Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 02, 20:44)
Labux.
Daug čia puikių žodžių apie produkciją, bet gal kas žino, kur galima pamatyti jų gaminių kokybės sertifikatus? Ne amerikietiškus ar lenkiškus, o Lietuvos maisto ir ne maisto produktų kokybės kontrolės, sanepideminės tarnybos. Iš kur jūs žinote, kad visa tai tikrai taip ekologiška? Norėčiau autoritetingos, nešališkos nuomonės, o ne tik platintojų įtikinėjimų.

P.S.
Tik nereikia man pasakoti: "tikrai, tikrai jie puikūs ir ekologiški." Man tai visada skamba panašiai kaip bažnyčioje: "Tikiu, tikiu..." Faktai, kur rasti faktų? g.gif
Ir nebeįtikinėkit, kad poveikis (momentinis) - geras. Vartodama noriu suvokti ilgalaikes pasekmes. Ir jei jų sudėtis neaiški - verčiau šveisiu puodus smėliu - tikrai bus ekologiškiau  biggrin.gif

www.amway.com, www.nutrilite.com, www.artistry.com, www.espring.com apstu sertifikatu ir patentu doh.gif Tik reikia laiko panarsyti. O siaip isivedus i www.google.com/patents iveskite bet kuria produktu kategorija, ismes patentu sarasa.
Lietuvisku tikrai nerasite, nes produktai gaminami Amerikoje, todel ir sertifikatai yra amerikietiski , anglu kalba mirksiukas.gif
Cia Nutrilite maisto papildu patentai, o kitu paieskokite blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 02 rugsėjo 2008 - 22:29
QUOTE(Laimanjj @ 2008 09 02, 22:01)
ne visoms zaizdoms tinka.Veido oda yra plonesne ir su ja reikia atsargiai grynas loc labai nusausina oda,o prie lupos geriau tepti pasta arba burnos skalavimo skysciu, o burnos skalavimo skysti as naudoju;2paspaudimai ant stiklinytes

Man tik zinot kas labai keista, kad instrukcijose parasyta viena, o platintojai sako kita. Pvz.burnos skalavimo skystisinstrukcijoj perskaiciau, kad reikia 5 pespaudimai, platintoja sake viena, o jus sakot du, tai kuo dabar tiket. unsure.gif

O kaip gert vitamina B ir C?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 02, 21:04)
Na, kad ir atidžiai, atrodo, skaitėt, bet matau, kad nežinot, kad Amway nei Lenkijoj, nei Amerikoj, nei niekur kitur parduotuvėse nepardavinėja. O kas parašyta jų svetainėje... Na, negi jie sakys - ten tokio ir toikio brudo pridėta ir po "n" metų nuo to jūs susirgsite... Kas gi tada pirks?

Man ir skaityt nereikia,nes buvau aš Lenkijos atstovybėj ,mačiau kaip ten viskas vyksta 4u.gif Patikslinu: atstovybės "parduotuvė",ten pačioj atstovybėj yra parduotuvė,kurioje galima pasiimti prekes jas užsisakius iš anksto 4u.gif Amway produktus naudoju 3 metai,esu tik geros nuomonės apie juos,nes daug domėjausi jų sudėtimi,poveikiu,efektu,aplankiau daug seminarų,buvau nuvažiavus į Austriją,kad galėčiau iš pirmų lūpų apie tuos produktus paklausyt 4u.gif Turiu savo nuomonę,bet apie produktus tik gerą (ne apie visus,žinoma,o tik apie tuos,kurie man ir mano šeimai tiko) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 09 03, 10:39)

Pagal gydytojo nurodymus 4u.gif Juk platintojas negali jums išrašyti recepto lotuliukas.gif
Atsakyti
Tačiau mano anyta užsispyrus teigia, kad viską, ypač papildus, gauname iš Lenkijos padirbtus doh.gif tai džiaugiasi vitaminais iš vaistinių g.gif ir ką su ja daryti schmoll.gif tegu naudoja cool.gif
Atsakyti
C vitaminas profilaktiškai 1-2 tabletes, manau, tam nebutina gydytoja konsultacija wink.gif
Atsakyti
Nu kad vitaminus geriant reikia konsultuotis su gydytoju, cia tai pirma karta girdizu g.gif

klausiu del vitaminu, nes man lig sake, kad gert po valgio ir kad 1 val. pries ir po negalima arbatos gert. Ir dar kai persali, tai labai gerai B ir C pakeitinet, tipo greiciau imunitetas atsistato.

Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 09 03, 11:39)
C vitaminas profilaktiškai 1-2 tabletes, manau, tam nebutina gydytoja konsultacija wink.gif

Kadangi Nutrilite vitaminai yra natūralūs,juose daugiau tų natūralių augalinių medžiagų,gali atsirasti alergijos požymiai žmonėms,kurie alergiški vienam ar kitam vaisiui,daržovei ar augalui g.gif Kalbu iš praktikos,nes draugės vaikas Nutrilite C vitamino vartoti negalėjo ,o iš vaistinės perkamus naudojo po cielą tabletę ir nieko neatsitiko blink.gif Gydytojai visada pataria natūralius papildus,vitaminus,kuriuose yra didelis procentas natūralių augalinių medžiagų vartoti atsargiai ir tikrai ne dėl to,kad jie pirkti ne vaistinėj,bet dėl to,kad juose daugiau natūralių medžiagų mirksiukas.gif O prie chemijos jau mūsų vaikai nuo mažų dienų pripratę,tai jokios alergijos ji ir nesukelia blink.gif
Aš pati,kai tik jaučiu,kad kažkas kimba,geriu po 2 tabletes 4-5 kartus dienoj thumbup.gif Padeda-tik reikia suspėt pačioj pradžioj tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 09 03, 11:34)
Tačiau mano anyta užsispyrus teigia, kad viską, ypač papildus, gauname iš Lenkijos padirbtus doh.gif tai džiaugiasi vitaminais iš vaistinių g.gif ir ką su ja daryti  schmoll.gif tegu naudoja  cool.gif

Tegul naudoja,ką su ja padarysi,gi nepriversi nuvažiuot Lenkijos Amway atstovybėn ir įsitikint,kad ten nieko niekas negamina,tik etiketes lenkų kalba priklijuoja 4u.gif O be to ,žmogus jau nejaunas,pats tegul sprendžia kaip savo organizmą nuodyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 03, 10:39)
Man tik zinot kas labai keista, kad instrukcijose parasyta viena, o platintojai sako kita. Pvz.burnos skalavimo skystisinstrukcijoj perskaiciau, kad reikia 5 pespaudimai, platintoja sake viena, o jus sakot du, tai kuo dabar tiket.  unsure.gif

5 paspaudimai gaunasi atomine bomba doh.gif Kaip ja islaikyti 30 sekundziu burnoje, nezinau lotuliukas.gif As irgi su dviem paspaudimais skalauju, vyras-su trim. Jei tau iseis su 5 paskalauti, tai puiku, nes butent taip parasyta ant pakuotes.
Ant vitaminu pakuociu yra nurodytos gamintojo profilaktiskai siulomos dozes 4u.gif O jeinorite tiksliai zinoti kiek Jums reikia kokiu vitaminu-pasidarykite folio testa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 03, 15:15)
O jeinorite tiksliai zinoti kiek Jums reikia kokiu vitaminu-pasidarykite folio testa  4u.gif

Tik atsargiai renkantis gydytojus folistus,nes mano atveju tai buvo daug juoko lotuliukas.gif Žmonėms,kurie neturėjo tulžies ir inkstų pareiškė,kad tie organai visiškai sveiki blush2.gif Bet ji grįžo prie savo seno darbo poliklinikoje,su Foliu po tokių apsikvailinimų nebedirba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 09 03, 15:15)
5 paspaudimai gaunasi atomine bomba  doh.gif  Kaip ja islaikyti 30 sekundziu burnoje, nezinau  lotuliukas.gif  As irgi su dviem paspaudimais skalauju, vyras-su trim. Jei tau iseis su 5 paskalauti, tai puiku, nes butent taip parasyta ant pakuotes.
  4u.gif

Siaip skalauju tik su vienu paspaudimu, bet kai is pradziu pabandziau su 5 doh.gif , tai ir 10 sekundziu neistveriau
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 03, 15:59)
Siaip skalauju tik su vienu paspaudimu, bet kai is pradziu pabandziau su 5  doh.gif , tai ir 10 sekundziu neistveriau

lotuliukas.gif manau verta pasirinkti Jums tinkama doze ir naudosite be problemu 4u.gif
QUOTE(namiseda)
Tik atsargiai renkantis gydytojus folistus,nes mano atveju tai buvo daug juoko lotuliukas.gif Žmonėms,kurie neturėjo tulžies ir inkstų pareiškė,kad tie organai visiškai sveiki blush2.gif Bet ji grįžo prie savo seno darbo poliklinikoje,su Foliu po tokių apsikvailinimų nebedirba tongue.gif

jooo ne tik juoko, bet ir nepatogu turejo buti. Bet galimas ir toks variantas, kad tie zmones naudojo vaistus ar hormonus organu nepakankamumui, kurie galejo blokuoti prietaiso parodymus ir rodyti puikiausius rodiklius.
Atsakyti

Na,nepatogumas tik vienas-susimokėjom po 25 Lt ax.gif O daktarei tai buvo labai patogu tuos pinigus paimt,nors matė,kad nepataikė su tuo aparatu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 03 rugsėjo 2008 - 15:28