Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas studentams

Vis dar studentė esu smile.gif
Pirmas mano darbelis buvo dėstytojui - na ruošėme šiokią tokią vinjetę, aš padėjau jas išspausdinti, nupirkau vokus ir t.t., gavau 300lt smile.gif
Vėliau bandžiau dirbti "ČILI Kaime", ištvėriau ten tik 3 dienas (dėl laukinių darbo sąlygų)
Tada bendradarbiavau su vienu žurnalu, apie pusę metų.
Dabar dirbu pagal autorinį atlyginimą smile.gif ryšių su visuomenėje srityje smile.gif va smile.gif
Atsakyti
na ir as pasidalinsiu savo patirtimi rolleyes.gif
siuo metu studijuoju dieniniame ir jau metus dirbu klientu aptarnavimo vadybininke ax.gif darbas visiskai nesusijes su tuo ka mokausi - studijuoju zemetvarka, o dirbu kredito unijoje blink.gif biggrin.gif bet man patinka, fainas kolektyvas, alga nebloga kaip uz 4h per diena ir geros galimybes derint sumokslu - supratingas vadovas thumbup.gif
plius visi savaitgaliai laisvi. Kai pasiziuriu kaip mano grupiokes vargsta dirbdamos pardese po 12h ir savaitgaliai uz ta pacia alga schmoll.gif na, bet eiciau ir pati toki darba dirbt, jei geriau nerasciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Draudimo agente. Labai patogu buvo, nebuvo dar tiek visokiu brokeriu tai net ir visai neblogai pavykdavo uzdirbti. Ir dabar siulau bandyti, nes darbas nepriristas prie vietos, reikia tueti noro ir entuziazmo. Jei ka suomino, rasykit az, galeciau padeti smile.gif
Atsakyti