Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras dirba...

QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 09:20)
Ar jūs jau pilietė? Manau jis puikiai supranta, kad jis reikalingas jums tik kaip sponsorius. Nors amerikonas pradžioje gali ir nesuprasti...

na jau kam kam o paciam tai kuo maziau turetu rupeti amerikono pinigine lotuliukas.gif . tikras pavyduolis lietuvis esi, neduokdie kazkam geriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 18 birželio 2008 - 08:41
QUOTE(laureta @ 2008 06 18, 09:39)
tikras pavyduolis lietuvis esi, neduokdie kazkam geriau

Ne, man tikrai nepavydu. Tai jūsų gyvenimas. Aišku man nepatinka, kad jūs auginate du vaikus, na bet gal jos augs JAV, ten aplinka pakoreguos jūsų neigiamą įtaką.
Mano komentarai apie jus yra skirti toms moterims, kurios neįžvelgia jūsų vidinio pasaulio ir gali bandyti prisitaikyti jūsų patirtį sau. Tiesiog bandau sumažinti galimą neigiamą įtaką.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 09:48)
Ne, man tikrai nepavydu. Tai jūsų gyvenimas. Aišku man nepatinka, kad jūs auginate du vaikus, na bet gal jos augs JAV, ten aplinka pakoreguos jūsų neigiamą įtaką.
Mano komentarai apie jus yra skirti toms moterims, kurios neįžvelgia jūsų vidinio pasaulio ir gali bandyti prisitaikyti jūsų patirtį sau. Tiesiog bandau sumažinti galimą neigiamą įtaką.

Nepatinka kad as auginu du vaikus blink.gif lotuliukas.gif fool.gif Viena atiduosiu tevui, kurios nereikia, kita grazinsiu i vaiku namus. Ar tuomet patiks? Anie tevai teigiamesne itaka darys.
Mano patirtis tau gyventi netrukdo, ta ko kaisioji savo ilga nosi i mano asmenini gyvenima. Mazink mazink, kad tik tau pasisektu lotuliukas.gif bigsmile.gif sia tema baigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 18 birželio 2008 - 09:11
QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 09:48)

Ko čia užsipuoliai ta moteri,nieko nežinai ,nei apie ja ,nei apie jos vyra.Gal ji turtingesnė nei jis.Kaip galima šitaip kalbėt dėl vaikų.Man labiau neramu kaip tu išauklėsi sūnu su tokiu mastymu.Užaugs tikras Lietuvis Chamas(atleiskit lietuvaičiai ne apie visus taip manau ir mano vyras lietuvis)kuris toliau savo nosies nieko nemato. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 18, 10:36)
Ko čia užsipuoliai ta moteri,nieko nežinai ,nei apie ja ,nei apie jos vyra.Gal ji turtingesnė nei jis.Kaip galima šitaip kalbėt dėl vaikų.Man labiau neramu kaip tu išauklėsi sūnu su tokiu mastymu.Užaugs tikras Lietuvis Chamas(atleiskit lietuvaičiai ne apie visus taip manau ir mano vyras lietuvis)kuris toliau savo nosies nieko nemato. doh.gif

viskas gerai, as tiesiog ipratau prie tokiu issisokimu. jis man jau seniai kanda, kanda, bet ikasti niekaip negali lotuliukas.gif ar zinau kaip siutas tuomet ima lotuliukas.gif taigi as vyras lietuvis ir bobai nieko padaryt blogo negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 18, 10:47)
viskas gerai, as tiesiog ipratau prie tokiu issisokimu. jis man jau seniai kanda, kanda, bet ikasti niekaip negali  lotuliukas.gif ar zinau kaip siutas tuomet ima  lotuliukas.gif taigi as vyras lietuvis ir bobai nieko padaryt blogo negaliu lotuliukas.gif

Šaunuolė,kad nepasiduodi provokacijom thumbup.gif Skaudu,kad gyvenimas ir taip sudėtingas,o aplink žmonės pikti taip ir taikosi kaip kanors ižeist,sumenkint.Tikriausiai žemindami kitus jaučias vertesni "jai kitas juodas,tai aš baltesnis" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 18, 10:54)
Šaunuolė,kad nepasiduodi provokacijom thumbup.gif

Jūs nesuprantate apie ką kalbate.
Siutas manęs neima. Tiesiog kartais neviltis ateina, bet aš negaliu išgelbėti viso pasaulio nuo blogio.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 11:00)
Jūs nesuprantate apie ką kalbate.
Siutas manęs neima. Tiesiog kartais neviltis ateina, bet aš negaliu išgelbėti viso pasaulio nuo blogio.

O kas yra tas blogis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 18, 10:54)
Šaunuolė,kad nepasiduodi provokacijom thumbup.gif Skaudu,kad gyvenimas ir taip sudėtingas,o aplink žmonės pikti taip ir taikosi kaip kanors ižeist,sumenkint.Tikriausiai žemindami kitus jaučias vertesni "jai kitas juodas,tai aš baltesnis" mirksiukas.gif

atmink, normalus zmogus taip neparasytu. taciau visokiu yra bet visokiu ir reikia. Zinai kartais net juokas neiima. Is kur as zinau, gal ten tikrai zmogus kitame ekrano gale su psichine negalia sedi ir raso, tai jeigu ant jo ir pyksi, kokia is to nauda. ogi jokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 18, 11:02)
O kas yra tas blogis? g.gif

O jūs perskaitykite visas <lauretos> žinutes. Jei mokate analizuoti ir daryti išvadas - suprasite.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 11:23)
O jūs perskaitykite visas <lauretos> žinutes. Jei mokate analizuoti ir daryti išvadas - suprasite.

o savuju kodel nepasiulai paskaityti dar karta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 18, 11:23)

Tycia paskaiciau,net kitose temose ir jokio pasaulinio blogio neižvelgiau.Jai žmogus masto kitaip nei tu tai nereiškia,kad jis masto neteisingai.Kiekvienas turim savo gyvenima ir situacijos ir aplinkybės klostos skirtingai-dvieju vienodų nėra.Lengva analizuot kitų mintis ir kitų gyvenimus kai pats nesi tas veikėjas.Pats esi susikūres tobulą gyvenimą?jokių klaidų?jokių nuosmukių?nemanau,nes tobulų nėra 4u.gif
Atsakyti