QUOTE(Silvute @ 2008 06 13, 14:01)
o cia is kur tu taip puikiai zinai ir kalbi uz visus - apklausiai visus pasaulio vyrus ir moteris?
Nors paskaicius tokia fraze tikrai darosi suprantama, kodel reikia papirkineti vyra, kad jisai namuose ka nors darytu
nereik taip sureikšmint kiekvieno žodžio.Galim kiek nori kalbėt,kad vyrai ir moterys vienodi,bet taip nėra.Gali vyras skalbti,lyginti,valgyt daryti,bet vyras vistiek lieka vyru,o moteris moterim,mes skiriamės ir fiziškai ir emociškai,nes taip gamtos suriedyta,mūsų kūnai skirtingi ir hotrmonai ir t.t.Yra šeimų kur moteris karjieros siekia,o vyrai namus ir vaikus prižiūri ir net neblogiau,o kita kart gal ir geriau,nei kai kurios moterys.Tačiau jai moteris namie rūpinasi vaikais ir buitim,tai vyras rūpinasi kaip daugiau pinigų uždirbti,automobiliu ir t.t.Tai norėjau pasakyti,kad jai vienas rūpinasi vienu,tai kitas kitu,bet moteriai prireikia ir stipresnės vyro rankos į pagalba.Būt gera moterim ir žmona tai nėra papirkinėjimas.

Aš nesakiau,kad mano vyras man buityja nepadeda.Rūpinasi vaiku-pampersus keičia,užpakaliuką ir t.t.Važiuoju kur man reika visai dienai ir net neskambinu nes žinau,kad viskas gerai.Kai negaliu tai pats ir sau ir man valgyt padaro ir ne šeip kiaušiniene,bet ir cepelinus ir t.tBet čia ne apie mano vyra diskusija,o aplamai apie santykius kai vyras dirba,o žmona namie