Ką daryt kad foto didesnė būtų?
Sveikutės , sugrįžau jau po daugiadienių
ir su klausimėliu , kas tai? Astrofitas ? nepykit, nežinau kaip rašos tiksliai, jei tai jis - bus proga išmokt
http://images39.fotk...P1010642-th.jpg
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 24, 14:26)
Mano stapelijos pumpurai nudžiuvo ;(
Nepasiseke tau su ja. Gaila dabar nera kaip nufotkinti saviskes stapes, pas mane tai kazkur 5 dideli pumpurai, vienas jau prasiskleide
QUOTE(pabirze @ 2008 06 24, 16:40)
Sveikutės , sugrįžau jau po daugiadienių
ir su klausimėliu , kas tai? Astrofitas ? nepykit, nežinau kaip rašos tiksliai, jei tai jis - bus proga išmokt
http://images39.fotk...P1010642-th.jpg
Astrophytumas Ornatum
Prieš du metus parsivežiau iš močiutės kaktusą. Bet net nežinau jo pavadinimo. Praėjusiais metais nežydėjo, o šią vasarą pražydo 13 gražių žiedų
, tačiau tuo džiaugėmės apie savaitę, nes jie greit nužydėjo. Močiutė tą kaktusą turėjo daug metų, bet jai sakė žydėjo tik vieną kartą.
Turiu keletą klausimų:
1. Gal žinote kaip vadinasi šis kaktusas?
2. Kaip dažnai jis žydi?
3. Koks žydėjimo laikas?
4 Kaip dažnai jį reikia laistyti?
5. Ar giliai turi būti pasodintas? Nes labai virsta į šoną, tenka rišti, ypač kai buvo žiedai.
Įkeliu nuotrauką

Ačiū
Labai lauksiu atsakymų
Turiu keletą klausimų:
1. Gal žinote kaip vadinasi šis kaktusas?
2. Kaip dažnai jis žydi?
3. Koks žydėjimo laikas?
4 Kaip dažnai jį reikia laistyti?
5. Ar giliai turi būti pasodintas? Nes labai virsta į šoną, tenka rišti, ypač kai buvo žiedai.
Įkeliu nuotrauką

Ačiū
Labai lauksiu atsakymų
QUOTE(mamačka @ 2008 06 24, 17:03)
Prieš du metus parsivežiau iš močiutės kaktusą. Bet net nežinau jo pavadinimo.
Labai lauksiu atsakymų
Labai lauksiu atsakymų
paskaityk čia ir čia
QUOTE(jolituxxx @ 2008 06 24, 18:46)
Nepasiseke tau su ja. Gaila dabar nera kaip nufotkinti saviskes stapes, pas mane tai kazkur 5 dideli pumpurai, vienas jau prasiskleide
Manau kai sukrauna jas reikia dazniau lieti, as jokiu budu nejudinu, neperstatineju, dar patresiu su kaktusu ir sukulentu trasomis ir nenumete nei 1 didelio pumpuro , o maziukus tai kartais numeta bet lb retai 
Čia bus turbūt dėl to, kad kiekviena diena kilnoju ir tikrinu ar paaugo.. Gaila
Bet kaip taip.. Netikėtai taip pažiūriu - pumpuras toks fainas, kita diena - rudas ir susitraukes
Tai reikia dabar dažnai lieti..? Lieju, kas 2-3 maximum 4 dienas
O pas mane mammi iksiukas tuoj ziedelius skleis, tada jau tapatybe padesit nustatyt man
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 24, 21:30)
Čia bus turbūt dėl to, kad kiekviena diena kilnoju ir tikrinu ar paaugo.. Gaila
Bet va gera žinia, kad dar liko vienas toks žalsvas pumpuriukas mažas.. o kad pavyktų išauginti..
Bet kaip taip.. Netikėtai taip pažiūriu - pumpuras toks fainas, kita diena - rudas ir susitraukes
Tai dabar stenkis nejudinti, kad nenumestu to vieno
As irgi labai laukiu savo stapelijos ziedu ir bijau, kad pumpuru nemestu.