Intriguojantis lagaminas

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:07)
Tai tik faktas: jame 2861 nuotrauka
Nuotrauku nenoriu perfotkint... nes jos
Oho, suskaiciavai? 

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 03, 14:39)
"lady in red Šnipiškėse"
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto 
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi

QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 03, 15:50)
Vienintelis trūkumėlis - labai jau moteriškas - beieškant kadro viena akimi, kita labai jau stipriai raukosi - į senatvę susiraukšlėsiu labai netolygiai 

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 03, 19:47)
Oho, suskaiciavai?
Super spalvos, super aplinka, super kontrastas (tarp moters ir sienos). Cia matyt auto
tik man pati poza nepatinka, kadruote, noretusi idomesnio rakurso. patarciau dar pameginti. o gal ir liepsna uzkurenti jei jau bakas stovi

suskaiciavau

auto

Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt
O auto nelabai - gera mintis ir spalvu kontrastas, o kompozicija ir tt - nea

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 21:06)
Stebukle, man tavo anas avataras labiau patiko... ir kur ta serija kudroj - nesilankau, bet labai noriu pamatyt

Visos kudrines mano cia, viena serija istryniau

http://fotokudra.lt/aut.php?aut=1450
Del sito auto 100%

QUOTE(Sansara @ 2008 06 03, 21:08)
prasideda balsavimas už Vienatvę
labai maloniai prašome visų, turinčių passw prabalsuoti
ir pakomentuoti
nuotraukų nedaug, tai tik 3 balsus atiduot reiks 

Einu

O man galima balsuoti?
as dar ne vieno nd nedejus...

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 03, 20:26)
reikia

ir taip tebūna vos keli balsuotojai. kuo daugiau, tuo objektyviau

Kazin kiek dalyviu ND? max 4 min 1 (
)... 2darbu autore pazinau, del kitu dvieju ar irgi Jos abejoju
Nors koks skirtumas, svarbu foto grazi

Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai 
Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku. Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot
gal net man pavyktu ka isspaust?

Stebukle, paziurejau Kudroj - stipru... Tiesa sakant pavydziu tokios fotogeniskos palepes ar kas ten, ir paklusniu vaiku. Avataras visvien nepatinka (dabartinis) nes lyginu su ankstesniu... gal tu ana dek? manau, jis tau labai tinka, o vaizdas toks grafiskas, kad net ne esme kieno ir kokie vaikai - toki ir ant sienos kabinciau... Auto perdaryk... Siaip tai tave su suknele ir tavo palepe but visai neblogai uz modelius panaudot

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 03, 22:21)
Atlikau pilietine pareiga - prabalsavau, tikiuos - nepaveluotai 
gal net man pavyktu ka isspaust? 

Eisiu lagamina isidet i avaracika, kol turesiu savo grazu auto, arba ne auto....
Ten ne palepe, ten rusys