Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras dirba...

QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 17:38)
Matot, matymai būna skirtingi. Galima pamatyti visas pasaulio šalis ir ni chrena NESUPRASTI. Nepajudėti iš mirties taško taip sakant. O galima ir nepamatyti, bet MATYTI. Ir bala žino, kas čia labiau vertinga...
blink.gif  Baik taip juokauti Aš nejokio ne garbingo amžiaus...  schmoll.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 17:38)
Oi, jūs ne taip supratot! Viskas čia normalu. Aš ir manau: kaip gerai, kad jie surado vienas kitą!
Papildyta:
Ačiū už pamokymus, Astor. Nu, pavyzdžių mano metai leidžia jums dar daugiau parašyti, ale kam čia teršt temą. Tik viena pasakysiu: ne jums ir net ne man svarstyti kiek mačius amžių nugyvenus močiutė. Lenkiuosi močiutėms ir myliu jas. Matot, matymai būna skirtingi. Galima pamatyti visas pasaulio šalis ir ni chrena NESUPRASTI. Nepajudėti iš mirties taško taip sakant. O galima ir nepamatyti, bet MATYTI. Ir bala žino, kas čia labiau vertinga...

O, kad aš už ją ne pranašesnė - tai tikrai. Čia rimtai.
Papildyta:
blink.gif  Baik taip juokauti Aš nejokio ne garbingo amžiaus...  schmoll.gif

Aš visai nenoriu nieko mokyti ir tuo labiau įžeisti.Tik nereikia juoktis iš jaunų žmonių entuziazmo,juk visi tai pagyvename.Jai 21 metų moteris mastytų taip kaip 30 ar 40,tai jau būtų nenormalu ir reiktų kreiptis į psichologą,nebent ji gyventų su 10 metų viresniu vyrų,tai tada moteris biologiškai ir morališkai priartėja prie vyro amžiaus O,kad jūs močiutė,tai nemanau,nes vaikai dar jauni.turėjau mintį amžių jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 liepos 2008 - 16:53
čia šiaip apie garbingą amžių lotuliukas.gif
neseniai su buvusia kolege kalbam... ji turi savo įmonę... ir vis nerado geros administratores, tai viena draugė sako imk pagyvenusią moterį ir neturėsi problemų... sako man pirma mintis... nu apie šešiašdešimt penki - septynasdešimt metų... bet kur rast, kad su kompu mokėtų dirbt... o ta sako baik juokus... aš tau siūlau paimt kokią keturiasdešimtmetę... sako padėkojai aš jai ir ... lotuliukas.gif ir nieko nesakiau... sako priminsiu aš jai tą pagyvenusią moterį po penkių metų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 10 liepos 2008 - 16:58
QUOTE(Lurdesita @ 2008 07 10, 17:56)
neseniai su buvusia kolege kalbam... ji turi savo įmonę... ir vis nerado geros administratores, tai viena draugė sako imk pagyvenusią moterį ir neturėsi problemų... sako man pirma mintis... nu apie šešiašdešimt penki - septynasdešimt metų... bet kur rast, kad su kompu mokėtų dirbt... o ta sako baik juokus... aš tau siūlau paimt kokią keturiasdešimtmetę... sako padėkojai aš jai ir ... lotuliukas.gif ir nieko nesakiau... sako priminsiu aš jai tą pagyvenusią moterį po penkių metų cool.gif

laikai keiciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 07 10, 18:25)
Kad ji jaunesnė už jus ir jūsų dukros metų,tai nereiškia,kad jūs už ją pranašesnė.Gal ir naivi,gal ir svajotoja,bet tai nuo jaunystės neatsiejami dalykai.Žmonės skirtingi ir jų gyvenimai.Sena močiutė amžių nugyvenus gali būt daug mažiau mačius,nei kokia 20 metė.Kas žino kokia žmogus vaikystę turėjo,nuo kada savim turėjo pasirūpint,o gal dar ir kitais.Gyvenimas gali rodyt visiem vienodai,o matyt galime skirtingai.Aš už žmones kurie tiki gyvenimu,tiki laiminga ateitim ir žmonėmis.Aš ir mano vyras iš gyminių kuriose visi ilgai ir laimingai gyvena,jau ne vienose auksinėse ir brilijantinėse vestuvėse buvau.Mačiau kaip tie žmonės gyvena,kokie tarpusavio santykiai ir jie man suteikia tikėjimo.Kai žmogus mane man duoda patarimus ir moko gyventi,tai aš pirmiausia pasižiūriu,kaip jo gyvenimas susiklostė,juk neisi pas stomatologą be dantų ax.gif

Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif Bet as stipri moteris, ne tokiu hienu buvau savo neilgam gyvenime sutikusi ir ne tokias pamazgas teko atlaikyti.cia vienas juokas, juk cia tik mazu zmogeliu nuomones lotuliukas.gif

BEJE ACIU UZ DEMESI VISIEM lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.menoazuolai.lt: 10 liepos 2008 - 17:49
QUOTE(Lurdesita @ 2008 07 10, 17:56)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tai geras,net nusijuokiau garsiai,gerai,kad mažius pabudęs jau biggrin.gif
Atsakyti
Šią savaitę vyras vėlai grįžta,o mes su mažium sėdim vieni,liūdna mum,tetuko nėr...vaikutis tyliai žaidžia,o aš prie kompo baigiu užmikt.... -_-Grįš vyras nusikalęs,o žmonelė nuo nuobodulio apspangus sėdi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 10 liepos 2008 - 19:59
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 10, 18:48)
Aciu uz palaikyma mirksiukas.gif  Bet as stipri moteris, ne tokiu hienu buvau savo neilgam gyvenime sutikusi ir ne tokias pamazgas teko atlaikyti.cia vienas juokas, juk cia tik mazu zmogeliu  nuomones lotuliukas.gif

BEJE ACIU UZ DEMESI VISIEM lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai šaunu! Linkiu, kad visas gyvenimas taip ir toliau klotūsi. O jei matysi, kad kryps ne į tą pusę, dėk visas pastangas, kad vėl galėtumei jaustis laiminga.
Esu visiškai įsitikinęs, kad laimė yra mūsų rankose, nes ji ne aplinkybių išdava, bet mūsų požiūrio į aplinką paseka. Tad labai šaunu, kad žmogus jaučiasi laimingu ir stengiasi ir toliau tokiu būti. Linkiu visiems imti pavyzdį iš autorės ir stengtis jaustis laimingais. Kartais reikia įdėti pastangų kad aplinka pasikeistų, o kartais užtenka tik kitaip į ją pažvelgti... Kartais užtenka tik nusišypsoti, pasakyti meilę frazę, komplimentą, stebuklingą žodį - myliu ir tau artimas žmogus, kurio atrodo jausmai atvėso, vėl įžiebia kibirkštėlę... Pagalvokite, juk daug maloniau šalia jausti laimingą, besišypsantį žmogų. Tuomet norisi ir pačiam taip jaustis... Paauglystėje buvau "užkietėjęs" pesimistas, tačiau vėliau palengva pradėjau labiau vertinti save, patiriamus gerus jausmus ir nekreipiau dėmesio į blogesnius pojūčius, išmokau greitai susigyventi su neišvengiamais gyvenimo nemaloniais įvykiais, nes praeities nepakeisi ir savo nuostabai pasijaučiau laimingu. Ir dabar labai retai ir trumpai kas gali iš manęs atimti šį pojūtį... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, susirinko patyrusieji ir bandote teisybę parašyti biggrin.gif O kam? - kiekvienam skirtos skirtingo tvirtumo geležinės kurpaitės ir skirtingo aukščio stiklo kalnai. Aš už jaunatvinį optimizmą ir rožinius akinius bei kalnus, kuriuos lengvai galima nuversti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 11, 17:29)
Na, susirinko patyrusieji ir bandote teisybę parašyti biggrin.gif O kam? - kiekvienam skirtos skirtingo tvirtumo geležinės kurpaitės ir skirtingo aukščio stiklo kalnai. Aš už jaunatvinį optimizmą ir rožinius akinius bei kalnus, kuriuos lengvai galima nuversti smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 11, 17:40)
Labai šaunu! Linkiu, kad visas gyvenimas taip ir toliau klotūsi. O jei matysi, kad kryps ne į tą pusę, dėk visas pastangas, kad vėl galėtumei jaustis laiminga.
Esu visiškai įsitikinęs, kad laimė yra mūsų rankose, nes ji ne aplinkybių išdava, bet mūsų požiūrio į aplinką paseka. Tad labai šaunu, kad žmogus jaučiasi laimingu ir stengiasi ir toliau tokiu būti. Linkiu visiems imti pavyzdį iš autorės ir stengtis jaustis laimingais. Kartais reikia įdėti pastangų kad aplinka pasikeistų, o kartais užtenka tik kitaip į ją pažvelgti... Kartais užtenka tik nusišypsoti, pasakyti meilę frazę, komplimentą, stebuklingą žodį - myliu ir tau artimas žmogus, kurio atrodo jausmai atvėso, vėl įžiebia kibirkštėlę... Pagalvokite, juk daug maloniau šalia jausti laimingą, besišypsantį žmogų. Tuomet norisi ir pačiam taip jaustis... Paauglystėje buvau "užkietėjęs" pesimistas, tačiau vėliau palengva pradėjau labiau vertinti save, patiriamus gerus jausmus ir nekreipiau dėmesio į blogesnius pojūčius, išmokau greitai susigyventi su neišvengiamais gyvenimo nemaloniais įvykiais, nes praeities nepakeisi ir savo nuostabai pasijaučiau laimingu. Ir dabar labai retai ir trumpai kas gali iš manęs atimti šį pojūtį...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pavydas grožiui kenkia tongue.gif
Atsakyti