Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Kaune

QUOTE(Luknė @ 2008 10 18, 15:28)
Jums krikštas reikalingas nuotraukoms gražiose dekoracijose? blink.gif
O rimtai - jei norite vieni su kunigu nusifotografuoti, galite po ceremonijos paprašyti ir jis sutiks užtrukti minutėlei ir tik šeima nusifotografuosite smile.gif  Vienos nuotraukos bus kaip atrodė ceremonija ir nemanau, kad kiti žmonės bus tokie bjaurūs, kad gadintų fotografiją, o kitas pasidarysite su kunigu ir šeima. Juolab, kad tapdamas krikščioniu kūdikis įsilieja į Dievo vaikų šeimą, taigi šalia stovintieji jau ne svetimi, o artimi, kuriuos Kristus mokė mylėti kaip patiems save mirksiukas.gif

As pasakiau savo nuomone noriu, kad mano vaikas butu vienas ir kaip kiti ten zviege man nepatinka ir taskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 10 19, 19:52)
As pasakiau savo nuomone noriu, kad mano vaikas butu vienas ir kaip kiti ten zviege man  nepatinka ir taskas tongue.gif

Dar ir Dievui nurodykite, kad danguje kitų nebūtų ir nieks nežviegtų, kai jūs ten nueisite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 03, 12:13)
Planuoju krikstynas, ir niekaip negaliu issirinkti baznycios Kaune. Priskaiciau ivairiu nuomoniu, taciau taip ir nesugebejau pasirinkti. Vienose vaikuciai krikstijami urmu, o mums tai neparanku. Kitose kunigai kabinejasi, kodel tevai nesusituoke. Pagal parapija eiti nenoriu, nes baznycia nejauki...Zodziu...

Idomu butu isgirsti jau pakrikstijusiu savo vaikelius nuomones ir komentarus. Kokioje baznycioje vyko ceremonija, patiko ar ne, kodel...

Mana, butu idomu ir naudinga visiems besiruosiantiems krikstynoms.
Aciu

Dainavos bažnyčia - komedija ir apsurdo teatras.Niekada ir niekam nerekomenduoju ten krikštyti vaikų.
Atsakyti
ar kam teko Vytauto baznycioje ( Kaune) krikstyti? Sako, ten malonios apeigos, ramu, grazu..Gal kas pasidalintu?
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2008 10 30, 21:43)
ar kam teko Vytauto baznycioje ( Kaune) krikstyti? Sako, ten malonios apeigos, ramu, grazu..Gal kas pasidalintu?

mes krikstyjom, bet...kadangi mergina judri, pamaniau, kad bus geriau su kitais vaikuciais, bus jai i ka ziureti. Prasoviau labai, nes apeigos uzsitese, vaikai nuvargo. Vytauto baznycioje geriua vieniems krikstytis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2008 09 17, 06:32)
bet žiūriu, kad dabar dauguma krikštija ne dėl krikšto, o dėl kažkokios, atsiprašau už žodį, "pakazuchos". ar nuo to, kad vienu metu buvo krikštijami keli nauji bendruomenės nariai, krikštas pasidarė kitoks, mažiau šventas ar kaip?  g.gif

mano posta paskaitykite wink.gif vaikai mazi, ateina miego metas, valgyti uzsimano, tiesiog kai krikstyjami kokie 12 vaiku ir su kiekvienu, bent jau kunigas Kestutis bendrauja, viskas taip uzsitesia doh.gif Norom nenorom pradedi noreti, kad greiciau baigtusi apeigos. Musu mazes paskutines minutes ten jau buvo asarose. Man tai su krikstu nesusije, norisi kaip tik ne grusties, o intymios, seimyniskos sventes. Bent jau po kokius 4-5 vaikiukus butu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Prieš kiek laiko reikia tartis dėl krikštynų Vytauto bažnyčioje? Ir kiek ten tų paskaitėlių būna?
Atsakyti
QUOTE(Mildusia2 @ 2009 01 27, 13:28)
Sveikos merginos,

Prieš kiek laiko reikia tartis dėl krikštynų Vytauto bažnyčioje? Ir kiek ten tų paskaitėlių būna?

laba,
savo pupą krikštijom sausio 3d. susitarėm prieš savaitę biggrin.gif jokių paskaitėlių lankyt nereikėjo g.gif bet jau kunigėlis tai dėl pinigų pamišęs.. krikštijom du vaikučius, tai į vieną vokelį įdėjom pinigėlius, tipo "auką", tai dar mums nespėjus apsisukt puolė žiūrėt, kiek įdėta doh.gif kažin, jei būtų pasirodę per mažai, būtų iš paskos bėgęs? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2009 01 27, 15:42)
laba,
savo pupą krikštijom sausio 3d. susitarėm prieš savaitę biggrin.gif  jokių paskaitėlių lankyt nereikėjo g.gif  bet jau kunigėlis tai dėl pinigų pamišęs.. krikštijom du vaikučius, tai į vieną vokelį įdėjom pinigėlius, tipo "auką", tai dar mums nespėjus apsisukt puolė žiūrėt, kiek įdėta doh.gif  kažin, jei būtų pasirodę per mažai, būtų iš paskos bėgęs? g.gif  biggrin.gif

Jei ne paslaptis,kiek buvot įdėję pinigėlių? 200 ar 300?Bijau,kad paskui ir manęs nesivytų smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Ir man įdomu kiek reikia Vytauto bažnyčioje kunigėliui duoti "aukos".Mes tai planuojam krikštyti gegužės mėn.
Atsakyti
O gal kas krikstyjot Kauno Katedroj? Kaip ten po 1 ar grupemis krikstina?
Atsakyti
Savo mažulę krikštysim šį sekmadienį sobore (Kaune). Nieko nederinom ar vieni būsim, ar ne. Na, gal nebus daug būsimų krikščionių smile.gif O dar geriau, kad būtume veni smile.gif Kaip bus, taip jau. Nieko nekeisime smile.gif
Atsakyti
Mes nesivaikeme jokiu madu ir prestizo, kurioje baznycioje krikstyti dukryte. Pasirinkome labai grazia, balta kaimo baznytele. Baznycioje buvome tik mes vieni. Labai grazi ir jauki apeiga. Nuostabus kunigas, jokiu nereikalingu kursu teveliams, jokiu priekaistu kad ne toje parapijoje gyvenam ir pan. Esame labai patenkinti.
user posted image
Atsakyti