Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis antkaklis

QUOTE(zay @ 2008 06 07, 11:53)
pas jus labradoras, manau tikrai neprireiks.

Žinau labrį kuriam visdėlto prireikė.
Atsakyti
O aš žianu labradorą, kuriam vienas vilnietis dresuotojas, tokį dėjo, baudė, mušė, kad kalė buvo nevaldoma, šeimininkams pasakė, kad tai nesveikas šuo, kurį reik migdyti, šuo buvo padovanotas, patko į tarnybas ir per metus atidirbtas ten buvo, vien skatinimu, vien teigiama motyvacija, nei kiek nebaudžiant ir dabar yra muitinėje vienas klusniausių ir puikiausios paieškos šunų. Aš manau, kad labardorai tai veislė su šypsena visą parą veide ir nereikia jiems tos elektros, su jais galima kitaisp susitart. Žinoma visur yra išimčių, esu mačiusi itin agresyvių labradorų, bet tai nėra normalu....
Atsakyti
sveikutes,
gyvenu japonijoje,dazniausiai cia butuose negalima laikyti sunio......bet daug kas laiko.O kad ,kad jie nelotu ir netrugdytu kaimynu....ka daryti....iseitis tik specialus pavadelai,arba pakabukai ant pavadeliu.
Daznai matau pas kitus ciucius uzkabintus ant pavadelio specialu niniatiutini pakabuka...----kada paklausiau kas cia---man paiskino ,kada suniukas loja,tas aparatelis isskiria garsa....ir suo nustoja loti.Nematau tame nieko blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braitas_Rasa @ 2008 06 06, 10:18)
Elektriniai antakliai mano manymu yra visiskas absurdas.
Perkant dideles veisles suni reikia pasidometi jo prigimtim, veisles agresyvumu ir tt... o ne kalti su elektra, ot iseitis  doh.gif  doh.gif
Reikia dresuoti, yra geru dresuotoju kurie ismoko suni taip kad jokiu kvailu antkakliu nereikia..
Zmones visu pirma netingekit aukleti gyvuno, tada nereikes naudotis pirmyksciais metodais... doh.gif

pritariu tau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pritarimas baigsis, kai gyvenimas atves į namus šunį, kuris sulaukęs pusantrų metų nuspręs, kad turi likti vieninteliu šunimi pasaulyje ir imsis sitemingai naikinti kitus savo gentainius. Kai palaidosi kokią trečią-ketvirtą auką, susimokėsi šeimininkams, tada nušvis mintis, kad gal reikėjo kai tik tai prasidėjo vieną savaitėlę panešioti elektrinį antkalį ir viskas būtų pasibaigę. Jei mūsų žmonės pasidomėtų rimtai dresūros įranga ir metodais, o ne lygintų šunis su žmonės, kuriems kartais gero psichologo pakanka, mūsuose būtų daug mažiaus nevaldomų, pabėginėjančių ir agresyvių šunų.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2008 06 29, 17:13)
pritarimas baigsis, kai gyvenimas atves į namus šunį, kuris sulaukęs pusantrų metų nuspręs, kad turi likti vieninteliu šunimi pasaulyje ir imsis sitemingai naikinti kitus savo gentainius. Kai palaidosi kokią trečią-ketvirtą auką, susimokėsi šeimininkams, tada nušvis mintis, kad gal reikėjo kai tik tai prasidėjo vieną savaitėlę panešioti elektrinį antkalį ir viskas būtų pasibaigę. Jei mūsų žmonės pasidomėtų rimtai dresūros įranga ir metodais, o ne lygintų šunis su žmonės, kuriems kartais gero psichologo pakanka, mūsuose būtų daug mažiaus nevaldomų, pabėginėjančių ir agresyvių šunų.

gal tu ir teisingai sneki dar su tuo nera tekia susidurt ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braitas_Rasa @ 2008 06 06, 09:18)
Elektriniai antakliai mano manymu yra visiskas absurdas.
Perkant dideles veisles suni reikia pasidometi jo prigimtim, veisles agresyvumu ir tt... o ne kalti su elektra, ot iseitis  doh.gif  doh.gif
Reikia dresuoti, yra geru dresuotoju kurie ismoko suni taip kad jokiu kvailu antkakliu nereikia..
Zmones visu pirma netingekit aukleti gyvuno, tada nereikes naudotis pirmyksciais metodais... doh.gif

cia tik jusu nuomone, su kuria nenoriu sutikti
kazkas minejo kad protingo žmogaus rankose sis prietaisas yra auksas thumbup.gif turim sibiro hasky, dresuotas, bet jei šauna i galva jam tai lekia net neatsisukdamas, tokiu atveju gelbsti šis antkaklis. Siai veislei reikia didelio fizinio krūvio, todel pasivaikscioti su pavadziu - neiseitis. Taip kad tai nera pirmykscias metodas doh.gif doh.gif ir specialiai iš savo malonumo ar pramogai jo niekas nenaudoja.
Atsakyti
Skaitineju dabar antkakliai.lt, daug tu antkakliu, kaina smarkiai skiriasi, kaip issirinkti?

169 lt - Skirtas pilnai šuns kontrolei per atstumą, veikimo nuotolis iki 400 metrų
230 lt - Tolimos dresūros antkaklis-treneris, veikimo nuotolis apie 300 metrų.
680 lt - Tolimo mokymo profesionali priemonė, 400 metrų veikimo atstumas
420 lt - Šis antkaklis gali būti naudojamas kaip tolimas šuns treneris, taip pat kaip savarankiška lojimo sustabdymo apykaklė!

Mano kaukazas pradejo be proto loti naktimis, anksciau to nebudavo, nenoriu isvesti is proto kaimynu doh.gif Taip pat vaikosi kates, kadangi paleidziu be pavadelio palakstyti, gali baigtis blogai, gatve salia... Na trumpiau tariant - kuri antkakli pasirinkti? Ar nuo lojimo ir tolimai dresurai tinka tik paskutinis is cia mano idetu?
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Na, o kaip dėl apvarų? Situacija tokia, mūsų vienkiemio teritorija labai didelė. Šunys gyvena voljere, dažnai paleidžiami pasilakstyti, tada stebi ir stengiasi pabėgti, kai tik žmonės nemato. Baisu, kad iki kaimo nenubėgtų, kad nenušautų kas, ar ko nepridirbtų.
Kiek girdėjau, paprastai radijo tvora derinama su paprasta tvora, nes šuo įsibėgėjęs gali pralėkti pro zoną aplink nutiestą laidą. Ar yra kokia išeitis? Galbūt tą zoną paadryti maksimalią? Galimybių apjuosti teritoriją kartu ir parasta tvora nėra. Yra ir belaidžių radijo tvorų, bet ar nekils ta pati problema?
Prašau, išsakykit savo nuomones, visus pliusus ir minusus. Reikalinga betkokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Na, kur visi dingę? biggrin.gif
Prisipažinkit, kas naudojate bigsmile.gif
Iš tikrųjų, svarbiausias faktas yra, ar šuo įsibėgėjęs neprabėgs teritorijos aplink laidą (zonos, kurioje suveikia antkaklis). Visgi, pinigų suma didelė, o nusipirkus, suvokt, kad viskas šuniui ant uodegos, nesinori ax.gif

Ir dar, jei kam prireiktų, įmetu tai, ką radau:
http://www.radioseta...ums/radiosetas/
http://www.avena.lt/category,cid.31
http://www.antkakliai.lt/
http://www.greenwald...lang=lit&get=17
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti gal isigijote nematoma aptvara? nes as taipat ketinu pabandyti, butu idomu suzinoti ar veikia?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal yra turinčių elektrinę tvorą ( nematomą aptvarą ) ir galite pasidalinti informacija? Ar veikia ir ar nekenksminga šunims?
Ačiū
Atsakyti