tiesa as drenaza darau tik tiek kur nera vazone skyliu, kiti be drenazu
tik as vadovaujuosi tokiu poziuriu kad geriau gele nedalaistyti nei perlaistyti, tuo labiau kaktusus
ne stiek buta mano perdetos meiles auku
tai dabar susiemiau i rankas ir ramuma su puvinukais
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 13:32)
užtat aš nerandu rebutijų pirkt, arba aš jų nepažįstu, arba tikrai nerandu
taip nooriu..
ermitaze pries pora savaiciu buvo nemazai rebutiju, nemanau, kad ten taip greit isperka
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 16:15)
būtinai nufotkinsiu
jau žadu daryt fotosesija kokią gržią dieną
aš persodinant ją dailiai nurenku, vargas bet ką darysi, juk nepirksi kaskart naujos. ir apatinius akmenukus nubarstau, perplaunu ir į naują vazoną
aš persodinant ją dailiai nurenku, vargas bet ką darysi, juk nepirksi kaskart naujos. ir apatinius akmenukus nubarstau, perplaunu ir į naują vazoną
nu su vienu tai gali zaisti taip, bet jei yra masinis persodinimas tai man jau nepatinka toks cackinimasis
prasinesk kai papildysi savo galerija
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 15:18)
ermitaze pries pora savaiciu buvo nemazai rebutiju, nemanau, kad ten taip greit isperka
ir as va viena nusipirkau, ir dar su 5 vaikais ir zydi dabar

o gal savo albumą kartais parodysi?
Papildyta:
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 15:17)
tiesa as drenaza darau tik tiek kur nera vazone skyliu, kiti be drenazu
tik as vadovaujuosi tokiu poziuriu kad geriau gele nedalaistyti nei perlaistyti, tuo labiau kaktusus
ne stiek buta mano perdetos meiles auku
tai dabar susiemiau i rankas ir ramuma su puvinukais 
aš tai bijau vazonų be skylučių
būtinai pranešių kai pafotkinsiu, būk rami
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 16:27)
nu aš turbūt jų neatpažįstu, nes buvau nesenai Ermitaže, o jos be žiedų dar buvo? kai būtų su žiedais, lengviau atskirt būtų, vieną kartą paprasčiausios mamkės vos nepasiėmiau, maniau kad rebutija, iš išvaizdos labai panaši, o kai toliau paėjus pamačiau tokį pat tik žydintį tai supratau kad mammi... 
Papildyta:
darau drenažą visiems be išimties, pasicackinti man patinka, juk nedažnai tai būna
man juk reiks pagyrų 
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 14:27)
nu aš turbūt jų neatpažįstu, nes buvau nesenai Ermitaže, o jos be žiedų dar buvo? kai būtų su žiedais, lengviau atskirt būtų, vieną kartą paprasčiausios mamkės vos nepasiėmiau, maniau kad rebutija, iš išvaizdos labai panaši, o kai toliau paėjus pamačiau tokį pat tik žydintį tai supratau kad mammi... 
zinok ir as ne is karto jas pastebejau, paciam viduryje tarp kitu kaktusu, tai kai jau trecia rata aplink stelaza ejau tada tik pamaciau
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 15:30)
zinok ir as ne is karto jas pastebejau, paciam viduryje tarp kitu kaktusu, tai kai jau trecia rata aplink stelaza ejau tada tik pamaciau
irgi specialiai ieskojau rebutiju
o jau gražuolė
o ir negali jie matai su pavadinimais paradvinėt
Merginos,o kur gauti tų kaktusų sėklų?
Ar būna mišiniai,ar kaip? Kažko atsinaujina man kaktusų manija
Išgrūdau į balkoną šiandien visus kaktusiukus savo. Ar gerai jiems? Kiekvieną vasarą aš juos taip,tai uūgteli,atsigauna
bet nežydi
Spėju dėl to,kad žiemą jiems tinkamų sąlygų negaliu pasiūlyt.
Kaip smagu
Išgrūdau į balkoną šiandien visus kaktusiukus savo. Ar gerai jiems? Kiekvieną vasarą aš juos taip,tai uūgteli,atsigauna
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 06 19, 10:17)
mergaitės, mano kaktusas ruošiasi žydėt
mano didžiulė svajonė buvo, kad pas mane pražystų kaktusas, ir štai...
mano didžiulė svajonė buvo, kad pas mane pražystų kaktusas, ir štai...
QUOTE(rimusia @ 2008 06 19, 13:47)
Prazydo mano mylimiausia mammi,isauginta nuo visai mazo kaktuselio,dabar stai va kokia
didele,zydes iki pat rudens
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 13:57)
va kiek ziedeliu siandien
pipirėlį radau internete kaip savo tą kaktusą, tik mažiukas čia
bet jau sužieduku, tik va dabar kai pagalvoju, gal ir ne toks kaip tavo
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 17:11)
pipirėlį radau internete kaip savo tą kaktusą, tik mažiukas čia
bet jau sužieduku, tik va dabar kai pagalvoju, gal ir ne toks kaip tavo 
visiskai ne toks
reiks is sono nufotkint kad matytusi jo forma, nu jis toks storulis priplotas siek tiek kaip blynas prie zemes, viduriukias idubes truputi kaip rebutijos
[as dabar taip perziurejau rebutijas, nu ***** grinai kaip ju forma tip top, tik ka dspiglei skiriasi visiskai ir dar pas manaji tarp spigiuku yra truputis"plaukeliu"
nu zodziu rebusas
seip man tik idomu kaip jis zydi
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 17:07)
[as dabar taip perziurejau rebutijas, nu ***** grinai kaip ju forma tip top, tik ka dspiglei skiriasi visiskai ir dar pas manaji tarp spigiuku yra truputis"plaukeliu"
nu zodziu rebusas
seip man tik idomu kaip jis zydi 
gal rebutia heliosa ?
http://farm1.static....b74d08e.jpg?v=0
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
arba gal sitas http://images.google...ttp...l=lt&sa=N