Aš nusipirkau elektrinį antkakli nuo lojimo ir esu patenkinta ,o kaip galvojate jus?Kaina tai nera maža ,bet padeda ypatingai jai turit problemų su šunio lojimu

QUOTE(ingulikee @ 2008 06 04, 20:31)
Aš nusipirkau elektrinį antkakli nuo lojimo ir esu patenkinta ,o kaip galvojate jus?Kaina tai nera maža ,bet padeda ypatingai jai turit problemų su šunio lojimu 

Ar galite šiek tiek plačiau papasakoti?

Na shuo inksdavo kai palikdavome namie,dabar to nera.toks specialus antkaklis dedasi shuniui su baterijomis-jis veikia automatishkai.Kai shuo pladeda loti arba cypti -antkaklis skleicia garsini signala kelis kartus.Jei shuo ir toliau loja-gauna trumpa elektros ishkrova.taip jam nutiko tik pora kartu.Kiek stebejau toliau shuo elektros nebegauna-uztenka tik supypset antkakliui -shuns cypimas ir lokimas ish kar nustoja. 
Papildyta:
Va foto:

Papildyta:
Va foto:
QUOTE(*VICI* @ 2008 06 05, 10:07)
man irgi žiauriai su ta iškrova

nebutinai tas elektros inpulsas trenkti turi,pirma perspeja suni ir tik poto trenkia jai nekreipia demesio suo. ir tas inpulsas tikrai nera stiprus toks, kad nutrenkti galetu. o ankaklis tikrai padeda ,nebent yra toks su ultra garsu tai jis ne visiem sunims tinka. bet geriau toki ankakli tureti nei skundus nuo kaimynu gauti
, ir dar kas turi savo kiema yra labai geras daiktas aptvaras nematomas ,draugai turi tai labai patenkinti suo niekaip is kiemo neiseina ir prasikast negali

QUOTE(Elina @ 2008 06 05, 14:59)
man irgi žiauriai su ta iškrova 

Nu, 220 kai duoda šuniui, iškart užsičiaupia... ilgam...

Aš už elektrinius antkalius, manau tai puiki priemonė šunims kurie pabėginėja, šunims kurie pjauna kitus šunis, agresyviems, nevaldomiems. pati jau senai tokį planuoju.
QUOTE(*VICI* @ 2008 06 05, 10:07)
Taigi ten ta iškrova minimali

Tai man rodos, tas kilograminis šuniukas "paskęstų" tame antkaklyje