Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(niruta @ 2008 06 11, 07:47)
Nupirkom su draugem Dish drops (tabletes indaplovei), nes labai jau išgirė kaip naturalus ir eko. Vyras paėmė ir išsakė savo nuomonė: kur ant pakuotės lietuvių kalba, arba nors anglų - nėra. Dauguma deda tablėtė ir viskas, o reikia ir druskos ir skalvimo skysčio. Čia dėl blogo aprašymo. Atidarius www.amway-europe.com (yra ant pakuotės) puslapis keistas, o iėjus į "duris" antivirusinė pagauna 2 trojanus, bl..trūksta žodžių!
Sudėtis. Polycarboxilat - hemija, bet norma. Balinančios deguonės pagrindu - norma. Na ir Phosphate - cheminis šu...  http://ru.wikipedia....
Tai labai jau nuliudino mano vyras mane ir draugės, o tiems kas perka šios neaiškios kilmės produktus - flag im v ruki (vėliava į rankas).
L.O.C. - situacija geresnė, bet gerti ir ant veido ir pan - bepročiai. Ir dėl keliu chemiklaų tai jau nebe natur product

Phosphate naudojami viusu firmu indo plovimo masinu priemuonese,nes jie minstina vandeni.Skalbime jie nepatartini ,nes audinio struktura juos isigeria ir tada alergizuoja ,arba gali sukelti net astma.nuo indu(visai kitokia medziagos struktura)fosfatai lengvai nuplaunami ir jie nepasilieka ant indu.
skirtumas nuo reklamuojamu priemoniu,kad AMWAY nenaudoja ambraziviniu medziagu nei milteliose,nei ploviklije.
Skirtuma pamatisit po puses metu.indai liks nesubraizioti.Kas plauna poauksuotus,ar permatomus indus pastebi greit.Indai lieka,kaip nauji.po reklamuojamu nusiplauna paauksuoti elementai ir matosi nubrozdinimai ant stikliniu pavirsiaus.
seim milteliai nuo tableciu niekom nesiskiria,kaip kam patogiau dozavimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda-Gema @ 2008 06 11, 14:58)
nu as irgi lygiai toki pati aprasyma turiu is baronkos parasiuko nusikopinau  blush2.gif
Papildyta:

as mastau siulo man pereiti i GNLD g.gif  nesugalvoju, vakar skaiciau nete kuri geriau nu ir ka zinokit nezinau, abi turi pliusu ir minusu g.gif  g.gif  g.gif

nesupratau,kaip pereit? g.gif pasirasyt,ir nauduot ju produkcija pigiau?kodel gi ne,amway neuzdraudzia tureti sutartis kiuose kompanijuose,nes pirma jos jum suteikia naudoti produkcija pigiau,o jai analogu nera amway,kodel gi ne.as pazistu daug vartotuju ,kurie turi sutartis(del savo asmeninio vartojimo)skirtinguose kompanijuose,vartuoja ir patenkinti.
Jai snekam apie versla,tai AMWAy moka daugiausiai,ir apivarta lengviau padaryti,nes didelis asortimentas ir puiki kokybe.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 06 11, 16:29)
Apie LOC (manuosiuose ner apie gėrimą, bučiau iš vis pasmerkta smile.gif ) ir Glister gavau amway susitikime, na kur pasakoja apie produktus ir pan. smile.gif o visi kiti nuskanuoti is knygelės tongue.gif

Tikrai niekas nesmerkia 4u.gif
O apie Glister, tai cia vertimas buvo is kazkur ar siaip lietuviu sumastytas reikalas ar medziaga seminarui? Nes tokios info nera kataloguose.
Gerai,kad tokia tema islindo, nes naujas zmogus,kad ir pasirases licenzija daznai pasimeta informacijos gausoj.
Lialka, papasakok ka ten issivertei is lotynu kalbos? mirksiukas.gif
Mamucia 4u.gif labai tiksliai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Su kuo galima išplaut ar išvalyt kramtomą gumą iš džinsų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 06 11, 20:47)

LOC universaliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 11 birželio 2008 - 20:29
QUOTE(spiglys @ 2008 06 11, 21:47)

Pre spray ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 06 11, 20:47)

O as irgi turiu vyro megstini su guma, taip graziai prilipus blush2.gif Bandziau ir uzsaldyt, galvojau atkrapstysiu, bet kur ten doh.gif Tai pasiuliau vyrui ismest megstini ir balius baigtas lotuliukas.gif
As tai nelabai tikiu kad LOC ar kokia kita priemone gali isvalyti guma schmoll.gif

QUOTE(Baronka @ 2008 06 11, 22:04)

O kas cia tokio g.gif
Atsakyti
Pre spray, tai toks purskiamas demiu apdorotojas 4u.gif
Atsakyti
skaitau skaitau wub.gif ir aš noriu savo trigrašį įkišti 4u.gif

Aš pati aną savaitgalį išėmiau beveik metų užsisenėjusia kramtomą gumą iš vilnonio kilimo su LOC, norit tikėkit norit ne, jei ką galiu atvažiuoti kur reikia su visu LOC ir išimsiu cool.gif
O šiaip norit tikėkit norit ne, bet su LOC mano teta gydo žaizdas, galvos skausma, įtrindama LOC į smilkinius ir dar dantų skamusmą nuima, aš to pati daryti nedrįstu, bet ji tai daro ir vaikšto sveika ir gyva, ir net kokia sveika... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 06 11, 23:11)
skaitau skaitau  wub.gif ir aš noriu savo trigrašį įkišti  4u.gif

Aš pati aną savaitgalį išėmiau beveik metų užsisenėjusia kramtomą gumą iš vilnonio kilimo su LOC, norit tikėkit norit ne, jei ką galiu atvažiuoti kur reikia su visu LOC ir išimsiu  cool.gif
O šiaip norit tikėkit norit ne, bet su LOC mano teta gydo žaizdas, galvos skausma, įtrindama LOC į smilkinius ir dar dantų skamusmą nuima, aš to pati daryti nedrįstu, bet ji tai daro ir vaikšto sveika ir gyva, ir net kokia sveika... smile.gif

Gal cia ne LOC padeda, o saviitaiga ir tikejimas, kad tikrai sis daiktas pades 4u.gif
O guma LOC isima tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 06 11, 23:16)
Gal cia ne LOC padeda, o saviitaiga ir tikejimas, kad tikrai sis daiktas pades  4u.gif
O guma LOC isima tikrai  thumbup.gif

na gal, bet jei išgersi butekiuką acto ir galvosi, kad nieko nebus, tai abejoju ar nieko nenutiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 06 11, 23:11)
skaitau skaitau  wub.gif ir aš noriu savo trigrašį įkišti  4u.gif

Aš pati aną savaitgalį išėmiau beveik metų užsisenėjusia kramtomą gumą iš vilnonio kilimo su LOC, norit tikėkit norit ne, jei ką galiu atvažiuoti kur reikia su visu LOC ir išimsiu  cool.gif

Nu gal zaizdu juo gydyti nederetu, bet kad tai geras daiktas net senoms demems isimti, kramtomai gumai(is dzinsu kuo puikiausiai isemiau) pasalinti, o ir indus plaunant, tai rankytes lieka minkstos, kaip nebus jokiu geriausiu kremu istepus.Siaip as tai labai myliu LOC, pilu i skalbinius, o ir kvapas geras, nepersudytas visokiais geliu ar dar kokiais aromatais.
Atsakyti