QUOTE(Kaciusss @ 2008 12 13, 12:14)
Sveikos,mamytes.
norejau paklausti ar normalu,kad mano dukryte budama 7men ir 5d,valganti praktiskai vien MP,labai nenoriai vos po saukstuka valgo kosytes?Bijau,kad jai jau reikia stipresnio ir maistingesnio maisto,bet ji atsisako man valgyt koseles ir nebeismanau ka daryti

Sveriam 9kg,priaugam i men vos po kelis simtus gramu,taciau gyd sako nrml priauga

Prasau patarkite,kaip ja ismokint kad valgytu noriai.
Pas mus irgi tas pats. Jau 8 men ant nosies, o is koseliu nelabai ka megsta, jei ka ir valgo, tai tik po 2-3 saukstelius. As tai kasdien po 3 kartus bandau su maitinimu, ir manau kad kai ateis laikas, tai valgys noriai. O kaip jusu maziai, negriebia maisto is jusu ranku? Maniske tai labai nori valgyti ka mes valgome, griebia mano duona, salotas, ir jas labai noriai grudasi i burna, viska ragauja net drebedama, o jei neduodi, tai pyksta baisiausiai. Bet kudikio maistelis nepatinka.
As tai nesijaudinciau mamytes del to primaitinimo, po truputuka vaikuciai prades valgyti. Man tai liudniau, nes po poros sav. turiu eiti i darba, ir eikes palikti mazyle kitu prieziuroj po 4 valandas, bet ji nei buteliuko ima, nei kitko valgo, tik MP, tai nezinau, ka reikes daryti.
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 13, 15:52)
Pas mus irgi daznai buna karas su kosemis. Bet mums labai padeda TV reklamos, jos ypac nukreipia maziuko demesi, va tada jis gali valgyti beveik viska, ka paduodu: ziojasi, nors net nemato, kas saukstelyje buna

Gal ir nera, tai pats geriausias budas, gal net ne i sveikata akyciu, bet kitaip labai sunku mums buna valgyti
Hmm. As asmeniskai taip nedaryciau, kad vaikui nesusiformuotu blogas iprotis, o be to, jei jis be TV nevalgo, tai gal nealkanas tuo metu, ar siaip nenori dar to maisto. As saviske pratinu tik prie stalo valgyti, tai ir ant tecio labai pykstu kai vaika kitur maitina.