Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas studentams

papsakoki kokius darbus dirbote studentaudamos?
Atsakyti
Na, dar būdama jau viena koja studento suole, bandžiau IKI kasininke dirbt. lotuliukas.gif Ištvėriau dvi savaites biggrin.gif

O dabar studinant nuskilo įsitrinti į administraciją, o vasarą dar ir univero bibliotekoj puse etato smile.gif Vat.
Atsakyti
Pardavimų vadybininke, dizainere (be išsilavinimo), nepriklausoma žurnaliste, VIP klientų vadybininke. Baigiau tą patį ISM wink.gif

Tiesa, dar studentų korepetitore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Schroedingers Cat: 05 birželio 2008 - 22:40
QUOTE(laikinai @ 2008 06 04, 02:01)
papsakoki kokius darbus dirbote studentaudamos?

4u.gif atsiprašau, ...daug klaidų darai rašydama, reikėtų susiimt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(siuse @ 2008 06 06, 11:11)
4u.gif atsiprašau,  ...daug klaidų darai rašydama, reikėtų susiimt bigsmile.gif

taip pat ir pavadinime.... blink.gif
Atsakyti
Kai žmogus greitai rašo ir vėliau pamiršta perskaityti dar kartą ką parašė, nieko nuostabaus, kad padaro klaidų. Nematau šitame nei nieko keisto, nei blogo unsure.gif
Atsakyti
Oij, ir padaveja dirbau, ir greito maisto parduotuvej, dar teko viesbuti tvarkyt.. Dar pora meteliu liko studentaut, ziuresim ka kitais metais dirbt teks smile.gif
Atsakyti
Buvau lietuvių kalbos korepetitore, pakavau dovanas, dirbau apklausas atliekančioje įmonėje, siuntų tarnyboj bei kazino. Tiek spėjau per 4 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 17 birželio 2008 - 01:01
KAsiora dirbau tveriau gan ilgai, bet dabar atsikraciau minties nuo darbo su masemis zmoniu gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
o aš duomenis suvedinėdavau biggrin.gif
didžiausias pliusas darbo buvo, kad labai lengva derint su dieninėm studijom sekės smile.gif
Atsakyti
2metus kasininke dirbau maximoj:) ir reklamos asistente:) bet dbr jau tokiu manau ekstremalu nera, kad maximoj 2 metus isbuti:)))
Atsakyti
o as tai vesdavau degustacijas parduotuvese, man visai patiko, nes puikiai suderindavau su dieninemis studijomis, bet turbut tokiam darbui reikia nemazai drasos tureti prie zmoniu prieiti, dar iki siol prijauciu jaunimui kai pamatau parduotuveje ir nesamoningai keliu ju pardavimus. taip pat eidavau apklausas atlikineti ir po butus, ir gatvese, kavinese - irgi patiko, nes nebuvo darbo grafiko, kiek uzpildai anketu tiek tau ir moka, is dalies gerai, nes buvau motyvuota dirbti, kad daugiau pinigeliu butu, o beje tokia patirtis man labai padejo rimtam darbe, ismoke bendraut su zmonemis, ju nebijoti ir nebijoti savo nuomone isreiksti. Tai va smile.gif
Atsakyti
Studiju laikais - vasaromis dirbdavau pardaveja, pradzioj su drabuziais, veliau su papuosalais senamiestyje smile.gif
Atsakyti