Įkraunama...
Įkraunama...

Neturiu nė cento

QUOTE(mamuke68 @ 2009 10 27, 16:23)
mano viena draugė taip sako visada, nors piniginėj 1000 litukų. Toks įprotis, matyt... g.gif  g.gif  g.gif

mano uošviai sako, kad neturi pinigų, nors saskaitoj 5000lt, vyras netyčia užmatė lotuliukas.gif kai parašė internetu už utą sumokėt, o prieš tai vis dejavo, kad neturi pinigų, apsimetė vyras, kad nieko nematė lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėra nė cento - kai priartėjam prie suplanuoto biudžeto ribos unsure.gif
Atsakyti
Man sis posakis reiskia tai kad kai pinigineja yra vos keli litukai schmoll.gif
Atsakyti
O man toks posakis reiskia, kad pinigai yra skirti kokiam nors ypac svarbiam pikiniui, atideti taupymui ir pan., kad ju negalima judinti.
Atsakyti
mum reiskia kad tikrai neturim pinigeliu keli litukai piniginej nebent guli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 10 27, 16:23)
mano viena draugė taip sako visada, nors piniginėj 1000 litukų. Toks įprotis, matyt... g.gif  g.gif  g.gif

As taip sakyciau, jei tas 1000 butu paskutiniai pinigai ir artimiausiu metu jokiu pajamu nenusimatytu... Ir nezinai, kiek laiko is tu pinigu reikes isgyventi.
Atsakyti
neturiu ne cento sakau, kai neturiu ne cento.o ta sakau pastoviai, nes visi pinigai 'ant korteles' tupi.
Atsakyti
stengiuosi taip nesakyti schmoll.gif ir stengiuosi iš paskutiniųjų, kad taip nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikiux @ 2009 10 27, 21:30)
Man sis posakis reiskia tai kad kai pinigineja yra vos keli litukai schmoll.gif

va ir pas mus taip pat,jei jau piniginėj maža pinigėlių,tai mėgsstu pasakyt,jog neturiu nė cento.. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane faktiskai beveik visada taip yra verysad.gif .Kad neturiu ne cento as sakau tada kai neturiu pinigeliu niekam isskyrus piena ir duona.
Atsakyti
tai ir reiškia.... kad neturiu nė cento,........
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 10 28, 13:43)
As taip sakyciau, jei tas 1000 butu paskutiniai pinigai ir artimiausiu metu jokiu pajamu nenusimatytu... Ir nezinai, kiek laiko is tu pinigu reikes isgyventi.

Panašiai ir aš.......
va ir dabar sakyčiau, kad ne pirmo būtinumo pirkiniams neturiu nei cento.
Atsakyti