Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

QUOTE(*Iris* @ 2013 01 15, 19:14)
Cia is to senu geru laiku filmo ir knygos apie zmogu-zuvi..Pagrindinio herokaus vardas smile.gif Man nelabai sad.gif

O aš maniau, kad taip vadina tik cigarečių kontrabandininkus su naro kostiumais smile.gif
Atsakyti
baisu unsure.gif
Gal geriau Stintenis, Uotgaudas, Karšgildas, Skumbrijus, Satrkmindas, Ešerinijus.
Vaikas zveju gal uzauges bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 24 sausio 2013 - 13:54
Baisu blink.gif
Man primeną kitokią situaciją..kai buvau studentė ir padaugindavau alkoholio, eidavau į wc su Ichtiandru pasikalbėti hihihi.gif

QUOTE(xxkamane @ 2013 01 24, 13:53)
baisu unsure.gif
Gal geriau Stintenis, Uotgaudas, Karšgildas, Skumbrijus, Satrkmindas, Ešerinijus.
Vaikas zveju gal uzauges bus ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai yra toks vardas. Turiu pažįstamą tokiu vardu.

O gražu - negražu, tai labai jau subjektyvu, matyt jo tėvams buvo gražu, jei taip pavadino savo sūnų.

O šiaip išsišaipyti galima iš bet kokio vardo: nes kas patinka Jonui, nebūtinai patiks ir Petrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielė23: 30 sausio 2013 - 15:27
Siaubas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2013 01 30, 15:23)
O šiaip išsišaipyti galima iš bet kokio vardo: nes kas patinka Jonui, nebūtinai patiks ir Petrui.

Nemanau, kad šaiposi, tik visi išsako nuomonę, o išsako kaip kas moka...
Kiekvieno teisė rinktis kokį vardą sutekti vaikui..Jei kam tinka ir patinka, tai valio..man nuo to nei šilta, nei šalta..
Atsakyti
Isivaizduoju: sunus - Ichtiandras, dukra - Salamandra biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labai keistas ir negrazus vardas...
Atsakyti
Tokio vardo tikrai nedeciau,kaip sakant del mandrumo patys nebezino kaip pawadint
Atsakyti
QUOTE(inciukas-pinciukas @ 2013 02 27, 23:20)
Tokio vardo tikrai nedeciau,kaip sakant del mandrumo patys nebezino kaip pawadint

Negrazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2013 01 30, 17:32)
Siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne tiek siaubas kiek istarti butu sunku vaikam ir aplinkiniam , manau per manras vardas doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Baisus vardas, skamba kaip skafandras... Sunku tokį aplinkiniams įsiminti. Ir šiaip muilo operom nuo tokio vardo dvelkia ax.gif
Atsakyti