Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(*weita* @ 2008 12 01, 17:44)
VNZ NOREJO ISTRAUKTI BABKIU ,IR TIEK PRIPASAKOJO TOKIU NEBUTU DALYKU ,KAD BUTU GALIMA BUVE IR GERA DEPRESIJA SUSIRGTI ...

MAN KAZKURI PANA RASE ,KLAUSE APIE JA ,O AS PARASIAU ,KAD TIPO GERAI VISKAS SUPER ,TAI VAT INTUICIJA MANES NEAPGAVO IR AS NUEJAU PAS KITA BUREJA ZINAIDA,KURI MAN PASAKE VISA PADETI...IR LABAI JA ATITIKO ......NESUPRANTU TOKIU ZMONIU KURIE DARO SAU BABKES ,IR ZMONEM VARO DEPRESIJA ,FEEEE VAT TAU IR ATSILIEPIMAI IR VISA KITA ....DAUGAIU NEPASITIKESIU,NIEKO ,TIK SAVO NUOJAUTA ...

O tau neatrodo brangioji kad kiek zmoniu tiek nuomoniu jei jau patiko zinaida tai nereiskia kad visiems ji patiks !!!!!!!!!!!!! doh.gif ir siaip apjuodinot moteri o konkretaus nieko nepasaket .. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ascionka: 06 gegužės 2009 - 13:58
O buvot pas Nerija? Aš galvojau,kad ji burėja,bet nuvažiavus........tai buvo kažkas neįprasto ir naujo.Sužinojau ka norėjau ir dar daugiau.
Pačios paskambinkit ir įsitikinsit ,- to dar nebuvę
Atsakyti
QUOTE(persis @ 2009 05 06, 21:33)
O buvot pas Nerija? Aš galvojau,kad ji burėja,bet nuvažiavus........tai buvo kažkas neįprasto ir naujo.Sužinojau ka norėjau ir dar daugiau.
Pačios paskambinkit ir įsitikinsit ,- to dar nebuvę

na ir kas ten tokio nuostabaus ir neįtikėtino?
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 05 06, 22:46)

Važiavau taip sau - išsiburt,bet ji pasirodė,kad dar ir diagnozuoja apie viską.Tai sužinojau apie apie savo gyvenimą,išsigydžiau PATI artritą,klausydama jos tik patarimų,sužinojau,kas pavogė dokumentus ,ji diagnozavo kuris iš darbo pasiulymų man geriausias,-nu apie viską sužinojau taip smulkiai ir tiksliai,kad visko neaprašysi.Kiek domėjausi ,tai Lietuvoje taip nieks nesugeba ir nedaro.
Papildyta:
QUOTE(odette @ 2009 05 06, 22:46)

Važiavau taip sau - išsiburt,bet ji pasirodė,kad dar ir diagnozuoja apie viską.Tai sužinojau apie apie savo gyvenimą,išsigydžiau PATI artritą,klausydama jos tik patarimų,sužinojau,kas pavogė dokumentus ,ji diagnozavo kuris iš darbo pasiulymų man geriausias,-nu apie viską sužinojau taip smulkiai ir tiksliai,kad visko neaprašysi.Kiek domėjausi ,tai Lietuvoje taip nieks nesugeba ir nedaro.
Atsakyti
Noretusi daugiau komentaru isgirsti apie ta-Nerija rolleyes.gif ,cia kazkas "naujo",ar jau kazkur praleidau kazka apie ja? g.gif
Atsakyti
Gyvenime dabar duobe...Niekada nebuvo noro eiti pas bureja... O dabar blush2.gif Nenoriu kad pasakytu tiksliu faktu apie ateiti....Svarbiau butu suzinoti praeiti susijusia su manim ir kitais zmonemis ( ko nezinau, kad padaryciau pati isvadas ) ir issiaiskinti dabarti...suvokti kas vyksta...
Neapsisprendziu kuriai skambinti : Geradai ar Onutei g.gif
Gal man Gerda labiau tiktu...kaip psichologas....O Onute nezinau kiek gali paprasyti uz burima??? Ar mandagu, ar tinka skambinant klausti" kokia pas jus kaina"????
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 05 07, 20:38)
Ar mandagu, ar tinka skambinant klausti" kokia pas jus kaina"????

Kai man reikėjo, tai taip ir klausiau. O kodėl gali būt nemandagu g.gif O jei eini pas žmogų pirmą kartą, tai tuo labiau iš kur gali žinot kainą.O ir kiekviena būrėja skirtingai ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 05 07, 20:38)
Ar mandagu, ar tinka skambinant klausti" kokia pas jus kaina"????

aš visada klausiu, pas gerdą kainuoja 50 lt
pas onutę nebuvau, kažkaip ne visi gerai atsiliepia apieją tai nežinau kiek kainuoja
Atsakyti
Na zinai apie kiekviena visokiu atsiliepimu yra : geru ir blogu. Gal gazdina tik tautybe "CIGONE".....nors sako ,kad jos geriausiai buria...o gal tai tik MITAS . Na as abejoju pas kuria eiti ir gerbsiu kiekvienos nuomone.....nes recepto niekas neisrasys pas kuria eiti smile.gif
Atsakyti
Ramaska, atvayiuok pas mane as tau uz 0,5 ibursiu tau visa gzvenima - tu ne zaksesi.
As niekur nevaikstau - kaip pasiklosi taip issimiegosi. Pasikloju blogai ir issimiegu bogai. Daryk isvadas
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 05 07, 21:57)
Na zinai apie kiekviena visokiu atsiliepimu yra : geru ir blogu. Gal gazdina tik tautybe "CIGONE".....nors sako ,kad jos geriausiai buria...o gal tai tik MITAS  . Na as  abejoju  pas kuria eiti ir gerbsiu kiekvienos nuomone.....nes recepto niekas neisrasys pas kuria eiti  smile.gif

Sveikute,ar Onute is Karmelavos? Jei taip tai kaina apie 50lt,bet patarciau neiti pas ta cigone ji turi kazkokiu galiu nelabai jau geru.
Atsakyti
Is viso esu buvus pas tris burejas Kaune, ir visos man jos pasirode nekokios smile.gif
Atsakyti