Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveikos merginos. Paskaiciusi atsiliepimus, man iskilo klausimas, kiek weitai metuku? Pamaniau arba jauna, arba kulturos stokojanti asmenybe. Kas tau liepia eiti pas burejas? Tempia kas nors? Ar smalsumas? Nelabai suprantu tokiu zmoniu, keicianciu nuomones. Is pradziu sakai teisybe sake Gerda, paskui jau izeidineji: kutvela vadini. Nubegi pas kita, pasirodo, jau Zinaida gera. As patarciau, kad dar nueik pas kelias, manau tada ir Zinaida pasirodys ne tokia jau gera. Sakai turi nuojauta??? Tai ko tada pas burejas vaikstai, mergyt, pataupyk, gal ir plazmini televizoriu nusipirksi, nereiks pavydet. Tikriausia, tau patiktu , kad bureja kokioj trobelej su voratinkliais gyventu ir neimtu is vis uz paslaugas pinigu, tada tau ji patiktu. O bureja, kuri yra zmogus, negali tureti nei geros aparaturos nei daiktu brangiu, nes tada jau islenda lietuviskas pavydas: AHA, IS KUR JI TURI???
Neteiskim ir nebusim teisiami... Siek tiek kulturos ir tolerancijos vieni kitiems... Ramybes ir gerumo palinkeciau, tau mergyt. Niekada pyktis ir pagieza nelaimes pries geri.
Atsakyti
turtu man nereikia ,ir is vis ejau ne turtu ar dar kazko suzinot ar turesiu ,per daug vaikiska ...jei tu jos drauge tai ir buk ta drauge ,jei tiesa drasko akis neskaityk ,is vis nes man pyktis juodas ima ,kad tu man jau aiskini ,kad as nusisneku ...man rodos ,kad tu jos drauge gera ,arba kliente tai ir buk tokia ...
gaila ,kad ne lietuvoje gyvenu ,uiziimciau as su aferistem ...
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 12 02, 15:34)
turtu man nereikia ,ir is vis ejau ne turtu ar dar kazko suzinot ar turesiu ,per daug vaikiska ...jei tu jos drauge tai ir buk ta drauge ,jei tiesa drasko akis neskaityk ,is vis nes man pyktis juodas ima ,kad tu man jau aiskini ,kad as nusisneku ...man rodos ,kad tu jos drauge gera ,arba kliente tai ir buk tokia ...

būtų įdomu sužinoti kaip
Atsakyti

Jau ir grąsinama....
Taip tik parodai savo tikrąjį lygį...
Atsakyti

Pyktis apemes tave visa. Su tokiais zmonemis neturiu apie ka kalbet. Kqaltink viso pasaulio zmones, uz tai kad esi pilna pykcio ir pagiezos. Tu net nepazysti manes, o jau apkaltini. As kalbejau apie geri ir tolerancija. O tu nesugebi matyt gerio. Tiesiogman gaila taves mergyt.
Ramybes ir dziaugsmo noreciau palinketi........ 4u.gif
Atsakyti
kaip as galiu nepykt ,ir nesikolioti ,jei nusisneka zmones ir plesia pinigus uz bet ka ..
jus man norit pasakyt KAD AS PRAKEIKTA ?ANE ?TAI JEI PRAKEIKTA SU JUODA MAGIJA JUODAI ,KODEL KITA TO NEMATO KURI VISA GYVENIMA DIRBA ?KA?KAIP SUPRASTI ?
IR AS NEP[AVYDZIU TO TELIKO BRANGIAUSIOS ,NUSISNEKAT ,DABA KAM NE I NOSI PUOLAT KAIP BYTES ....O KAD JAU SAKIAU PANOS RASO ,KAD JI CIA KAS ANTRAI SAKO NUZIURETA ,PRAKEIKTA ,TAI CIA NIEKO TOKIO ...GYVENKIT JUS SAU ,TIK GAILA KAD KITOS ATSIDURUSIOS TOKIOJ PADETI NUNES SAVO PASKUTINIUS CENTUS SU SAVO RITINIU MYZALIUKU IR DEKTUKAIS....SEKMES GAL PADES ?
AI DAR NEPAMIRSKIT ANT RANKOS RAUDONA SIULA UZSIRISTI ,KAD SEDETUMET KAIP VOVERES RATE ,TADA JI TIKRAI KLIENTURA TURES..
VISKAS DAUGIAU NEBERASYSIU SIA TEMA ,NIEKAM BLOGO TIKRAI NELINKEJAU ,IR VELTUI NEBUCIAU RASIUSIU TIKRAI ...TIK NOREJAU PERSPETI ,KAD NEREIK TYKET VISKUOM KUO PASAKO.IR T.T JUSU TEISE RINKTIS smile.gif SEKMES VISOMS
Papildyta:
Panos ne grasinu ,tik as is to dziugsmo ir pykcvio rasau ,ju knenoriu su jumis kariauti ,tik man tie 500 nu tikrai pinigai ?

nu pasakykit ar sazininga moketi uz tai ko nera ?
atsakykit i ta klausima ? daugiau ir nieko nenorejau rasyt ,bet kaip visada guma issitempia ilga ...
pykcio pas mane nei laso ,pirma karta is vis gyvenime taip rasau tiesiai sviesiai ,nes paciai sunku labai buvo po jos ...prasau nepykit ,jei ir pasikarsciavau...as manau ,kad mano vietoje padarytumet ta pati .
Atsakyti
galima buvo visą situaciją parašyti normaliai ir viską aprašyti, tada nekiltų klausimų, o tu čia taškaisi žodžiais ir viskas
tai paimk ir parašyk ką konkrečiai ji tai pasakė, kiek paprašė tų pinigų ir bus viskas visom aišku
Atsakyti
Gal reiktu i baznycia nueit, o ne pas burejas??? Ten ramybe... gali pasisemt jos ir su savim pabut vienumoje. Pamastyt, apmastyt. As neinu pas burejas is vis, bet nekaltinu ju, kai jos isburia " ka nors ne taip" zmonems. Kaltinu zmones , kurie patys eina burtis, o paskui juodina. Tolerantiskai ziuriu i visus zmones. Mes visi lygus. Todel skatinu, ne zaibuoti vieniem ant kitu, o bukim tolerantiskesni vieni kitiems....... smile.gif Neskubekim smerkti. Nebusim smerkiami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 12 02, 15:46)
kaip as galiu nepykt ,ir nesikolioti ,jei nusisneka zmones ir plesia pinigus uz bet ka ..
jus man norit pasakyt KAD AS PRAKEIKTA ?ANE ?TAI JEI PRAKEIKTA SU JUODA MAGIJA JUODAI ,KODEL KITA TO NEMATO KURI VISA GYVENIMA DIRBA ?KA?KAIP SUPRASTI ?
IR AS NEP[AVYDZIU TO TELIKO BRANGIAUSIOS ,NUSISNEKAT ,DABA KAM NE I NOSI PUOLAT KAIP BYTES ....O KAD JAU SAKIAU PANOS RASO ,KAD JI CIA KAS ANTRAI SAKO NUZIURETA ,PRAKEIKTA ,TAI CIA NIEKO TOKIO ...GYVENKIT JUS SAU ,TIK GAILA KAD KITOS ATSIDURUSIOS TOKIOJ PADETI NUNES SAVO PASKUTINIUS CENTUS SU SAVO RITINIU MYZALIUKU IR DEKTUKAIS....SEKMES GAL PADES ?
AI DAR NEPAMIRSKIT ANT RANKOS RAUDONA SIULA UZSIRISTI ,KAD SEDETUMET KAIP VOVERES RATE ,TADA JI TIKRAI KLIENTURA TURES..
VISKAS DAUGIAU NEBERASYSIU SIA TEMA ,NIEKAM BLOGO TIKRAI NELINKEJAU ,IR VELTUI NEBUCIAU RASIUSIU TIKRAI ...TIK NOREJAU PERSPETI ,KAD NEREIK TYKET VISKUOM KUO PASAKO.IR T.T JUSU TEISE RINKTIS smile.gif SEKMES VISOMS
Papildyta:
Panos ne grasinu ,tik as is to dziugsmo ir pykcvio rasau ,ju knenoriu su jumis kariauti ,tik man tie 500 nu tikrai pinigai ?

nu pasakykit ar sazininga moketi uz tai ko nera ?
atsakykit i ta klausima ? daugiau ir nieko nenorejau rasyt ,bet kaip visada guma issitempia ilga ...
pykcio pas mane nei laso ,pirma karta is vis gyvenime taip rasau tiesiai sviesiai ,nes paciai sunku labai buvo po jos ...prasau nepykit ,jei ir pasikarsciavau...as manau ,kad mano vietoje padarytumet ta pati .

Iš karto atsiprašau,bet tu pati sau prieštarauji.Tavo mintys nenuoseklios,rašliava padrika.Sprendžiu-esi labai jaunutė.Būrėja manau norėjo pasinaudoti tavo naivumu ir nepatyrimu.Būk atidesnė ir atsirink kas gyvenime naudinga,reikalinga. 4u.gif
Buvau pas Svietą(jeigu neklystu)-žaliakalnyje gyvena,prieš metus laiko.Rodos daug tiesos pasakė,bet kai suvirškinau informaciją supratau,kad kalbėjo tai,ką galėjo daugumai pasakyti.Jos pranašauti dalykai turėjo išsipildyti vos ne prieš pusmetį. biggrin.gif Įdomumo dėlei ir norėdama išsiaiškinti mane dominančius klausimus,greitu laiku nueisiu pas kitą.Renku atsiliepimus ir svarstau pas kurią.Bet nebūtina nusiteikti,kad va ana tai niekas,o šita,tai padarys stebuklus.Tai savotiška loterija-pataikys-nepataikys.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *weita*: 02 gruodžio 2008 - 15:28
bet palauk, jei ji pasakė kad mato netektį, o netektis buvo, tai kodėl tada tu ja abejoji? juk ji pasakė tiesą
o zinaida ar pasakė kasd buvio netektis? ar tu pati jai pasakei?
Atsakyti
mano kaltes 50 procentu ,kad naivi sutinku ,kad tikiu zmonemis ,pamaciusi ta pasinaudojo,juk ir teikia psichologines pagalbas ..bet tik nesitikejau ,kad ant tiek nueis viskas ...

o del priestaravimo nereik manes sekti kaip mokykloj zinu, kad parasiau pykstu ,ir pykcio nei laso ,tiesiog taip gavosi eksprontu...siaip kuo tolyn tuo juokas ima durnas,kad viskas taip gavosi ,turesiu pamoka gyvenime ...tikrai geriau nueisiu baznycia pasimelsti ,negu sau taip nervus gadinti ...
Atsakyti