Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros II

Siuo metu turiu keleta bronzantu,tai Guerlain'o terracotta brunetems,tai nebloga,bet blizgiukai man nelabai joje schmoll.gif ,dar buvau "susirgus" visuotine Bobbi Brown manija,tai sis bronzinis shimeris man labiau patinka uz guerlain,bet vis tiek labiausiai istikima egipto zemei. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *leila*: 19 sausio 2010 - 22:50
Siandien visam veidukui pabandziau naudoti Benefit 'Hoola' bronzata (spalvyte labai grazi kakavine ruda, matine, jokio orandzinio atspalvio) - jau ji naudojau konturavimui ir patenkinta buvau, bet visam veidui tik siandien isbandziau. Tai tepiau 2 plonycius sluoksnius, bet man per daug buvo (esu baltaode), tai noredama pataisyt reikala, ant virsaus perbraukiau Guerlain 'midnight butterfly' meteoritais (jie vieni man parudina odyte, bet siuo atveju galvojau, kad blizguciai susvelnins rezultata). Deja, man vistiek buvo per tamsu, tai ant virsuas paprasta pudra dar perbraukiau ir vaizdas gavosi geras - cia jau buvo egom viskas daroma, nes teko i darba skubet. Bet darbe apsiziurejau, kad kazkoks link orandzinumo veidas pasidares.... Isvis ne i tema atspalvis nuo realios bronzato spalvos doh.gif Tai kazkaip turbut nesirysiu vel visam veidukui naudot turbut.....
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif turiu toki gana kvailoka klausima - egipto zeme tai nera bronzantas? g.gif
koki is pigesniu rekomenduotumete veidui? ax.gif
Atsakyti
O kazi Dr. Hauckos bronzatas tiktu konturavimui naudoti?
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 20, 22:19)
sveikos smile.gif turiu toki gana kvailoka klausima - egipto zeme tai nera bronzantas?  g.gif

Egipto zeme tai tikrai bronzatas - na esme jos tokia tai tikrai. Juk nurudina veiduka gerokai.

QUOTE(Giselle @ 2010 01 20, 23:07)

Manau be problemu tiktu. Is esmes bet kuris bronzatas tam tinka (isskyrus itin blizgius, bet tokie jau shimmer'iais vadinasi ir paskirtis kita). wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 18, 16:21)
Bronzantą tepate ant viso veido ar tik ant skruostų? 4u.gif

Man tai vis dar kyla klausimas kur. Po skruostais ar ant skruostikaulių? Bet turbūt priklauso nuo veido formos. O aš vis neatrandu koks būdas tinka man. Nes pasižiūriu, vienur išryškinami patys skruostikauliai, kitur tepama po jais tuose linkiuose.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2010 01 25, 22:59)
Man tai vis dar kyla klausimas kur. Po skruostais ar ant skruostikaulių? Bet turbūt priklauso nuo veido formos. O aš vis neatrandu koks būdas tinka man. Nes pasižiūriu, vienur išryškinami patys skruostikauliai, kitur tepama po jais tuose linkiuose.

Bent jau man,tepant PO skruostikauliu,tokie lenkta linija link ausu,gaunasi konturavimas,t.y. veidas siek tiek grieztesnis atrodo,o tepant ant zanduku gaunasi lengvo idegio efektas .
Atsakyti
Siandien gavau ir jau isbandziau Dr. Hauckos bronzata, nu zinokit istiesu esu maloniai nustebinta wub.gif Atrodo labai naturaliai, jokio ryzumo ar geltonumo, net nesimato kad ant veido is viso kazkas tepta, nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O dar didelis pliusas kad tai naturalus produktas thumbup.gif Pries tai turejau EZ tai net nera ka lyginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 01 20, 23:07)

tai zinoma, taciau kas dar man joje patinka kad laisvai galite tepti ir visa veiduka ir tikrai atrodys labai labai naturaliai, veidukas svytintis, nesimatys jokio pudros sluoksnio ar kt kaikurioms pudroms budingo ryzumo ar nenaturalaus rudumo smile.gif
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 15:41)
Siandien gavau ir jau isbandziau Dr. Hauckos bronzata, nu zinokit istiesu esu maloniai nustebinta  wub.gif Atrodo labai naturaliai, jokio ryzumo ar geltonumo, net nesimato kad ant veido is viso kazkas tepta, nu super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O dar didelis pliusas kad tai naturalus produktas  thumbup.gif  Pries tai turejau EZ tai net nera ka lyginti  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aisku eilini karta sis bronzatas uzsakomas is neto, kaina kosmine ax.gif o ka pigiau gal galit pasiulyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 15:41)
Siandien gavau ir jau isbandziau Dr. Hauckos bronzata, nu zinokit istiesu esu maloniai nustebinta  wub.gif Atrodo labai naturaliai, jokio ryzumo ar geltonumo, net nesimato kad ant veido is viso kazkas tepta, nu super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O dar didelis pliusas kad tai naturalus produktas  thumbup.gif  Pries tai turejau EZ tai net nera ka lyginti  schmoll.gif

Gal galit isduoti, kur pirkot ir kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 01 26, 16:35)
aisku eilini karta sis bronzatas uzsakomas is neto, kaina kosmine ax.gif o ka pigiau gal galit pasiulyti blush2.gif

Na nera ta jo kaina tokia ir kosmine pirkau as ji is cia ir atejo per 3 darbo dienas thumbup.gif Uzsakiau penktadieni ir siandien jau gavau thumbup.gif
http://www.zknatural...ty/pokaz/id=122
Atsakyti