Klasikine aplinka, malonus ir paslaugus aptarnavimas, kainos apie 200lt zmogui. Tik kad sales pereinamos. bet siaip ten visai jauku.
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2008 06 11, 21:52)
Labukas visoms!

Mes musu vestuves atzymesime Belmonte ...
man ten patinka...kazin ko nepriieskosim.... o ir zmoniu nebus simtas, tai labai geras variantas...
grazu , ir netoli...
na ziuresim kaip bus  smile.gif

Ir kokie atsiliepimai? Kurioje saleje daret? Labai smalsu viskas, nes ir mes ten planuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 02 22, 23:56)
Ir kokie atsiliepimai? Kurioje saleje daret? Labai smalsu viskas, nes ir mes ten planuojam smile.gif

Na, o as Belmontu esu gerokai nusivylus. Esu 3 kartus ten buvusi( darbo reikalais) ir ne karto man ten nepatiko. Maistas labai pusetinas, aptarnavimas vidutinis, na o jau pats tarimasis del sventes tai visiskai padrikas. Viena diena tariesi su vienu vadybininku, kita diena tau jau bruka kito vadybininko numeri, o galiausiai tavo sventes organizavima patiki treciam asmeniui. Jokio aiskumo, jokiu garantiju, o galiausiai ir elementarios pagarbos klientui ten tikrai nera. Dziaugiuosi, kad ten nesu dariusi savo asmeniniu svenciu. As tikrai Belmonto nepriskirciau geram restorananui, tiesa sakant ir restoranaui apskritai, nes nei aptarnavimas nei poziuris i klienta neatitinka restorano lygio.
Atsakyti
Siulyciau pasirasyti sutartis butinai, nes esu girdejusi varianta, kai mano kolege issiuntinejo sveciams kvieitmus su sia vieta, o A.V. rezidencija pasirodo pardave ta diena brangiau... Bukite atsargus!

QUOTE(RenataJ. @ 2009 01 16, 11:39)
Sveikutes, mes rugpjucio 15 d. svesime savo vestuves A.V. Rezidencija sodyboje. gal kas kokiu ziniu ar nuogirdu turite? smile.gif butu idomu isgirsti.

Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 02 24, 20:07)
Siulyciau pasirasyti sutartis butinai, nes esu girdejusi varianta, kai mano kolege issiuntinejo sveciams kvieitmus su sia vieta, o A.V. rezidencija pasirodo pardave ta diena brangiau... Bukite atsargus!

Aciu uz informacija 4u.gif , sutartele seniai pasirasyta jau, ir bendravimas labai buvo malonus, bet kai buvo ten nuvaziave vasara, tai mums rekomendavo kreiptis pas Laimi, o dabar kai buvo, tai jau visus uzsakymus tvarko moteris, nepamenu dabar vardo, tai labai maloniai bendravo ir atvirai. negailejo ir patarimu, sake kai tik noresit, atvaziuoti paderinsim detales del puosybos. tai vat ir buvo idomu, ar cia man tik pasirode labai fainai viskas, ar paskui buna blogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2009 02 25, 12:08)
Aciu uz informacija 4u.gif , sutartele seniai pasirasyta jau, ir bendravimas labai buvo malonus, bet kai buvo ten nuvaziave vasara, tai mums rekomendavo kreiptis pas Laimi, o dabar kai buvo, tai jau visus uzsakymus tvarko moteris, nepamenu dabar vardo, tai labai maloniai bendravo ir atvirai. negailejo ir patarimu, sake kai tik noresit, atvaziuoti paderinsim detales del puosybos. tai vat ir buvo idomu, ar cia man tik pasirode labai fainai viskas, ar paskui buna blogiau  blush2.gif

O puosyba ieina i nuomos kaina? Ar atskirai turesit uz patalpu puosima moket? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 02 25, 15:09)
O puosyba ieina i nuomos kaina? Ar atskirai turesit uz patalpu puosima moket?  g.gif

Uz puosyba, jei mes pageidausim jiems sumokam ir jie papuosia, priklausomai ko norim, suma iki 1500 lt, dabar nepamenu nuo kiek prasideda. sutartyje parasyta, kad uz puosima atskirai, bet mes dar nenusprendem, ar patys puosim ar ju prasysim.
Atsakyti
Sveikutes... Gavau atsakymus is dvieju restoranu... gal kam idomu:

Grottus www.grotthusshotel.com

Laba diena,

dziugu, kad domites musu restoranu.
Sventine vakariene musu restorane su maisu ir gerimais paprastai zmogui iseina apie 200 Lt.
Musu restorane telpa 24 asmenys sodinant prie vieno stalo ir 32 asmenys sodinant prie 4 apvaliu stalu. Is sale yra isejimas i kiemeli. Ji puikiai galima isnaudoti sveciu pasitikimui, aperityvui ir pan.
Taip pat galime rengti fursetini varianta, tuomet galime aptarnauti iki 50 Zm.
Papildomo mokescio uz sale neimame kai vyksta paprastos vakarienes. Taciau vetuvems visvien papuosiame gelemis, kita atributika. Zvakes, atitinkamos staltieses ir pan. Kaina - 250 Lt. Taip pat imamas aptarnavimo okestis jei vakaras trunka ilgiau nei iki 23 val. Kaina 250 Lt/valanda.
Butu puiku jeigu uzsuktumete pas mus jums patogiu metu ir viska galetume aptarti.

Galime pasiulyti vestuvini kambari - kurio kaina 620 Lt. Vynas, geles, sviezi vaisiai ir specialus kambario papuosimas.

Viesbutis Martialis: www.martialis.lt

Sveiki,
Minimalios uzsakymo sumos pas mus nera, galetumeme surengti pobuvi pagal Jusu skirta biudzeta.Taciau jei skirtumete pobuviui bent 1000 Lt, tai jaunavedziams kambarys nekainuotu.Kaip pavyzdi prisegu buvusio pobuvio meniu.Jei pasiulymas Jus sudomins, mielai su Jumis susitiksiu aptarti visas smulkmenas prie kavos puodelio.

Grazios Jums dienos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 04 kovo 2009 - 15:16
Apie MARTIALI, jeigu neklystu cia tas esantis Antakalnyje, kazkada cia kazkas komentavo. Isimine sakinys, kad nekaip nuteikia vaizdelis isejus is jo parukyti, kai aplink pries akis daugiabuciu pilna :-)
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2009 02 23, 16:54)
Na, o as Belmontu esu gerokai nusivylus. Esu 3 kartus ten buvusi( darbo reikalais) ir ne karto man ten nepatiko. Maistas labai pusetinas, aptarnavimas vidutinis, na o jau pats tarimasis del sventes tai visiskai padrikas. Viena diena tariesi su vienu vadybininku, kita diena tau jau bruka kito vadybininko numeri, o galiausiai tavo sventes organizavima patiki treciam asmeniui. Jokio aiskumo, jokiu garantiju, o galiausiai ir elementarios pagarbos klientui ten tikrai nera.  Dziaugiuosi, kad ten nesu dariusi savo asmeniniu svenciu. As tikrai Belmonto nepriskirciau geram restorananui, tiesa sakant ir restoranaui apskritai, nes nei aptarnavimas nei poziuris i klienta neatitinka restorano lygio.

Noreciau paklausti kokise salese sventet? Mes savo vestuves svesime Belmonte. Kol kas viskas normaliai. Ir jau nuo velyvos vasaros tariames su ta pacia vadybininke. Gal gali papasakoti placiau kas nepatiko, i ka butent reiketu atkreipt demesi ir is ju reikalaut?
Atsakyti