QUOTE(legacy @ 2011 11 26, 15:55)
Bitch Intriquer, malonu skaityti jūsų istoriją, dvelkia optimizmu

Na, metelių ir mums panašiai, netgi kiek daugiau, aš irgi šiuo metu nedirbu, tačiau MB uždirba neblogai, turime savo būstą.. Bet man nedirbant planuoti vaikelį nesiryžtam... Bent kokie pinigėliai praverstų esant jau trise, be to, bijau, kad paskui grįžti į darbo rinką bus tik dar sunkiau... Jūs tai bent verslą planuojat, MB mane irgi vis skatina, tik kad tų idėjų ir savimi pasitikėjimo nėra... Na bus matyti, bet mane dėl susiklosčiusios padėties ir nežinojimo, kaip bus toliau, nesėkmingų darbo paieškų ir pan., tai tik pesimizmas puola
Na, bet neužmiršk, kad gimus vaikeliui kažkiek pinigėlių gausi iš valstybės, nors ten lašas jūroj iš tikro, bet vistiek

Na, o kai mes su MB skaičiavom, tai galim sau leisti turėti vaiką, nors mūsų pajamos tikrai mažos kol kas. Na, juk nebūtina naujagimiui imti viską naują - rūbelius iš padėvėtų nusipirksim, lovytę, vežimuką irgi nenaujus, aš kai dar dekupažint, baldus parestauruot mėgėja, tai lovytę galiu pasiimt kad ir visai aptriušusią - vistiek prikelsiu taip, kad atrodys kaip nauja ir dar originaliai

Tad brangu bus tik pampersai ir mišinukai (neplanuoju pati maitint MP dėl tam tikrų aplinkybių). Nuo pusės metų galima jau duot tyreles, kurias vistiek virsiu namie pati, o ir mišinuko mažiau reikės. Na, aišku žaisliukai dar ir t.t., bet jų galima rasti padėvėtuose, taip pat ir pačiai pasiūti, padaryti

Na, o smulkmenas kokių reikės, galima supirkt ir už tą vienkartinę išmoką už vaiką. Tai pirmiem metam kaip ir planas yra, o paskui jau ir antruosius bus galima planuoti. Nes viso gyvenimo į priekį nesuplanuosi, vieną dieną pajamos gali būt didelės, kitą dieną tave gali ir iš darbo išmest ar kas nutikt. Niekada nežinai kaip bus toliau, ypač Lietuvoj, tai net ir darbo turėjimas tau ateities negarantuoja. O vat, jei neduok die, nutiks taip, kad turėsi darbo, pinigų, o vaikas ir nebeateis? O kažką daryt bus per vėlu? Tarp kitko, mano giminaičiui taip ir nutiko, na vaikas atėjo, bet po 10 metų ar net daugiau gaminimo ir kur tik nebuvo kreiptasi... Pati rašei, kad MB neblogai uždirba, tai gal paskaičiavus ir dar pagalvojus kūrybiškai, to pesimizmo kaip ir neliktų?

The dreams in which I'm dying are the best I ever had.