QUOTE(Dushke @ 2009 11 26, 11:56)
Vaikiukas mano mazasis prakuto (pusantro menesio suejo), tai jau vel pradejau svaigti.
Pasidalinsiu patirtimi keliaujant i Bali su vaiku, nes kiek pamenu Dushke prase

is keliones gryzome kai manajam po keliu dienu sukako 2 metukai.Mes praleidome tris savaites : pirma savaite Bali - Sanur, antra savaite Gili meno ir trecia savaite Bali - Ubud.Mano asmenine nuomone, taupant laika Sanur praleisciau ,jei antra karta keliauciau.O del vaiko tai buvo simta kartu geriau nei , kad isivaizdavau

Bali gyventojai labai myli vaikus, tai ten bet kur nuejus i bara ar i pliaza iskart visi zaidzia, priziuri, o kadangi dar blondinas, tai isvis jiems ten nerealus grozis

Bali tris dienas buvome issinuomave masina ( siaip is gatves ) tai buvo net du vairuotojai su kuriais susidraugavome , supazindino su savo draugemis ir iki siol emailais susirasome, dar tris ar keturias dienas vazinejomes su motoroleriu, mano mazasis net buvo isigudrines pokaiti vaziuojant ismiegoti, kol mes po ryziu laukus, kaimelius ir apylinkes vazinejomes.Vienintelis nepatogumas tai tik Gili meno saloje buvome uzsisake kambari tik su fenu, tai gyvenant su vaiku per karsta tai pasikeiteme su kondicionieriumi.Gili meno saloje dareme ir snorkelinga issinuomave valti,paeiliui su teciu priziuredami vaika, kuris su gelbejimo liemene labai graziai plaukiojo juroje, kol vienas is tevu narde

taip pat ir isvyka zvejoti.Zodziu kas zadate vaziuoti tenais su vaiku tai nera taip blogai kaip is pradziu galite isivaizduoti :)nes vaikas irgi atostogavo turbut, nes nesukele jokiu problemu tevams .Ai beje Ubud gyvenome salia Monkey forest tai pirma karta kai nuejome mazaji viena bezdzione uzpuole ir siaip pastebejome, kad visur kur nuvaziuojame jos vaiku nelabai megsta, turbut jaucia konkurencija.
Ech, noreciau vel i Gili meno ir Ubud

Linkejimai visoms besiruosiancioms atostogu