QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 10, 18:48)
Aciu uz palaikyma

Bet as stipri moteris, ne tokiu hienu buvau savo neilgam gyvenime sutikusi ir ne tokias pamazgas teko atlaikyti.cia vienas juokas, juk cia tik mazu zmogeliu nuomones
BEJE ACIU UZ DEMESI VISIEM
Labai šaunu! Linkiu, kad visas gyvenimas taip ir toliau klotūsi. O jei matysi, kad kryps ne į tą pusę, dėk visas pastangas, kad vėl galėtumei jaustis laiminga.
Esu visiškai įsitikinęs, kad laimė yra mūsų rankose, nes ji ne aplinkybių išdava, bet mūsų požiūrio į aplinką paseka. Tad labai šaunu, kad žmogus jaučiasi laimingu ir stengiasi ir toliau tokiu būti. Linkiu visiems imti pavyzdį iš autorės ir stengtis jaustis laimingais. Kartais reikia įdėti pastangų kad aplinka pasikeistų, o kartais užtenka tik kitaip į ją pažvelgti... Kartais užtenka tik nusišypsoti, pasakyti meilę frazę, komplimentą, stebuklingą žodį - myliu ir tau artimas žmogus, kurio atrodo jausmai atvėso, vėl įžiebia kibirkštėlę... Pagalvokite, juk daug maloniau šalia jausti laimingą, besišypsantį žmogų. Tuomet norisi ir pačiam taip jaustis... Paauglystėje buvau "užkietėjęs" pesimistas, tačiau vėliau palengva pradėjau labiau vertinti save, patiriamus gerus jausmus ir nekreipiau dėmesio į blogesnius pojūčius, išmokau greitai susigyventi su neišvengiamais gyvenimo nemaloniais įvykiais, nes praeities nepakeisi ir savo nuostabai pasijaučiau laimingu. Ir dabar labai retai ir trumpai kas gali iš manęs atimti šį pojūtį...