Na, dar būdama jau viena koja studento suole, bandžiau IKI kasininke dirbt.
Ištvėriau dvi savaites 
O dabar studinant nuskilo įsitrinti į administraciją, o vasarą dar ir univero bibliotekoj puse etato
Vat.

O dabar studinant nuskilo įsitrinti į administraciją, o vasarą dar ir univero bibliotekoj puse etato

QUOTE(laikinai @ 2008 06 04, 02:01)
papsakoki kokius darbus dirbote studentaudamos?

Papildyta:
QUOTE(siuse @ 2008 06 06, 11:11)
taip pat ir pavadinime....

Kai žmogus greitai rašo ir vėliau pamiršta perskaityti dar kartą ką parašė, nieko nuostabaus, kad padaro klaidų. Nematau šitame nei nieko keisto, nei blogo

Buvau lietuvių kalbos korepetitore, pakavau dovanas, dirbau apklausas atliekančioje įmonėje, siuntų tarnyboj bei kazino. Tiek spėjau per 4 metus

KAsiora dirbau tveriau gan ilgai, bet dabar atsikraciau minties nuo darbo su masemis zmoniu

o aš duomenis suvedinėdavau
didžiausias pliusas darbo buvo, kad labai lengva derint su dieninėm studijom sekės

didžiausias pliusas darbo buvo, kad labai lengva derint su dieninėm studijom sekės

2metus kasininke dirbau maximoj:) ir reklamos asistente:) bet dbr jau tokiu manau ekstremalu nera, kad maximoj 2 metus isbuti:)))
o as tai vesdavau degustacijas parduotuvese, man visai patiko, nes puikiai suderindavau su dieninemis studijomis, bet turbut tokiam darbui reikia nemazai drasos tureti prie zmoniu prieiti, dar iki siol prijauciu jaunimui kai pamatau parduotuveje ir nesamoningai keliu ju pardavimus. taip pat eidavau apklausas atlikineti ir po butus, ir gatvese, kavinese - irgi patiko, nes nebuvo darbo grafiko, kiek uzpildai anketu tiek tau ir moka, is dalies gerai, nes buvau motyvuota dirbti, kad daugiau pinigeliu butu, o beje tokia patirtis man labai padejo rimtam darbe, ismoke bendraut su zmonemis, ju nebijoti ir nebijoti savo nuomone isreiksti. Tai va

Studiju laikais - vasaromis dirbdavau pardaveja, pradzioj su drabuziais, veliau su papuosalais senamiestyje