Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

tesiame Silros pradėta tema 4u.gif senoji cia: http://www.supermama...?...98&t=286259
Atsakyti
as pirma lotuliukas.gif
Atsakyti
registruojuos naujoj temoj ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 06 02, 20:16)
o jus degalams nuolaidu kortelem naudojates? Tiesiog siai idomu, nes pati tai naudojuos keliom, tik nenusrendziau kuri man labiau patinka ir tinka, nes visos su savo pliusais ir minusais.

kadangi aš nerealiai šviežia vairuotoja (vos pora mėnesių), tai tokių plonybių apie degalų korteles dar nežinau blush2.gif ax.gif draudžiausi tai trims mėnesiams ir tai stipriai sumažėjo mėnesio įkainis (prieš tai mokėjau už mėnesį).
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 06 02, 21:30)
kadangi aš nerealiai šviežia vairuotoja (vos pora mėnesių), tai tokių plonybių apie degalų korteles dar nežinau blush2.gif  ax.gif draudžiausi tai trims mėnesiams ir tai stipriai sumažėjo mėnesio įkainis (prieš tai mokėjau už mėnesį).



na, cia tas ir yra, kuo trumpesnis draudimo laikotarpis, tuo didesnis pabrangimas.kai draudi menesiui tai isvis dvigubai brangiau gaunas. uz tris men irgi gan nemazas procentas, bet jau zmoniskiau, o va kai tetule draudeja pradejo pasakot kas ir kaip tai siek tiek nustebau(na, tiesa sakant anksciau ir nesidomejau per daug). sekanti karta rimtai drausiu metam, jau bus po visu apziuru ir jau ramu bus. na, as vairuoju gana seniai(salyginai seniai, jei galima tuo pavadint 9metu senumo vairuotojo paz.) bet irgi toli grazu nedaug zinau, vis islenda kokia naujiena.
Atsakyti
registruojuos iš i buri ir taupysim kartu toliau sekmingai sekmes visoms Taupuolėms biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas jo taupysim toliau alai ka taupyt kad nera pinigu verysad.gif verysad.gif ir be pirmadienio vargu abus ju doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na, ka pastebejau tai pastebejau, kad kai prisijungiau cia, kad ir ne per aktyviausiai dalyvauju, daugiau askaitau, bet pries dedama ka i pirkiniu krepseli pagalvoju ar man to tikrai reikia, nors inigeliu siek tiek gavom, vis tiek skaiciuot reikia. nezinia kada sekantys bus. aisku, labai reikejo tai sian nusipirkau basutes uz 60Lt "batu kalne" odinukes, jau visai nebeturejau, tik baltas nuo vestuviu uzilikusias, kur gi su tokiom daug eisi blink.gif labai reik daugiau rubu, pvz. bliuskutes kokios, nes is po gimdymo toookia burbule, kad i nieka netelpu, like tik sportines vyrisko tipo maikutes, bet gi ir as noriu normaliai atrodyt o ne kaip su maisu. dietos veikia neypatingai, reik rimciau susiimt, nes rudeni dar teks ir striuke nauja pirkt, nes i buvusia netilpsiu, nors ji labai mazai deveta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 06 03, 17:21)
Na, ka pastebejau tai pastebejau, kad kai prisijungiau cia, kad ir ne per aktyviausiai dalyvauju, daugiau askaitau, bet pries dedama ka i pirkiniu krepseli pagalvoju ar man to tikrai reikia, nors inigeliu siek tiek gavom, vis tiek skaiciuot reikia. nezinia kada sekantys bus. aisku, labai reikejo tai sian nusipirkau basutes uz 60Lt "batu kalne" odinukes, jau visai nebeturejau, tik baltas nuo vestuviu uzilikusias, kur gi su tokiom daug eisi  blink.gif  labai reik daugiau rubu, pvz. bliuskutes kokios, nes is po gimdymo toookia burbule, kad i nieka netelpu, like tik sportines vyrisko tipo maikutes, bet gi ir as noriu normaliai atrodyt o ne kaip su maisu. dietos  veikia neypatingai, reik rimciau susiimt, nes rudeni dar teks ir striuke nauja pirkt, nes i buvusia netilpsiu, nors ji labai mazai deveta  doh.gif

del rubu tave pilnai supranbtu man tas pats doh.gif tiek dabar tiek ir ankščiau budavo doh.gif dabar eisiu trečiu kelniu pirkti ir tai likus dviems menesiams iki gimdymo nes nebetelpu o ir bliuskutes nusiskalbti baigia tai va reiks ir tu. o dabar kai tvarkiausi spinta valiausi supratau kad po gimgymo irgi nebus ka rengtis išeinant iš namu. nebeturiu nei kelniu nei bliuskučiu nei megstuku tai kol esu nestuke.gif bandau nusimegsti megstinukus žiemai jei (bus maži imsimes dietu ir ankščiau ar veliau tilpsim) su maikutem ar bliuskutem tai bandau iš devetu pirkti nes ten kai nusiperku dar geriau nešiojasi ir devisi negu nauji. o kelnes tikiu kad teks kaip ir seniau kas du tris men pirkti naujas nes sunešioju išdyla man jos doh.gif tiek džinsai tiek kelnes. bet save del rubu paguodžiu tuom jog mano drauge rubus perka kas men po algos sumoka už rubus 400lt o rengtis neturi ka (perka iš turgaus naujus) išskalbia pora kartu ir ištysta arba susitraukia ir vis kartoja negi aš neužsidirbu rubams o aš jei sakau užsidirbi bet nusiperki netinkamus. tad ir tau sakau pirmiausia peržiurek gerai spinta tada pagalvok ir gerai nuspresk del savo svorio metimo jei dar ji mesti žadi tai daug neprisipirk rubu o jei sakai kad tau gerai ir svorio nebemesi tada pirk gerus rubus arba gero audinio arba patikrintos kokybes ir devetus. čia mano nuomone ir jos nebutina laikytis aklai šiuo klausimu "aš nesu tokia turtinga, kad pirkčiau nekokybiškus rubus ar avalyne"
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2008 06 03, 18:26)
"aš nesu tokia turtinga, kad pirkčiau nekokybiškus rubus ar avalyne"



thumbup.gif 100% sutinku, man geriau keli rubai bet geresnes kokybes nei kruva slamsto . siaip pati daznai perku padevetuose, ypac vaikams, nes visu pirma kokybe visai kita o ir kaina normali. vakar sau bridzus pirkau taip pat"geram rube", nes esu optimiste, kad su svoriu susitvarkyt pavyks, negaliu but tokia kokia dabar esu, juolab, kad spintoj smagiu drabuzeliu i kuriuos ilysti dar ilgokai negalesiu. kai buvau nestuke.gif kelnes siuvausi pati(gariunuose medziaga pirkau uz berods 20Lt), nes ir i darba reikejo, nes anksti pilvukas islindo tai i iprastas nebetilpau ir siaip apsirengt. i pabaiga varinejau su tokiais siltais kaip paltines medziagos bridziukais, kuriuos taip pat susiorganizavau is gabaliuku kur buna audiniu parduotuvese likuciai po kelis litus. mezgiausi megztukus kelis, nes gi ziema buvo, o ir po gimdymo nesiojau juos. o dabar jau prastai, pro plonus rubus gelbejimosi ratas lenda lauk kaip bjaurybe, nervus tik gadina. na, kol kas guodziuosi kad dar mazai laiko praejo, o jau beveik 10kg. nusikraciau, tai ir likusius 15 kaip nors .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 06 03, 18:58)
thumbup.gif  100% sutinku, man geriau keli rubai bet geresnes kokybes nei kruva slamsto .  siaip pati daznai perku padevetuose, ypac vaikams, nes visu pirma kokybe visai kita o ir kaina normali. vakar sau bridzus pirkau taip pat"geram rube", nes esu optimiste, kad su svoriu susitvarkyt pavyks, negaliu but tokia kokia dabar esu, juolab, kad spintoj smagiu drabuzeliu i kuriuos ilysti dar ilgokai negalesiu.  kai buvau  nestuke.gif  kelnes siuvausi pati(gariunuose medziaga pirkau uz berods 20Lt), nes ir i darba reikejo, nes anksti pilvukas islindo tai i iprastas nebetilpau ir siaip apsirengt. i pabaiga varinejau su tokiais siltais kaip paltines medziagos bridziukais, kuriuos taip pat susiorganizavau is gabaliuku kur buna audiniu parduotuvese likuciai po kelis litus. mezgiausi megztukus kelis, nes gi ziema buvo, o ir po gimdymo nesiojau juos.  o dabar jau prastai, pro plonus rubus  gelbejimosi ratas lenda lauk kaip bjaurybe, nervus tik gadina. na, kol kas guodziuosi kad dar mazai laiko praejo, o jau beveik 10kg. nusikraciau, tai ir likusius 15 kaip nors ....  ax.gif

man mama buvo siuvusi kelnes ir ne vienas bet nepasiteisino vistiek greit išdyla nors audini pirko brangesni. bet kas liečia taupyma tai pigiau gaudavosi nei gatavas pirkti išeidavo dvejos už vienu kaina thumbup.gif o tau kadangi pati moki siuti ir dabar gali pasisiuti neblogu rubeliu tik fantazijos reikia.

mano šiandienos išleidos 11,50lt maistas ir 25lt pas dantista, nes pradejau dantukus tvarkytis o tai jau bus pinigines siaubas. nes beveik visus dantis tvarkytis reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif apsileidau biški laiku nejau pas dantista o dabar mokesiu triguba kaina ir teks rauti lauk du dantis doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif mergaites ptariu jums eikit kol laikas ir tvarkykites savo dantis kad nereiktu po to raudonuoti kai dantistas pamato dantu bukle.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2008 06 03, 19:30)
man mama buvo siuvusi kelnes ir ne vienas bet nepasiteisino vistiek greit išdyla nors audini pirko brangesni. bet kas liečia taupyma tai pigiau gaudavosi nei gatavas pirkti išeidavo dvejos už vienu kaina thumbup.gif  o tau kadangi pati moki siuti ir dabar gali pasisiuti neblogu rubeliu tik fantazijos reikia.

mano šiandienos išleidos 11,50lt maistas ir 25lt pas dantista, nes pradejau dantukus tvarkytis o tai jau bus pinigines siaubas. nes beveik visus dantis tvarkytis reikia  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  apsileidau biški laiku nejau pas dantista o dabar mokesiu triguba kaina ir teks rauti lauk du dantis doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  mergaites ptariu jums eikit kol laikas ir tvarkykites savo dantis kad nereiktu po to raudonuoti kai dantistas pamato dantu bukle.



tai kad siuveja is manes nelabai kokia. kai kokia smulkmena tai dar galiu pasidaryt ar kam kokias kelnes asiaurint, patrumpint ar pan. bet va dabar tai kazi ar sau ka suregzciau. sian drauge atnese dovanu medziagytes sijonui ir bliuskutei, bet va neisgalvoju ka ten is su sunarpliot. jauciu liks kitai vasarai.

o del dantu tai laukiu nesulaukiu kol savo pinigus gausiu tai vel leksiu tvarkytis, nes truet radejo. per nestuma jau daugmaz visi buvo sutvarkyti tik vieno negalejom dabaigt nes rentgeno negalejo daryt, bet dabar jauciu dar vienas genda ir jau kiti jautrus daros doh.gif jauciu paklosiu normaliai uz juos, bet ka jau padarysi, paskui dar blogiau bus.
Papildyta:
net keista, sugebejau siandien neuzeiti i maisto parduotuve, nes pagalvojau, kad visko yra. aisku uzteko to, kas yra, bet pati savim stebejausi, kad neuzejau net paziureti kokios "akcijos" ryt jau teks zygiout, nieko nepadarysi. dabar isigudrinau, einu i arde su mazaja, neimu visko is eiles, nes askui sunku nesti ax.gif
Atsakyti