Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Laba mirksiukas.gif ,tikrai kazkaip apmire sita temele g.gif o mes snd tikriausiai liksim namuose,nes labai vejas lauke stiprus,nzn atrodo uz lango tokia silta saulute sviecia,bet vejas saltas verysad.gif as vis galvoju kaip cia savo mazaja ismokinti ropoti?ji daugiau atgal kazkaip keliauja,padedu zaisliuka pries ja,tai siekia net pykt pradeda kad nepasiekia,bet slenka ne i prieki o atgal doh.gif na bet laiko dar yra,gal ismoksim 4u.gif
Atsakyti
as irgi ziuriu,kad vejas siandien saltas,tai ir mes gal namie busim,tuo labiau,kad kostim. manoji irgi atbula varo,arba kaip laikrodukas sukasi biggrin.gif ,kelia subiniu,kojom mataruoja,o i prieki taip ir neiseina lotuliukas.gif ,nesuku sau galvos,ateis laikas ir ismoks mirksiukas.gif
Atsakyti
na, vėjas yra, bet manau, mes eisim pasivaikščioti vis tiek. Bandysim rasti kokią užuovėją ar užsimesti ką nors... unsure.gif
O dėl ropinėjimo tai manau, kad bus laikas ir išmoks. O būna tokių vaikiukų, kurie neropinėja, o iš karto atsistoja ir eiti pradeda biggrin.gif

O mums liga davė ir teigiamų dalykų - apetitas pagerėjo essen.gif Anksčiau daugiau nei 100 g košės nesuvalgydavom, ir tai su pašnekinimais, pažaidimais. O dabar kokius 150 be problemų, o norint, su pašnekinimais ir pažaidimais, tai ir 200 g suvartotume biggrin.gif
Atsakyti
mano drauges vaikas,vaiksciot anksciau pradejo nei ropot smile.gif . o manoji atsikele po miego,ziuriu tempes 37,3,negi is naujo mums vel ta gerkle? doh.gif tik baigem antibijotikus,i lauka pora dienu pavaiksciojom...niu gal nekils,ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
sveikos merginos. pasakykit, ar jūsų brangenybės jau bando kalbėti? t.y. ma ma, ba ba ir pan. nes mano tik cypauja ir kai pikta verkia išgauna garsą panašų į "mam". g.gif gal sunerimti? blink.gif
Atsakyti
sveikutes,mes visdar kovojam su slogyte,bet tikiuos jau greit busim sveiki.Visdar turim tapati viena dantuka 4u.gif ,bet dabar laukiam kol maziukas ropot prades ax.gif ,o del snekejimo tai maniskis kolkas tetete....kartoja ir kartais tik mam pasako,bet as nieko blogo nematau,manau su kiekviena diena vis daugiau prades ciausketi bigsmile.gif
Atsakyti
kartais pasako ba-ba-ba,bet pagrinde tik rekauja,spygauja smile.gif
Atsakyti
aišku. o tai vis galvoju kada čia turi pradėti ditirambais šnekėti. pagal literatūrą septynių mėn, tai jau turėtų bandyti veblenti. g.gif ale kūdikis ne knyga, kad pervertus lapą galėtų su Froido filosofija supažindint lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa, vakar pašliaužėm keturis kartus į priekį. thumbup.gif thumbup.gif o tai vis tik atgal išeidavo. padėjau ant grindų tv pultą, bet taip kad beveik pasiektų. tai gulėjo, mąstė, mąstė, tada rankytėm kojytėm atsispyrė ir pajudėjo į priekį. pultą vėl truputį į priekį pastūmiau - padarė tą patį. bet taip įdomiai, truputį šonu pasislenka, tada rankom kryptį pareguliuoja ir vėl stena pirmyn lotuliukas.gif oi kaip apsidžiaugiau. mažė irgi laminga liko, nes gavo su draudžiamu daiktu porą min. pažaisti.

šiandien aš biškį mažiau laiminga, nes gudruolė prišliaužė iki gėlių vazono, stovėjusio ant grindų, ir patikrino kas jame gyvena. užmiršau, kad vakar pažangą padarė. o ji tai nieko neužmiršo cool.gif tai žemes teko man semti. dabar suku galvą kur augalą patalpint, kad nepasiektų...
Atsakyti
va va, nepamiršta jei nieko biggrin.gif
maniškis tai išmoko stalčius atsidaryti. Gerai, kad žemai jų tik keli tėra. Vis ruošiuosi nusipirkti tų lipdukų, bet vis nenuvažiuoju blush2.gif Na, kol spintelių dar neatsidaro, galiu ir neskubėti. ax.gif
O kalbėti tai irgi nelabai, kartais kažką paburbuliuojam, bet daugiausia tai rėkauja, spygauja. Aš vis palyginu jį su dičiais savop, tai ir tie ilgai nekalbėjo, o kai prakalbo, tai sakiniais
Atsakyti
sveikutes. ropot mes pradejom nuo 6.5men, i prieki, atbulom dar anksciau pradejom.7 men proga zuikis pats atsistojo lovytei, dabar ne tik stojas, jau pats paeina laikydamas uz lovyte.jau eksperementuoja stovet su viena ranka, ne viena kart uztai krito ant ruros biggrin.gif bet patenkintas, vis stojas, eina, juda.po keliu dienu pats atsistojo manieze(ten isvis ner kur laikytis, bet jau sugeba). 7,1 sav pasake mama thumbup.gif as negirdejau vyras pasakojo verysad.gif sake taip pasake lyg kviestu mane blush2.gif vat.problema mum tik su kosem, nevalgom ju schmoll.gif nebent pgl nuotaika sukapoja obuoliu tyrele. jau lyg ir neblogai pradejo avizu kosyte ragaut, ale uzejo mum kaprizai, zyrzejimas, matyt vel dantukai,,,,nes seiliu upes, kandziojas kaip suniukas... tai ir nekankinu su tuo damaitinimu.tai gal ir tiek...nu dar su vaikstynem laksto visur spek tik ziuret kad kur neilistu.
Atsakyti
manoji irgi stalcius atrado,tik dar nepasiekia is ju iskrapstyt turini biggrin.gif ,dar suprato,kad uzuolaida linksmas dalykas,privaro su vaikstyne ir ima tampyt,isiviniot dar sugeba,ot linksma jai biggrin.gif
Atsakyti
Mano kleckius ir jau ropojo kaip reikia, o ne kaip sliekas doh.gif lotuliukas.gif pasodindavau ant zemes ir padedavau masinytes, kai jos pavaziuoja, mazius nebepasieke, tai reikia kazkaip judet.
pradzia buvo tokia, kad kaip sliekas, pilvu sliauze, arba versdavosi ant sono, ir taip ratu aplink kambari lotuliukas.gif
o dabar reikia saugot rasomo stalo stalcius, visus laidus, telefonu pakrovejus, lempu laidus, tapkes. zodziu jau viska reikia kelt kuo auksciau.
bet ir tai ne visada padeda, vakar mano kavaliurius buvo pasitveres peili. verysad.gif doh.gif sedejo maitinimo kedutei, o peilis per viduri stalo, nors nebuvo kedute pritraukta arti stalo, vaikinas visgi sugebejo pastverti staltiese doh.gif o taip viska ir pasiekt. baisu, gerai, kad laiku pamaciau, o juk pasekmes galejo but labai liudnos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 04 birželio 2008 - 17:37