Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos koncepcija: ką manote?

QUOTE(Viktute @ 2008 06 12, 23:12)
as tai siulyciau isimti ta zodeli "tik"..nors jis toks ir nedidelis, bet reiksmes duoda.. neduok Dieve, pametesim dar viena nauja "genialia" ideja lietuvos "tautos tarnams" kaip pataupyti biudzeto pinigelius, kad veliau galetu didinti sau algas, dar daugiau skraidyti i uzsienius mokesciu moketoju saskaita, per neskaidrius konkursus pirkti brangiausius automobilius ir t.t.  lithuania.gif
geriausiu atveju bus tik svarstoma..
Atsakyti
Man irgi užkliuvo "tik" 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Širdele, už įdėtą triūsą 4u.gif pasirašiau ir aš.
Atsakyti
Paskui paprašysiu kad išimtų. Nu susinervinau, o mano briedis tai nepasirašė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 06 12, 21:49)
leis paredaguoti tik dabar reikia konkrečiai dar susitarti ką keičiam. iki rytojaus siūlykit savo idėjas  mirksiukas.gif
Bet rašykit jau galutinį variantą  4u.gif

tai gerai, kad galima koreguoti. bet siaip viskas puikiai surasyta thumbup.gif

saunuole good.gif
Atsakyti
kątik pamačiau štai ką
http://www.peticijos.lt/visos/1485

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
UŽ SVEIKĄ ŠEIMĄ. Balsų: 6.
MES ESAME ŠEIMA!. Balsų: 67.

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 06 13, 16:06)

Tiesiog išsigando ir mums atsakas, nusiramint svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 06 13, 17:06)

To ir reikėjo tikėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 06 13, 15:06)

g.gif ..o kokia to prasme?.. juk ir taip jau patvirtino, tai kam dabar rasyti peticija?.. neapykantos ar pavydo perteklius pas juos?.. blink.gif

na nors uzmuskit jus mane, bet negaliu kaip man visa tai primena Sovietu laiku "raganu medziokles" arba kitaip "vragov naroda" medziokles... arba kai mergaites mokykloje bardavo uz tai, kad uzsidejo juodas pedkelnes arba auskarus (juk tai paleistuvyste ir koki pavyzdi jos rodo), kai klasiokai vienas kita iskusdavo uz tai, kad girdejo kaip kazkas klausesi muzikos 3 dienu gedulo metu (juk jei pasakyta kazkieno, kad negalima vadinasi, jokiu klausimu ir buti negali), kai prekiaujancius firminiais drabuziais sodindavo i kalejima (nes firminis drabuzis nepriimtinas visuomenei tokiai, kokia ji turi but), o santuokoje gyvenantiems, bet vaiku neturintiems (o juk tai seimos nelaime) uzdedavo didesnius mokescius (tokiu budu spresdavo demografines problemas)..
STALIN you are welcome to Lithuania lithuania.gif
Atsakyti
Preiš gerus 3 metus, girtas prasilošęs ex mane smaugdamas reikalaudavo pinigų sakydamas: "čia ne ta valstybė, kad tau kas nors padėtų. Įstatymai gina mano teises!" Tada juo netikėjau... Dabar imu patikėti, kad buvo jo tiesa... Įstatymai gina BET KOKIO, kad tik būtų vyras šeimoje teises... O tu, moteryte, žeminama ir niekinama kentėk sukandus dantis...
Tokios pesimistinės mintys užplūdo... Šie dveji metai, kai gyvename kaip NE ŠEIMA (aš ir 2 vaikai), mes esame patys laimingiausi žmonės pasaulyje. Vieni kitus mylime, suprantame... Vaikai auga nematydami smurto, barnių, girtų sapalionių... Jie auga mylimi! Ir še tau kad nori - įstatymai ima ginti ne mūsų, o smurtautojo teises, o mes trys net šeima negalime vadintis! Tai kas tada mes esame?
Atsakyti

Paskaičiau tą peticiją g.gif O koks čia beraštėlis rašė? Tikriausiai Tomaševskis doh.gif Kviečiame Seimą susikoncentruoti dėmesį skubesnius klausimus. Ką šis sakinys reiškia? Aj, raganų medžioklė irnesakyk.gif
Galima pagalvot, kad jei jau nori būti tikra šeima, tai reik į vyrą (nesvarbu kokį) nagais ir dantim įsikabint ir nepaleist iki grabo lentos, nes jis vienintelis, kuris užtikrina šeimos statusą. Man šeima ir 2 mylintys vienas kitą asmenys (nesvarbu, susituokę ar ne),bet gyvanantys kartu, ir tie, kurie turi vaikų, ir mama (tėtis) su vaikiukais. Man tie ultrakatalikiški sapaliojimai jau gerklėj stovi. Nesu aš katalikė, tai kodėl jie man turi piršti savo nuomonę apie mano statusą visuomenėj? Viešas tyčiojimasis iš žmonių, ir dar iš tokios socialiai pažeidžiamos grupės, kaip vienišos mamos.
Beje, A.M. Pavilionienė gerą straipsnį parašė, gal skaitėt.
Atsakyti